Arkadaşlar maalesef bizim için çok büyük önem arz eden bir maçı bugün talihsiz bir şekilde kaybettik. Gruptan çıkmamız için son şansımızdı bu yüzden bazı hocalarımla günler öncesinden fikir alışverişi yaptık. Maça kötü de başlamadık ama henüz daha ikinci dakikada kısa forvetimiz Ahmet sakatlandı. Yedeği Fatih etkili bir oyuncu değil istatistiklere bakacak olursanız zaten 19da ile 4 oynadığını görürsünüz. Hafta öncesi pota altındaki en iyi iki oyuncumuzdan biri olan Hacının formsuzluğu beni üzmüştü yerine Acunu tercih ettim yedekler arasında en iyisi oydu ama o da Fatih ile eşdeğer bir istatistikle oynadı. Emre bugün de çok kötüydü. Bu olumsuzluklara rağmen ilk periyotu sadece 4 sayı farkla geride kapattık. Bir umut kazanırız diye düşünürken bu kez de Şutörümüz Bülent sakatlandı. Takım tamamen dağılmış oldu böylece. Daha sonra maçı tatsız bir şekilde izledim ve maçtan 82-53 mağlup ayrıldık. Çok istemiştim gruptan çıkmayı ama Danimarkaya tek farklı mağlubiyet, Fransaya son 3 dakikada maçı vermemiz ve Polonya maçında talihsiz iki sakatlık. Burada güzel şeyler yazmak istiyordum, gruptan çıkıp cansız olan forumu milli bir duyguyla belki biraz renk getiririm diye düşünmüştüm ama maalesef olmadı. Geriye Rusya maçı kaldı, bize denk bir takımla son maçı yaparak turnuvayı sonlandıracağız. Genç milli takımda şimdilik bir şey yapamamış olsak da ekibim ve ben altyapı konusunda çok iyi çalışıyoruz, genç oyuncuların tamamı şuan gözleniyor ve sahipleriyle fikir alışverişi yapılarak oyuncuların gelişimi sağlanıyor. 2-3 sezon sonra sağlam bir kadroyla turnuvalara geri döneceğiz. İnşallah o zaman gururla burada ben veya bir başka arkadaşım galibiyet konuşması yapıyor olacak. Okuduğunuz için teşekkür ederim, herkese iyi oyunlar.