BuzzerBeater Forums

BB Bosna i Hercegovina > Pitanja!

Pitanja! (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
98584.71 in reply to 98584.70
Date: 9/19/2009 8:25:24 PM
Overall Posts Rated:
4646
Ma o tom i govorim kralju,nigdje veze nastavili se ovako, postat ce ovo najnerealnija igra ,uzimaju mi likovi pobjede ne znam ni ja KAko !!! U mene sve izvanzemaljci po 50 K igraci, razvale me oni sa 15 K igraci smjesno hahahaha sad cu samo kupovat one po 8000 pa cu svaku dobit lol

This Post:
00
98584.72 in reply to 98584.70
Date: 9/19/2009 8:31:52 PM
Overall Posts Rated:
4646
aaaaaaaaa ma slicna sitvacija ko i u mene,a evo gledam i u tebe 20 izgubljenih lopti smjesno stvarno sta su napravili,ovo pod hitno treba ispravljat ,ovo nije nikakav realnost ,koji je tim jos u stvarnosti izgubio 25-35 lopti ? Odgovor:Ne postoji ta ekipa!!!

Jos igras normal,pogodis liku 100 % formaciju kao i ja i izgubis 16 razlike a statistike ti bolje tri put ,hahahahaha!!!

Sad sam se brate prepao da me i bot ne dobije,u kupu morat cu stavit prvi sastav i zamjene LOl i tad cu od bota izgubit 10 lopti mogu se okladit LOl

From: Brato-MO

This Post:
00
98584.73 in reply to 98584.72
Date: 9/19/2009 8:42:25 PM
Overall Posts Rated:
4646
Evo drug ako mozes iznjet ovo na vjece GM-a ili kako vi to vec radite,da malo poprave ova desavanja na utakmici jer ovo je iskreno veoma smjesno !!!! Kako Vidis nije samo do mene ,da ne ispadne vidi ga izgubio pa pametuje nek bilo ko analizira moju ili utakmicu od MR.Nelse pa da mi javi jesmo li realno izgubili,i postoji li ikakva realnost , veoma duhovito ali istinito ......

U ovom novom enginu,znaci formacija ne predstavlja nikakvu vaznost mozes skroz fulit pa da pobjedis ?

Velike posljedice pojedinci trpe a i vecina njih sigurno samo sto nece da iznose komentare,vec su trojica iznjeli a uskoro ce ih jos bit tako da bih te zamolio da malo porazgovaras s ostalim GM-a,da ne bi bilo problema oko sljedecih utakmica kao sto znas ja i ti se borimo za prvu poziciju pa tako zelim da bude fer borba !!!

Pozdrav drug

This Post:
00
98584.74 in reply to 98584.73
Date: 9/19/2009 8:44:26 PM
Overall Posts Rated:
4646
Sanele ovdje ti je sad najbolje igrat presing imat ces vise ukradenih lopta vec postignutih koseva hahahahaha

This Post:
00
98584.75 in reply to 98584.74
Date: 9/20/2009 3:19:15 AM
Overall Posts Rated:
11
evo i moj protivnik je imo 35 izgubljenih ali ja sam igro presing

From: muljito
This Post:
00
98584.76 in reply to 98584.75
Date: 9/20/2009 4:11:48 AM
Overall Posts Rated:
44
sa novim enginom look insajd jos teze braniti, na odbranu 2-3 protivnik ima odmah procenata suta za 3 oko 50 %, slicno je i kod zone 3-2 ali opet u manjoj mjeri. uglavnom obesmislili su bilo koju odbranu osim mtm, ipak je ovo igra zasnovana na nba nasljeđu.

This Post:
00
98584.77 in reply to 98584.76
Date: 9/20/2009 4:32:54 AM
Overall Posts Rated:
4646
Pa ljudi su i postavili taktike da se pogadjaju,tj.da se analizira protivnik i prema tome postavi taktika,to je nba nasljedje a ne da skroz fulis formaciju pa da dobijes!!!Taj engine kako ti kazes kad ja naprimjer igram 2-3 a prtotivnik pod kos ja sam njemu automatski pogodio formaciju i tad bi ja trebao imat ne 50% sanse za pobjedu vec 70%-75%,to je u slucaj sa MR.NElsa igra lik pod kos 2-3 a on pod kos covjek i lik ga dobije,i pritom izgubi 20 lopti gdje tu ima logike?znaci formacije u ovom enginu nemaju nikakve veze mozes stavljat sta hoces?

Isto je i kod mene pogodim sa 1-3-1 to neutralizira u potpunosti vanjske suteve jos u mene najmanji skill vanjske u PL i BS je impresivan ,a najveci velicanstven.....doduse to nije ni problem,moji igraci su fino sprijecili njegove suteve s vana ,solidno,medjutim gdje ti je realnost da izgubim 33 lopte a ukradem 7 njih a lik protiv mene igra Covjek ,i automatski je pogrijesio moju formaciju,djelimicno,pa koliki bi mi ih uzeo sa presingom?

Eto lik izgubio 35 lopti pa gdje ce to covjece znaci da gubi loptu u jednom poluvremenu svakih 45 sekunda,ako zbrojimo sve ukupno ,smjesno

Ja sam uvjek po prosjeku imao izgubljenih lopta 10-11 ali toliko ih slicno i ukradem pa se to stabilizira bilo protiv koga da igrao !!!

Ima tu jos detalja koje treba doradit da bi to bilo prema nba,najelitnijoj kosarci !!!

VI mi pojedinci pricate o necem lijevom ja konkretno pitam Kako na utakmici mogu bit preko 30 izgubljenih lopti!!!

This Post:
00
98584.78 in reply to 98584.77
Date: 9/20/2009 5:08:08 AM
Overall Posts Rated:
7373
Očito imaš ekipu kojoj ne odgovara odbrana man to man... Ne znam je li to do skilova tvojih vanjskih igrača, njihovog drivinga/handlinga/pasinga, ili do nečega drugog, ali to je tako...
Pa protiv ovih Bosna Huricanes u kupu si imao 23 izgubljene lopte... koji su za 5 klasa slabiji... tako da je to vjerovatno do tvog tima... jer u ostalim susretima u 1. ligi nije bilo toliko velikih vrijednosti, osim kod spartana 300 koji je imao 27 izgubljenih na protivničku 2-3 zonu... što pokazuje da su nešto pojačali značaj vanjske odbrane u smislu izgubljenih lopti naspram kombinacije handling/passing/driving...
Svi ostali timovi gube u prosjeku oko 10-15 lopti po utakmici...
pozzz...

From: Bevzil

This Post:
00
98584.79 in reply to 98584.77
Date: 9/20/2009 6:04:22 AM
Overall Posts Rated:
7474
Rečeno je da Handling ima puno veću važnost u novom ME... Trebali bismo znati Handling tvojih igrača protiv OD protivničkih da kažemo je li broj izgubljenih lopti realan... A i uzmi u obzir da se svaki faul u napadu tretira kao izgubljena... I da ne mora svaka izgubljena lopta doći od protivničkih ukradenih, mada 24 jesu, ali to je moguće... Nećeš svaki put gubiti toliko lopti...

Ja, kad sam prije par mjeseci pročitao da će Handling postati puno važniji Skill, kupovao sam centre s minimalno average Handlingom... Samo mi jedan igrač ima ispod average, pa opet znam izgubiti po 20-ak lopti...

Ne znam, za svaku ekipu vrijede ista pravila, tako da je sve korektno... Ti imaš treću ekipu po snazi u BiH, 94. na svijetu, čini mi se, i nećeš često gubiti... A i vjerujem da te ovo samo dodatno motivira...

GM-ovi nemaju ovlasti mijenjati pravila igre... Najbitniji posao koji ja obavljam jest primanje novih članova i traženje varalica... I održavanje reda na forumima... Ako misliš da je u pitanju Bug, otiđi na Bugs forum, a ako imaš kakav prijedlog, tu je Suggestions forum...

No znam da ćeš na kraju ionako završiti među prvom dvojicom u našoj diviziji :)

From: Brato-MO

This Post:
00
98584.80 in reply to 98584.79
Date: 9/20/2009 9:37:26 AM
Overall Posts Rated:
4646
Eto recimo da handling ima veliku vaznost,ali druze pretjerali su koja jos ekipa u stvarnosti izgubi 33 lopte,a 24 su mi presjecene,sto je najgore mom prvom PL Diegu yernu kojem su ukrali 8 lopti,a lik ima izvanredno dodavanje i velicanstveno vodjenje !!!!A ove price Muljita da mi ne odgovara formacija covjeka to su suplje price ako je ovaj engine dosao prije pola sezone ,vecina je mojih protivnika igralo covjek prije pola sezone pa sam gubio po 10-12 lopti,tako da to nema nikakvog smisla!!!

Ma ja znam da cu zavrsit drugi ili prvi kralju,vec me ove pojedine gluposti frustriraju,analiziram svakog protivnika i gledam gdje je najslabiji,pa da poboljsam tu poziciju i pogodim formaciju frajer mi fuli i ponovo izgubim 10 razlike,a ko biva postavili mi da sam imao jace statistike od njega, sto je glupo glupo je !!

Ovo kolo nadam se da je bilo bagovano kao i mom drugu Sanelu koji je takodjer 100 % pogodio formaciju protiv dosta slabije ekipe od njega ali eto....

A ako ovo nije bug vec posljedica tog novog famoznog engina ova ce igra postat veoma glupa !

From: Bevzil

This Post:
00
98584.81 in reply to 98584.80
Date: 9/20/2009 1:38:00 PM
Overall Posts Rated:
7474
A garavci su u prvom kolu igrali TIE, vjerojatno i u drugom, tako da ste vjerojatno imali jednak entuzijazam... Vjerojatno je i to utjecalo...

Advertisement