проблеми з вільним часом...(
Borgore:1.
Как только у тренера что-то не получается, обязательно нужно выступить с обвинениями.
я з обвинуваченнями до Арміна не виступав.
2.
У Австралии как раз нас разнесли игроки в форме 9. То что у нас зп больше, это ещё не победа, хз какие у них там вторички.
у нас також були гравці з формою 9 з нормальними вторичками, але з меншою з/п.
LA-Armin:1.
кажи по суті. і тоді будем говорити. Яким чином ми могли виграти? Нема ідей? Нема про шо говорити.
ти ж ітак нічого не слухаєш, який смисл шось писати? я не кажу, шо це мінус в тебе, я до того, шо ти просто вирішуєш все сам. і це можливо, навпаки, правильно.
2.
3 Шо пояснювати? Нема ким грати, що не ясно? Довикликав всіх більш/менш сильних + в формі.
повторюсь, були гравці з відмінною формою. та мова не про то. ти написав, що ти зробив все зі своєї сторони, що можна було б зробити. я попросив пояснити що саме оце "все", ти не відписав. нафіг тоді таке писати...
3.
При чому тут зп? Рішають скіли, а не зарплата, кому як не тобі не знати. Звідки форма 102 і 100 я хз , що ти там собі нарахував, і по яких формулах. Дивися конкретно на гравців заявлених на матч, і на їхню форму.
мля, Арм!!! в своєму першому пості на рахунок цієї поразки я написав: "у австралійців форма також була галіма... може там гравці просто кращі..." - потім пояснив: стосовно "у австралійців форма також була галіма" - що рівняючи всіх гравців обох збірних, які були на той момент в складі, то ми переважали їх; а ті шо грали, то у них була менша з/п, тому і друга половина мого речення звучала "може там гравці просто кращі", тобто з хорошими вторичками... ти можеш доказати зворотнє?
4.
Я не імпульсивний, а спокійний, то шо у когось склалися якісь фантазії мол я тут перед компом сиджу з молотком і по клаві товчу, ваша фантазія, бурна.
ага, як тільки хтось напиши те, що ти не хочеш читати, то або видаляєш, або йопті мать, як таке хтось посмілив... сприймай критику адекватно. більше того, я взагалі нічого критичного проти тебе і виступ збірної не написав. абсолютно нічого. а ти мене зробив ворогом народу. о йопті...
5.
але є у мене одна порада, перш ніж мені тикати носом, глянь на свою роботу в конкретному останьому матчі Казахстану, який ти провалив на 100%.
о тут якраз твоє "ЛОЛ" чи Вована "хД" якраз до речі. порівняв нашу збірну і Казахстан, хах) та ще й в матчі проти словенців. дуже смішно. якщо ти дійсно читаєш форум Казахстана, то я там розписав все, трошки детальніше від твого огляду. і якщо ти вважаєш "провалив" за виставлення зони 2-3, то я і на рахунок цього все там розписав. та й дійсно, до чого тут Казахстан )) попробуєш шось добитись там наступних сезонів?) ти ж знаєш як там все пічально, та ще й після розпродажу Олею 5-х збірників хз куда...
а тут у нас мова була про один з найпринциповіших матчів України в груповому етапі ЧС. тому і прикро, я думаю, всім за ту поразку...
6.
Є у мене пропозиція, для тих хто дуже умнічає на форумі...
нагуя писати таке? я в шоці просто від твоїх таких пропозицій, яких реалізувати неможливо.
ну і, якщо ти, можливо, в житті самолюб і егоїст, то тут, будучи тренером НЗ, тре бути чуть інакшим та поважати думки та погляди інших. та і раніше ти якось більше все описував, була вдячність менеджерам за апи, за форму. а останнім часом все в тебе просто: вибираєш склад, щит/пз/пуста (я не кажу, що це погано), 2 слова в превю до матчу, 2 слова в огляді матчу і усьо. а хтось щось напише... ай ладно)
ну і особисте питання: Гоншік в 9-ці формі не мав ніяких шансів бути дозаявлений на матч? ти ж навіть не запитався, чи дропався він, чи ні... заздалегідь дякую за відповідь.
Kampot:1. до чого я дойопуюсь? докажи, будь-ласка, що я хоч чимось і до чогось хотів доїпатись.
2. про решту все вище.
п.с. Всіх з перемогою над іспанцями! от це дійсно круто!