Definitivno nisu nepobjedivi. Štoviše, zaslužuju da ih izbacim iz kupa.
Međutim ono što me muči je raspored. Ovog tjedna imam prvo Britve, pa Semkije i onda te Folautovce. Momčadi koje mogu pobjediti, ali mogu od njih i izgubiti ako ne postavim najbolje što imam. U sve to moram uklopiti i trening.
Britve su vrlo solidna momčad sa 3 igrača 20K+ plaće i 3 15K+. Centri su u treningu, dakle jači su nego na početku sezone.
Semki imaju najbolje startere na KC i C u ligi, ostatak nije nešto posebno, ali moram imati dobru vanjsku liniju da kompenziram slabiju unutrašnju.
Folautovci su u kurcu s formom, po plaći nisu ništa ekstra, ali ipak su uhvatili 2 ligu i 5 kolo kupa.
Morat ću žrtvovati ili jednu utakmicu ili formu idući tjedan ili kupiti još kojeg igrača. Malo sam razgledavao potencijalna pojačanja, ali nije lako naći ono što tražim. Teško je naći igrača sa jako dobrim skilovima, podnošljivom plaćom i da ne košta puno. Uvijek jedan od tih uvjeta zašteka. :)
Trening:
Skok-šut za poziciju Krilne pozicije
Martí Català ↑napredovao↑ u vještini Vođenje lopte.
André William ↑napredovao↑ u vještini Skok-šut.
Andre Wiliam je svaki tjedan digao neki skil.
Catala me iznenadio. Trenirao sam ga malo kad je imao 21-21 godine i ništa nije digao.
Sa druge strane, nadao sam se da bi Rosanda mogao dići domet, a računao na Lukendino dizanje skok šuta. Tako da ipak nisam zadovoljan rezultatima.