ZIIIIIIIIIIEEEEEEEWWWWWWWWWW
Bardzo merytoryczny argument. Niestety masz niewielkie pojęcie jak to działa, bo nie zadałeś sobie nawet trudu, żeby o tym się dowiedzieć. Nie szukasz żadnych dowodów, tylko budujesz sobie jakieś wyobrażenie w swojej głowie jakbyś chciał, żeby coś w BB działało, następnie sam sobie wmawiasz że tak faktycznie jest, a potem jesteś w stanie bronić tego wyobrażenia do ostatniej kropli krwi ;-)
Wczoraj napisałem elaborat o 2-3, ale potem stwierdziłem, że nie ma sensu doszkalać opozycji i nie wkleiłem go na forum. Już i tak mi wystarczy, że coraz ciężej gra mi się przeciwko rywalom, którzy coś tam sobie w moich wypowiedziach znaleźli dla siebie i zastosowali w klubie ;-)
Ale znaj łaskę króla, bo już mi się niedobrze robi, jak czytam twój bełkot. Więc wyjaśnię sprawę raz na zawsze. Z dwóch następnych postów dowiesz się więcej o silniku meczowym niż przez ostatnie trzy lata razem wzięte. A jak nie wierzysz to spytaj Banana (on nie widział tego elaboratu, więc strzelam w ciemno). A jeśli dalej nie wierzysz, to pogadaj z managerami ze świata, którzy zdobywali medale z kadrami lub grają w B3.