Sega tuka i jas ke se nadovrzam na povikuvanjeto igraci za vo selekcijata, i jas bev takov skeptik kako Angele, i jas mislev deka se povikuvaat i zemaat igraci samo od nekoj timovi, no sega se uveriv vo toa deka ne bilo taka, tuku celata greska okolu reprezentacijata bila do nas samite menadjeri, eve primer so mojot Vase Zlatkov-Zlatniot, toj kolku tolku pomaga za reprezentacijata, kolku tolku odigruva po nekoja minutaza, znaci sepak za okolu treningot baram sovet od selektorot, sto da namestam za trening, i toj nesebicno mi dava soveti sto trening da mu dadam, se nadevam deka i slednata sezona Zlatniot ke igra vo reprezentacija. E sega samo edno ke kazam, dali e do selektorot, sto gi selektira timovite i koi igraci ke bidat povikani, tuka toa ke go oddelam, mozno e, no sepak za sega sum zadovolen od selektorot na reprezentacija do 21 godina. I ako se kandidira za sleden mandat, sekako ke go ima mojot glas, ne za toa sto zemal moj igrac, tuku deka nesebicno povikuva igraci za reprezentacija. Moj sovet : Trenirajte Makedonsko proizvodstvo, bidejki samo taka ke pomogneme za reprezentacijava, a i za samiot tim, eve i sega vlozuvam vo draftot pari, pa ke vidime, mozebi ke izleze uste eden Vase Zlatkov-Zlatniot, pa mozebi i podobar so potencijal.