Vdaka, vcera som videl len prvy polcas, potom som nebol na nete, tak prinasam hodnotenie zapasu az teraz.
Bohuzial skore sme si velmi nenahnali, pretoze super sa oproti predoslym zapasom na nas celkom vytiahol a dal aj normal. Na zvysovanie nalady uz vela priestoru tiez nebudeme mat ak chceme postupit, vidim to maximalne na 1 uvolneny len.
Na zaciatku zapasu sme mali velmi dobry nastup a hned sme vyhravali dvojcifernym rozdielom. Bohuzial Bogusky na Cardonovi velmi rychlo nachytal 3 fauly a kedze sa pri fauloch striedalo, siel namiesto neho na PG Floriancik. Ten hral PG najma kvoli dobrej obrane, hoci je skor SG, preto nam chybal dirigent a v utoku sme sa trochu trapili. Celkovo tak odohral dokonca viac minut ako starter Bogusky aj napriek tomu, ze som chcel Boguskeho vytazit co najviac a dal som ho aj ako 1. nahradnika. Myslim, ze pri braneni Cardonu si pocinali obaja dobre, sice nam nastrielal 28 bodov, ale pri uspesnosti len 10-37. Takisto dobre ustrazil aj Dubravcak Calleju, ktory skoncil so strelbou 6-23. Druhy polcas bol trochu odlisny, v 3. stvrtine sa vratil aj Bogusky a vyhrali sme ju najvacsim rozdielom (o 13 bodov), v 4. dostali priestor uz nahradnici. V dobrom svetle sa prezentovali najma nahradnici Kavai a mlady Janicky, ktori boli s 20, resp. 16 nastrielanymi bodmi najlepsi strelci nasho timu, co svedci o vyrovnanosti na tychto postoch.
Cakaju nas uz len 3 zapasy, z ktorych musime bezpodmienecne vyhrat proti Holandsku a minimalne jeden proti Nemecku alebo Portugalsku. Ani to nam este nemusi zarucit postup, pretoze bude vela zalezat od vzajomnych zapasov nasich superov. Oba zapasy proti Nemecku a Portugalsku nemame sancu vyhrat, preto by sme sa mali skor zamerat na 1 z nich a druhy pustit kvoli dalsiemu superovi-Holandsku. Co navrhujete vy, resp. na ktory zapas sa mame zamerat?
Last edited by Psycho1_1_1 at 4/27/2010 7:13:31 AM