malo sam vise mislio na vikinga za srecu sto se nije kvalificirao. ti si svoje kao prvi izbornik odlicno odradio. sjedi odlican(5)
Belgijskog?? mislis Spanjolskog, pa sad nadam se da do toga nece doci, ali za dobrobit repke znaju se nekad umorit igraci,a imalo ozljediti :) ako me shvacas
uf, hvala, full mi je bilo teško naći neki razlog zbog čega bi te mrzija, ali si ti s ovom izjavom mi olakša stvar maksimalno, ako nešto ne mogu podniti onda ste to vi kukiljubci, sad znan kad njega podržavaš da imaš krivo razumjevanje prostora i vremena.
sad kad te više ne poštujen ovo će biti puno lakše...
ja bi ima za tebe jedno jednostavno pitanje...
Po čemu si ti bolji od mene, šta si ti dosad napravija za repku ???
Odakle ti pravo da se nazivaš boljin od mene koji san uz repku od prvog dana (onaj kojeg whorsipaš će ti to i potvrditi), koji san izbija svaki trening (osim tri zadnja) na treniranje centra za repku, iako san bija svjestan da san već odavno treba prebaciti trening na nešto drugo...
reci mi po čemu???
nemoj samo opet spominjati taktiku, jer po meni svatko, od nas iskusnih, kad se malo potrudi je vrhunski taktičar, pogotovo u drugoj ligi
Odgovorit ću i ja tebi na to isto pitanje kad buden našem "genijalnom prvom izborniku" objašnjava svoje planove i ciljeve.
Last edited by choda at 11/19/2008 11:33:18 AM