φιλικο παιζαμε με την ισλανδια?και τι με χαλαρα δεν ειμαστε ικανοι να την νικησουμε με οποιαδηποτε κατασταση?σε παρακαλω Ricky Davis μην γραφετε οτι θελετε...λιγη κριτικη δεν βλαπτει.αλλωστε το ειχε πει και ο ιδιος ο τυφωνας τους υποτιμησε,δεν κρυφτηκε.
Eχεις απολυτο δικιο!
Υποτιμησα την Ισλανδια αν κατεβεναμε κανονικα και οχι χαλαρα θα το κερδιζαμε το παιχνιδι ,αν και πιστευω οτι βαση αποδοσεων την νικη την χασαμε απο την μηχανη του παιχνιδιου!
Θελω να σας θυμησω ομως κατι σημαντικο ....η Εθνικη μας εχει ζωη εδω και 4 σεζον 2 ο φιλος
Αytokratoras και 2 εγω,ενω οι αλλες Εθνικες
ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ για 8 σεζον! και εμεις τις 4 πρωτες σεζον ειχαμαι προπονητη σχεδον
boot!......αυτο για τους νεοτερους στο παιχνιδι.
Δεν θελω να δικαιολογηθω για το χαμενο παιχνιδι με την Ισλανδια ,ισως να χαθηκε απο την χαλαρη διαθεση ενω αυτοι κατεβηκαν δυνατα,ισως ομως και απο το στησιμο τις ομαδος.....οτι και να εφταιξε το λαθος ηταν
δικο μου.
Οσον αφορα για το ποσο καλα θα ειμαι στις επομενες εκλογες (για τον φιλο που ξεκινησε το θεμα) ,αυτο θα εξαρτηθει απο το ποιοι θα βαλουν υποψηφιοτητα?......αν δω
δυνατες υποφηφιοτητες θα τις υποστηριξω....δεν ειμαι και ο θεος του παιχνιδιου ,κατα την αποψη μου υπαρχουν Ελληνες χρηστες που μπορουν να προσφερουν περισσοτερα απο μενα.......απλα θα πρεπει να βαλουν υποψηφιοτητα και να διαθεσουν τον
χρονο τους για την Εθνικη μας (και εγω να ανεβω επιτελους στην Α1 lol).
ΥΓ. Συμφωνω οτι πρεπει να υπαρχει κριτικη....πρεπει να μαθενουμε απο τα λαθη μας.
Last edited by Tyfonas at 10/28/2009 8:10:53 AM