BuzzerBeater Forums

BB Bosna i Hercegovina > Vuk vs Dadoni

Vuk vs Dadoni

Set priority
Show messages by
From: Brato-MO

This Post:
00
176370.7 in reply to 176370.6
Date: 3/2/2011 1:37:46 PM
Overall Posts Rated:
4646
Samo šta hoceš time da kažeš ja ne kontam ,tacno je da sam ja pitao..jeli to problem? jesam li ja tebi cestitao u kupu kad si dobio?

Pa zar ne misliš da je zanimljivije kad se podjednake ekipe isto trude za naše vjerne gledaoce?

Ti si prošle ili pretprošle sezone kad sam ja igrao laganicu u ligi a ti Normal protiv mene napisao na privatnoj poruci poslje utakmice"što mi nisi rekao da ces igrat laganicu drug"? Ili te slabo sjecanje služi ?

Naravno da je tvoje pravo odigrati CT ali ti konstantno bježiš od mog pitanja .Postavio sam pitanje....kad tako govoriš o gledaocima i spektaklu zar ne bi bilo ljepše za naše gledaoce pored malih ekrana da gledaju ekipe sa isto truda pa onda rec Neka bolji pobjedi ? hahahaha Ima tu još mnogo pitanja koje nisi odgovorio ili ti je ponestalo argumenata tih tvojih slabih :)

Roman sam ti pitanja postavio,kao i ti meni a ja ti svako detaljno odgovorio ...sad je tvoj potez ,ovo ti je kao šah ....pazi da ti kraljica ne ode ...ako ti se to desi lahko je šah-mat protivniku priredit ma da opet taktika cini cuda ;) Možda skontaš ovo što sam napisao hahahah ;)

Gdje ti vidiš prijetnju ili si poceo umišljati hahah ? Ja ipak mislim da ti polako pucaju nervi,ko što su i pucali u tebi dok si svih ovih sezona šutio i odluciš u 15-oj sezoni istrest svoje muke,to ti je iskreno bolje nego da u sebi tu muku gajiš prema Vuku;) hahahahah ili u sebi misliš "nemogu ti ništa kad su u pitanju argumenti jer si potpuno u pravu" haha?

Koliko god da sam puta čitao Damiru Crvenkapicu uvjek na kraju priče nastrada Vuk :)

Možda na kraju price nastrada crvenkapica pa se ta tradicija prekine...pa da možeš damiru i tu pricu ispricat,jesi li o tome razmislio ?

From: Dadoni

This Post:
55
176370.8 in reply to 176370.7
Date: 3/2/2011 3:31:44 PM
Overall Posts Rated:
242242
Bez početka i kraja. Endless. Jednostavno ti si kao Perpetuum Mobile. Čitajući tvoje postove čovjek može doći do zaključka da si svih ovih sezona osvajao titule, desetine istih, ostvarujući neviđenu dominaciju kakvu nisu imali ni Boston Celticsi sa Bill Russellom. Kako si ti svojim postovima pokazao zavidan nivo: znanja, pismenosti, sposobnosti komunikacije uz uvažavanje sugovornika meni ne preostaje ništa drugo nego da priznam. Nešto slično kao što je trebao da prizna Josef K.
Iako nisam siguran u kojoj varijanti nastrada Crvenkapica umjesto Vuka, kao alternativu Damiru mogu uvjek da pročitam poučnu priču o Tri praščića. Znaš ko tu nastrada naravno ;)

PS: Da završim ovu priču kulturno, do narednog susreta naravno, uz jednu veliku životnu mudrost ;)
“Čovjek može da bude skroman a da ne bude mudar, ali je nemoguće da bude mudar a da ne bude skroman.”

From: Brato-MO

This Post:
00
176370.9 in reply to 176370.8
Date: 3/2/2011 4:25:57 PM
Overall Posts Rated:
4646
Hvala drug,polaskan sam haha ;)

PS: Moram ti odat priznanje da imaš najbolje izreke na ovom forumu ali argumente moraš doradit ;)

From: Gule
This Post:
22
176370.10 in reply to 176370.1
Date: 3/2/2011 6:36:42 PM
Bosnian Tigers
Prva Liga BiH
Overall Posts Rated:
597597
Second Team:
Bosnian Tigers Junior Team
Nije da se mjesam ali samo mi nesto nije jasno kako se neko moze dizati i raditi sta god a imati omjer protiv protivnika :

15-3, i to sve tri pobjede u zadnje dvije sezone kad je Dadoni poceo sa rekonstrukcijom svoje ekipe!!! Gledao sam samo zvanicne utakmice bez prijateljskih, nadam se da nisam gdje pogrijesio ali to moze biti max. pobjeda gore-dole za nekoga.

Gledajuci samo ovu sezonu Dadoni je oba puta takticki nadmudrio Vuka (nemoj misliti da te napadam Vuce) prvi put te izbacio CT-om drugi put si izgubio ent bezveze.

Mislim da ovdje ne postoji prica o rivalstvu izmedju Dadonija i Vuka, Vuk mora jos puno raditi da bi bio u rangu sa Dadoniom i da se prica o njihovom rivelitetu, uz svo duzno i zasluzeno postovanje prema Vuku ali Dadoni je stepenica iznad na koju da bi se popeo ce ti trebati jos dosta muke i truda!!!

Eto jos jednom da ponovim, nisam nikog vrijedjao da se ne shvatim pogresno niti sam zelio nekog omalozavati samo sam iznio cinjenice!!!

From: MeMex
This Post:
00
176370.11 in reply to 176370.10
Date: 3/3/2011 4:34:40 AM
Overall Posts Rated:
2727
Ovo sve meni liči na ono "ispao sam iz kupa pa mi je vrlo krivo".

Da li će neko odigrati tie, normal ili ct je samo njegovo pitanje. Izvačiti se na to da si poražen zbog ct je smiješno jer, ako se ne varam, cilj igre je pobijediti protivnika.

From: ...

This Post:
00
176370.12 in reply to 176370.11
Date: 3/3/2011 4:38:56 AM
Overall Posts Rated:
104104
Ma biće i sledeća sezona pa onda udri po kupu............pusit ti kup Vue gledaj ti kako odbraniti ligu, a da uradiš to na dobrom si putu............Dado sretno tebi u nastavku kupa i u l igi, pa nek bolji pobjedi

From: LaCross

This Post:
11
176370.13 in reply to 176370.11
Date: 3/3/2011 6:02:48 AM
Overall Posts Rated:
176176
Ma ovo nije dozvoljeno na forum;, oduzeti klub obojici, pobrisati ove postove i neka se prepucavaju sms-ovima

From: MeMex

This Post:
00
176370.14 in reply to 176370.13
Date: 3/3/2011 7:06:20 AM
Overall Posts Rated:
2727
Ma ovo nije dozvoljeno na forum;, oduzeti klub obojici, pobrisati ove postove i neka se prepucavaju sms-ovima

Svaka diskusija u sklopu pravila foruma je dobrodošla.

Pravila pisanja :

(99631.1)

Message deleted
Message deleted
Message deleted
Advertisement