דבר ראשון לקבוצה חדשה אין רצפת שכר במשך 14 שבועות שזה די והותר כדי להתאים את עצמם לליגה שבה הם נמצאים
כמו שאמרתי ההצעה של אהוד טובה בצורה הנוחכית לליגות הגבוהות אבל כיום רצפת השכר מחושבת לפי הליגה
Division I: 120% of TV money
Division II: 100% of TV money
Division III,IV: 80% of TV money
Division V,VI: 60% of TV money
צריך מן הסתם לשחק עם המספרים שיתאימו לכל הליגות אבל אני רואה את ליגת העל שלנו כן כאופציה ל 2.5 משכורות מינימאלית של 580 אלף נראה לי ריאלי לחלוטין וימנע את המצב שיש כרגע בליגת העל שבפליאוף ממוצע המשכורות הוא 480 ואני מרגיש כמו מפגר שבכלל ניסיתי להתקדם בפליאוף ולא לזרוק את כל הקבוצה ולחסוך משכורות בזמן הזה כמו שעשו 3 הקבוצות האחרות במקומות 3-4
מן הסתם ליגה יכולה לעלות ברצפת השכר לאזור ה 80% אבל גם ה 60% אם אתה אומר שהממוצע כרגע עומד על פחות מחוזה הטלוויזיה זה סביר ברמות האלה זה באמת לא קריטי כי האופציה לעשות טאנקינג רציני ולהרוויח הוא יחסית מינורי
ליגה 3 כבר אפשר להתחיל לדבר על 1.5-1 וליגה 2 בהחלט יכולה לעמוד על יחס של 1.5-2
אין סיבה שקבוצה תזרוק עונה שלמה כי היא מרגישה לא מוכנה לליגה ולא תנסה בכלל הרעיון של רצפת שכר הוא להבטיח תחרותיות בליגה ומי שלא תחרותי שלא ירוויח על זה מליונים ברגע שאתה משנה את ההבדל בין תחרותיות לבין זריקה מוחלטת של עונה ל 100 אלף לשבוע מבחינת משכורות (בליגת העל לפחות) זה כבר לא נהיה משתלם
המחשבה היא שהרצפה תהיה לפחות 2/3 או 3/4 ממוצע המשכורות בליגה וזה נראה הגיוני לחלוטין
Last edited by LA-Nir at 5/3/2012 9:01:52 AM
Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain