sunkiai bet imanoma, tik kazin ar turesi. As tau aiskinu dar karta, maximumas IV lygoj yra apie 160 k is arenos, tiek as ir renku daugmaz, tau dar toli iki jo, nors arena jau didesne turi. Tikrai jos tokios nereikia. O kai kilsi i 3 lyga nepamirsk gauni ir premija uz kilima ir im a rinktis daug daugiau ziurovu, tad iskart galima ir plest daug ir nieko neprarasi, islosi daug daugiau nei dabar darai. As irgi prasipleciau daug. BEt as pripazistu kad per daug ir as sau tai galejau leisti, nes dar 1 kk guli ramiai laisvas o ekipos sudetis jau surinkta net galvoju pasilpnint gal. O jei tau investavimas i arena trukdo laimet lyga, tada reikejo tiesiog kainas sukellt ir neinvbestuot i ja o imt geresnius zaidejus ir laimet vienas po kitu varzybas o uz laisvus litus t.y. pelna po biski per seza plestis. as si seza prapleciau 1 kk pries tai irgi uz panasiai buvau prapletes. kai paskaiciuoju kad 2 kk investavus gaunu 10-20 k daugiau i varzybas nei gauciau nepletes arenos tai 14 * 20 = 280 k, 2000 k / 280 k = 7 sezonai su virsum :D:D:D Tai dabar atrodo kad verta i arena investuot tokius kiekius ? :D:D net man per minimum 7 sezonus teatsipirks investavimas i arena :D:D O tu dar zadi sedet ir smirdet Iv lygoj ir manai kad sukisus kuo daugiau i arena is to daugiau islosi :))) nifiga :)) kai bandysi imt lyga nesurinksi pelno net tiek kiek as dabar renku, nes tik pirma seza pakilus i aukstesne lyga renkasi lb daug sirgaliu i arenas, veliau ju mazeja :)) tad nori tikek nori ne, kaip nori taip galvok, bet i arena daugiau ne cento nekisk ir uzmirsk ja bent porai sezonu. Pirma rupinkis kaip islipsi is skyles t.y. Iv lyga, arena jei jau linkes investuot pinigus desimtmeciams i prieki spesi ir aukstesneje lygoje prasiplest :))) dabar tu pralaimi nemazai varzybu, todel renki lb mazai i arena ir jos pletimas si seza buvo tau visiska beprasmybe, tik ismesti(tiksliau uzkonservuoti pinigai), o mano manymu, pinigus visad reikia panaudoti tinkamiausiai tuo momentu, uz laimejimus ir pelna ir kilima i aukstesne lyga veltui prasipletes butum ta arena :))) dabar is savo santaupu pleti ir tuo paciu atsilieki nuo panasaus pajegumo tavo konkurentu kurie neplecia bet perka geresnius zaidejus uz tuos pinigus ;)))