BuzzerBeater Forums

Poland - II.1 > Sezon 24

Sezon 24

Set priority
Show messages by
This Post:
00
242883.69 in reply to 242883.67
Date: 6/19/2013 5:10:08 PM
Bieszczadzkie Anioły
II.1
Overall Posts Rated:
306306
musielibyśmy się tu wszyscy powybijać.

przypominam misie w Polsce są pod ochroną

This Post:
00
242883.70 in reply to 242883.66
Date: 6/19/2013 5:14:24 PM
Bieszczadzkie Anioły
II.1
Overall Posts Rated:
306306
panowie spokojnie to tylko gra i to gra ktora ma nam przynosic frajde;) jesli jej nie przynosi to traci sens...

Wujek spokojnie to tak z nudów się przekomarzamy obaj chcemy rozruszać forum
Ps
proponuję wpuszczać do naszej ligi tylko menadżerów w krawatach ... (http://www.youtube.com/watch?v=7sLiAebWM7U) , aby uniknąć awantur ;)

Huanito kupiłem ci krawacik , kurier w drodze

Last edited by ****Miś**** at 6/19/2013 5:25:21 PM

This Post:
00
242883.71 in reply to 242883.70
Date: 6/19/2013 5:15:33 PM
Pruszcz All Stars
PLK
Overall Posts Rated:
548548
Second Team:
Pruszcz ZSO 1 Team
obaj chcemy rozruszać forum :)

mów za siebie...

This Post:
00
242883.72 in reply to 242883.64
Date: 6/20/2013 3:35:21 AM
Pruszcz All Stars
PLK
Overall Posts Rated:
548548
Second Team:
Pruszcz ZSO 1 Team
spadłem ale nie dlatego że byłe słabszy od Ciebie :)

a dlaczego? ja myślałem, że na spadek pracuje się przez cały sezon, więc jeśli spadłeś byłeś widocznie słabszy od pozostałych teamów...proste i logiczne...

Dlatego że ja nie praktykowałem czegoś takiego ! :

....co innego np umówienie się na obustronne granie luzem...miałem takie propozycje, jeśli przystałem na takie coś to zawsze się z tego uczciwie wywiązywałem...Star może potwierdzić, bo z nim nie jeden raz taka umowa była i wszystko ok...jak coś polecam go na przyszłość, honorowy menago ;) co do dzisiejszego spotkania, żeby nie było nie kontaktowaliśmy się między sobą...myślałem nawet, że zrobi mi pod górkę...na szczęście nie do końca i udało się wygrać

a wracając do tematu, żeby wszystko było jasne, bo jak widzę Ty starałeś się mi wszystko wyrzucić i obrócić przeciw mnie...masz tu fakty:

nasze mecze, żeby było porównanie mocy do dalszej części posta...faktycznie spadłeś bo nie byłeś słabszy ;)

http://www.buzzerbeater.com/match/49776585/boxscore.aspx

http://www.buzzerbeater.com/match/49776705/boxscore.aspx

teraz masz mój drugi mecz ze Starem na 2 kolejki do końca, o który masz taki żal, że Cię niby wyrolowaliśmy:

http://www.buzzerbeater.com/match/49776729/boxscore.aspx

ja tu żadnej zmowy przeciw Tobie nie widzę, Star gra wyjściowym składem, tyle że dał luz bo miał już bezpieczną pozycję w tabeli, więc już mu było wszystko jedno jak zagra, ja mam przewagę parkietu i normala stąd wynik...bo jak wskazuje wynik naszego pierwszego meczu rozegranego na początku sezonu przy równym entuzjazmie:

http://www.buzzerbeater.com/match/49776609/boxscore.aspx

wcale jak widać nie byłem od niego słabszy, więc wyraźna wygrana u mnie przy wyższym nastawieniu wcale nie jest jakimś wielkim zaskoczeniem...

teraz pytanie - o co Ty tak w ogóle płaczesz i masz pretensje skoro jak wyżej pisałem na ten drugi mecz ze Starem nie było żadnego ugadywania między nami...zagrał luz bo miał klarowną sytuację w lidze i nic więcej...a czemu np miałby zagrać maxa? żeby upierdzielić Huanito i wszelkimi możliwymi sposobami wspomóc Misia, który nie umie o siebie zadbać, a później ma żal do innych o nie wiadomo co, że jego spadek to ich wina...jesteś śmieszny ;)

druga sprawa to Twoja praworządność, bo zakładam, że skoro robisz ze mnie tego złego i oskarżasz o ustawki przeciw Tobie, to sam jesteś nieskazitelny i uczciwy...przyjrzyjmy się temu bliżej:

http://www.buzzerbeater.com/match/49776619/boxscore.aspx

Twój pierwszy mecz z Piczkami - spadkowiczem w PLK, liderem naszej grupy z 1ligowym składem...bardzo wysoka przegrana, choć fakt oszczędzałeś grajków na PP, ale i z nimi byłaby klęska

http://www.buzzerbeater.com/match/49776577/boxscore.aspx

dla porównania mój 1szy mecz z Piczkami, też absolutnie żadnych szans.

http://www.buzzerbeater.com/match/49776697/boxscore.aspx

mój drugi mecz z Piczkami, tym razem pod koniec sezonu, w najmocniejszym składzie, ponownie zero szans, gościu jest liderem grupy i jest poza konkurencją.

a teraz najciekawsza sprawa - ostatnia kolejka sezonu i Twój drugi mecz z Piczkami:

http://www.buzzerbeater.com/match/49776739/boxscore.aspx

spektakularna i niespodziewana wygrana z mistrzem, brawo ;) +36, na koniec sezonu i to w dodatku spotkanie grane luzem. teraz nasuwa się kilka pytań: jak to zrobiłeś, że tak szybko urosłeś w siłę i tak wysoko pokonałeś team, z którym ja przegrywałem -40, Star z nim przegrywał, dużo lepsi przegrywali?

przypomnę, że ze mną przegrałeś dość wyraźnie oba mecze...no chyba, że sędziowie byli też ustawieni i gwizdali przeciwko Tobie ;) ze Starem też przegrałeś...

w ogóle zastanowiło mnie twoje podejście do tematu...grasz mecz o być czy nie być ost kolejka, a Ty spokojnie lecisz luzem i całkiem przypadkowo tak wysoko ogrywasz lidera, rewelka ;) ja do Stara w meczu o wszystko jak widać się przyłożyłem, Ty nie mu

This Post:
00
242883.73 in reply to 242883.72
Date: 6/20/2013 3:49:03 AM
Pruszcz All Stars
PLK
Overall Posts Rated:
548548
Second Team:
Pruszcz ZSO 1 Team
Ty nie musisz...

teraz pytanie - po ch** Ty w ogóle rozdmuchujesz jakieś moje stare posty i sugerujesz, że ustawiam się przeciw Tobie, jak sam w ost kolejce robisz taki przekręt...jakbyś mnie przerolował i wywalił z ligi to pewnie wszystko byłoby ok, ale jak już się nie udało to jest jakieś dąsanie się i nagonka na Huanito, jaki to z niego drań ;)

załóżmy nawet, że Piczki zagrały tak bo chciały oszczędzać grajków na PO, skoro i tak miały najlepszy bilans...ok...bo jak znam życie zaraz znowu będziesz fantazjował, zasłaniał się czymś i przeinaczał wszystko tak, żeby znów zrobić nagonkę na mnie...ok niech tak będzie...i ja się tego nie czepiałem nawet i nie czepiam, że taki wałek/nie wałek poszedł...

...ale wielce pokrzywdzony Misiu od kilku już ładnych sezonów ma do mnie pretensje, stawia mnie w złym świetle i robi na mnie nagonkę, że wygrałem ze Starem na 2 kolejki przed końcem - w uczciwym spotkaniu z jego najlepszym składem, u siebie i to w dodatku spiąłem się i bardziej przyłożyłem, bo nie było innej opcji (a mu było wszystko jedno bo utrzymanie już miał)...w dodatku wcale nie byłem słabszy, jak pokazuje wcześniejszy mecz...normalnie sensacja i przekręt stulecia!

proszę Cię więc ostatni raz, skończ ten temat rozdmuchiwać, bo nie jesteś tu pokrzywdzony, a ja tu winny niczemu nie jestem...skończ pierdzielić głupoty, wyluzuj i tyle.

ps. nie chojrakuj tak, bo widzę trochę za bardzo się rozbrykałeś z tymi swoimi niewybrednymi komentarzami i żarcikami w moim kierunku...takie brykanie to sobie zostaw do kolegów na podwórku, ale nie do mnie bo ja Twoim kolegą nie jestem i sobie tego nie życzę...nie mam ochoty się z Tobą wdawać w te głupie gadki, a Ty widzę nie masz co robić i tylko szukasz zaczepki, drażliwego tematu żeby mnie podkurzyć. weź się do roboty, robienia czegoś twórczego, to się nie będziesz nudził i szukał zaczepki.

Tyle ode mnie, pozdro!

Last edited by Huanito at 6/20/2013 3:54:28 AM

From: otek10
This Post:
00
242883.74 in reply to 242883.72
Date: 6/20/2013 3:57:52 AM
Overall Posts Rated:
8888
hej :) dawno nie nic tu nie pisałem, chociaż staram się regularnie czytywać Wasze forum :)

Oboje jesteście menadżerami klubów i macie swoje cele i staracie się je realizować. Jak dla mnie w tej grze mogą być 3 różne cele sezonowe:

1. Celowy spadek i tankowanie
2. Utrzymanie się w lidze
3. Awans do ligi wyżej

Możemy sobie każdy z tych celi urozmaicić poprzez dołożenie treningu do głównego celu. Jednak wtedy poziom trudności zrealizowania celu głównego wzrasta wprost proporcjonalnie do powyższej kolejności :)

Co kto wybiera - jego sprawa. I sposób którym do celu dąży też pozostaje w jego gestii. Chcesz ustawiać - to to rób. Chcesz grać cały sezon luz - ok, będziesz złośliwie wciskał CT dla teamów których nie lubisz - nikt nie może mieć pretensji.

Zabrzmi to trochę jak masło maślane, ale wydaje mi się że tak jest. Celem jest zrealizowanie celu, i jeżeli Ci się to uda znaczy że Twoja polityka była słuszna. Jeżeli nie, to albo zmień cel albo sposób jego realizacji :)

Argumenty typu: bo ja zagrałem tak, a Ty inaczej; żeby gra była fajna to nie powinieneś tego robić; bo Ty idziesz na łatwiznę itd... są po prostu śmieszne :) powinno się oczywiście pilnować tego, że jak komuś coś się powiedziało/napisało/ustawiło, żeby było to zrealizowane :) ale kwestia tego co się powiedziało/napisało/ustawiło jest już podejściem indywidualnym :)

Póki można, trzeba się tą gra bawić :) jak się nudzi - znaleźć inny cel albo inną grę :)

From: Huanito

This Post:
00
242883.75 in reply to 242883.74
Date: 6/20/2013 4:06:41 AM
Pruszcz All Stars
PLK
Overall Posts Rated:
548548
Second Team:
Pruszcz ZSO 1 Team
no jak widać otek10 niektórym się nudzi i zamiast zająć się grą wolą trollować, wkurzać ludzi i winić ich za swoje niepowodzenia.

ja nie mówię, że ja jestem święty, bo też się potrafię rzucać i wykłócać o różne rzeczy/ forsować moje zdanie, szczególnie w kwestiach, które w moim mniemaniu są nieuczciwe...ale egzystować w grze tylko po to żeby ciągnąć jakieś żale (w dodatku niezbyt słuszne) czy z nudów ciągle szukać zaczepki...b**ch please, żal. ja do nikogo pretensji nie mam, on szuka usprawiedliwienia swoich niepowodzeń obwiniając o to mnie i starając się mi coś udowodnić, do końca nie wiem o co mu w ogóle chodzi...bo ma wszystko jak na tacy...ja tam uchybień żadnych nie widzę.

ja się przede wszystkim zajmuję tutaj graniem i rozwojem swojego teamu, bo od tego to jest...
jeśli komuś gra nie sprawia już przyjemności, tylko większą radochę ma z trollowania, podjudzania i wkurzania ludzi to może warto z tym już skończyć...są inne miejsca, gdzie można sobie bardziej pohejtować niż tutaj, jeśli ktoś już tak lubi.

Last edited by Huanito at 6/20/2013 4:14:18 AM

From: otek10

This Post:
22
242883.76 in reply to 242883.75
Date: 6/20/2013 4:12:57 AM
Overall Posts Rated:
8888
zgadzam się :) jeżeli zaliczasz jakieś niepowodzenie to zapewne jest ono spowodowane jakimś błędem przez siebie popełnionym np: przepłacanie klubu, chęć połączenia treningu i sukcesów w lidze, liga i PP jednocześnie, a czasmi po prostu jest ktoś o tyle mocniejszy w lidze że nie warto kruszyć kopii :)

gra ma być zabawą (powtarzam to ponownie), a jak nie jest to zmienimy podwórko i zabawki :)

This Post:
33
242883.77 in reply to 242883.73
Date: 6/20/2013 4:34:35 AM
Bieszczadzkie Anioły
II.1
Overall Posts Rated:
306306
widzę , że forum rozruszało się
i oto chodziło !

Huanito a twoje posty zostawiam bez komentarza ... bo znowu się będę czepiał

Tyle ode mnie, pozdro!

This Post:
11
242883.78 in reply to 242883.55
Date: 6/20/2013 5:41:16 AM
Overall Posts Rated:
635635
To , że nie zapomnę było żartobliwie. ;) = puszczam oczko więc mi tu nie wykżyknikuj .
A to drugie to napisałam do Banana o tym jak będzie i od dawna jest

Pozdrawiam

Last edited by alicja at 6/20/2013 5:48:29 AM

From: jckpl
This Post:
11
242883.79 in reply to 242883.78
Date: 6/20/2013 6:39:21 AM
Star Starachowice
II.1
Overall Posts Rated:
5656
panowie ale o co chodzi?
prawie w co drugim poście nazwa mojej drużyny, a ja nic nie pamiętam i nie kojarzę,
chyba mam już Alzheimera;-(

pozdro

Advertisement