Lubnan vs. Ukraina 84 - 105 (79493) +21Сьогодні впевнено обіграли Ліван.
Ліван це команда, яка має дуже сильних великих і часто грає внутрішній або нейтральний акцент. Також в лівана є хороший аз з хорошим кз але без вз. Також в них слабка заміна РЗ АЗ. Це все що я маю по них у шпіонській базі.
Задача в захисті була закрити атакуючий потенціал великих, тому в складі на вф захисний блокер Пелюк, а не атакуючий Бодякін
Щодо Ц то нам вже тре привикати до стабільних блокерів)) при наявності форми 8+ у наконечного і кривого, позиція Ц закрита.
В атаці ми зіграли зовнішній акцент, бо не хотілось лізти під кошик до його великих. Як і в матчі з румунами, РЗ і АЗ були пустими слотами. Я не очікував провалу в підборі і також через фактор домашньої поляни і слабших малих, поставив швидкий акцент.
Ми переважно кидали середні кидки, за матч тільки 7 трьошок влучних з 26 кидків.
В захисті вони якусь фігню поставили і це добре що нам вдалось їх тактично перехитрити.
Мені дуже сподобалось як пуста розстановка розподілила хвилини рз аз і як наслідок всі наші малі мають особисті рейтинги 20 і вище.
Наш блокер ц знову видає шикарну реалізацію забитих! Так що не тільки проти ямайки наші блокери вміють кидати)
Далі Шотландія.
Last edited by LA-Kampot (NT Ukraina) at 5/5/2025 5:02:58 PM