BuzzerBeater Forums

BB Hellas > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
148543.69 in reply to 148543.68
Date: 7/2/2010 3:39:18 AM
Overall Posts Rated:
303303
εεε κρατα και καμμια ...πισινη ... που ξερεις ... οι γνωριζοντες απο τα ξενα μπορει να εχουν διαφορετικη γνωση επι των θεματων και εμεις εδω απλα να κανουμε τους εξυπνους η καλλιτερα τους εξυπνακηδες ....

From: Lygas

This Post:
00
148543.71 in reply to 148543.69
Date: 7/2/2010 3:54:32 AM
Overall Posts Rated:
155155
Συμφωνώ με τον Νίκο ότι καλό είναι να αναρωτιέστε όλοι με τις ερωτήσεις που κάνει, ειναι πολύ επικοδομητικά αυτά που μπορεί να μάθετε για το παιχνίδι, αλλά μην δίνουμε και μασημένη τροφή.....Οποιος θέλει να το ψάξει το ψάχνει και φαίνεται αυτό.....

Ροτόντο οι τελίτσες στο προηγουμενο ποστ του νίκου ήταν 5 όχι 4!!!!

This Post:
00
148543.72 in reply to 148543.71
Date: 7/2/2010 4:03:31 AM
Overall Posts Rated:
303303
αυτο με το καλλιτερα ... προσεξε με να δεις πως το λενε εκει στα ξενα
You can not teach an old dog new tricks......

This Post:
00
148543.73 in reply to 148543.67
Date: 7/2/2010 4:08:02 AM
Overall Posts Rated:
7676
Ξερεις κατι ομως Νικο?Ηξερα οτι αυτο ακριβως θα μου πεις και αυτο ειναι αλλωστε και δικαιωμα σου το αν θα το πεις η οχι..Απλα και θεμα να το κανεις τις περισσοτερες φορες οι απαντησεις που θα παρεις δεν θα ειναι αυτες που πρεπει,η καλυτερα οι σωστες και θα ερθεις παλι σε μια κατασταση να πεις κατι στα φορουμ και θα εμφανιστεις παλι και θα πεις μη λετε βλακιες με μια ωραιοτατη δοση ειρωνιας..Αυτο εμενα με χαλαει,γιατι οι ερωτησεις καθε φορα ερχονται απο 2-3 συγκεκριμενους μανατζερ τους οποιους πανω στο παιχνιδι εκτιμω απιστευτα και στην τελικη μενεις με την γευση δεν προκειται να μαθω..

Θα μου πεις,απλα ψαξτο..Ε δεν διαφωνω,αλλα οταν βαζεις μια ερωτηση σε μορφη τεστ χωρις να υπαρχει και πολυ δεδομενη απαντηση(γιατι ο καθενας θα σου πει αυτο ειναι το σωστο μεχρι τη στιγμη που εσυ θα πεις ποιο ειναι)τι θες να δειξεις?Δεν θα μπορουσε να ερθει ο κ τα πολυ λιγοτερο εμπειρος σου Kajabbar(και λεω αυτον γιατι ηταν ο μονος υποψηφιος που απαντησε)και να σου κανει και αυτος μια ερωτηση ετσι γιατι του ηρθε και μετα ν σ πει..Φιλαρακι λαθος απαντησες...

This Post:
00
148543.75 in reply to 148543.73
Date: 7/2/2010 4:20:20 AM
Overall Posts Rated:
303303
Σου εδωσα 4 τροπους για να μαθεις τις απαντησεις (τουλαχιστον οπως τις πιστευω εγω) και εσυ διαλεγεις μια αλλη ....
Τι να κανω ? να ακολουθησω αυτο που θελεις εσυ? οχι φιλε μου.
Οσο για τον κοουτς στο ξαναλεω νομιζεις οτι δεν βρηκε τις απαντησεις? Αλλα εξακολουθει να εχει καποιες ξεροκεφαλιες μαζι με τις αποδειξεις που εχει , οπως τοτε που επεμενε στην ομαδικη προπονηση στα ριμπαουντ......

This Post:
00
148543.76 in reply to 148543.75
Date: 7/2/2010 4:31:47 AM
Overall Posts Rated:
7676
Καθενας με τους τροπους του Νικο...Καλο για οσους κερδιζουν απο αυτο..

This Post:
00
148543.77 in reply to 148543.75
Date: 7/2/2010 4:47:49 AM
xorafa-4-
III.1
Overall Posts Rated:
9797
Παρακολουθώ από την αρχή τις συζητήσεις αλλά δεν έχω χρόνο για συμμετοχή.

Να ρωτήσω κ εγώ κάτι τώρα ρε παλικάρια???Αναλαμβάνεις την Εθνική ξέρεις dmi ,ξέρεις αρκετές πτυχές του παιχνιδιού.Ο χρήστης του Καβαλα π.χ σου τραβάει μια 100 λεπτά τον παίχτη του την εβδομάδα που έχεις κρίσιμο παιχνίδι τι ΚΑΝΕΙΣ????

Το λέω αυτό γιατί όταν είχα την θέση αυτή για να έχω καταρτισμένος ένα παίχτη έφτυνα αίμα κ οι ξένοι προπονητές ήταν άνετοι γιατί ο παίχτης αόρατος τον είχε βάλει 60 το πολύ να παίξει την εβδομάδα κ εγώ είχα ένα χρήστη κάθε τρίτη να με ενημερώνει ποιος παίχτης έχεις παίξει 60-70 λεπτά να στέλνω μήνυματα να σώσω την κατάσταση.

Το βλέπεται εύκολο αλλά στην πράξη δεν είναι.Αρα δεν είναι οι γνώσεις μόνο στο παιχνίδι είναι κ το αν είσαι καλά επικοινωνιακός σας χρήστης.Η θέση του προπονητή είναι να έχει μία καλή χημεία.

Το ότι δεν έχει βάλει κάποιος άλλος έμπειρος χρήστης κ έτσι θα βγει ο Cajjabar δεν μου ακούγεται καλά προσωπικά.Παρόλο τα λάθη που τα έχει αναγνωρίσει ο ίδιος έχει κάνει δουλειά.Το κάτι παραπάνω ίσως να χρειάζεται να πετύχει μία πρόκριση την νέα σεζόν.Γνωρίζετε πολύ καλά ότι δεν δουλέψαμε με φάρμες κ είναι η σημαντικότερη αιτία αυτής της κατάστασης.

Καλό καλοκαίρι σε όλα τα παιδιά!!!!!

This Post:
00
148543.78 in reply to 148543.73
Date: 7/2/2010 4:49:40 AM
Overall Posts Rated:
112112
Φίλε μου σε ένα παιχνίδι όπως είναι το buzzerbeater με αρκετά μεγάλο βάθος μπορείς διαρκώς να βελτιώνεσαι και να μαθαίνεις όσο περισσότερο ασχολείσαι.
Κατά την πρώτη σεζόν μου στην Εθνική είχα πολλούς επικριτές, οι περισσότεροι εκ των οποίων εμπειρότεροι χρήστες από μένα.
Η διαφορά είναι πως με ορισμένους από αυτούς όχι απλά συνεργάστηκα, αλλά τολμώ να πω πως αναπτύξαμε και μία μορφή φιλίας. Με χρήστες όπως ο JohnnyB, o Tyfonas, ακόμα και με τον Kastroman με τον οποίο πλέον απολαμβάνω μία υπέροχη μπινελικάτη σχέση, μιλάμε συχνά και μου δίνουν τις απόψεις τους και εαν μετράει, και εγώ τη δική μου.
Υπήρχαν και ορισμένοι επικριτές, όπως ο Νίκος που δεν κατάφερα να "κερδίσω" και δεν μπόρεσα να μάθω κάτι από εκείνον.
Δυστυχώς δεν μπορείς να είσαι αρεστός σε όλους, όπως και δεν γίνεται να σου είναι αρεστοί όλοι.
Καταλήγω δε πως οι εμπειρότεροι χρήστες που θέλουν να βοηθήσουν την Εθνική μπορούν να το κάνουν με δύο τρόπους.
Είτε με το να κατέβουν οι ίδιοι υποψήφιοι και να αναλάβουν την Εθνική,
είτε με το να "νουθετήσουν" με τις γνώσεις τους τον manager που ανέλαβε τη θέση.
Χρήστες σαν τον Νίκο, δέχομαι a priori ότι είναι εμπειρότεροι, καλύτεροι και με βαθύτερη γνώση του παιχνιδιού από μένα.
Αλλά ούτε υποψήφιους τους είδα, ούτε βοήθεια μου προσέφεραν, όχι για μένα, αλλά για το καλό της Εθνικής γενικότερα.
Χρήστες σαν τον johhnyB με βομβαρδίσαν με links απο ελληνικά και κυρίως ξένα forums με αναλύσεις πάνω στο παιχνίδι.
Ειδικά στις πρώτες μέρες μου διάβαζα σαν να έδινα πανελλήνιες, κυρίως για τις αλλαγές στ μηχανή παιχνιδιού και γιατί ο parrot δεν λειτουργούσε τόσο καλά παό τη σεζόν 12 και μετά (ακόμα θυμάμαι τα χαστούκια με την Υπομονετική επίθεση).
Εύχομαι και ελπίζω οι διαφορές μου με το Νίκο να είναι μόνο προσωπικές και σε περίπτωση εκλογής άλλου υποψηφίου να τον βοηθήσει, ώστε να βοηθηθεί η Εθνική μας.
Εγώ έτσι κι αλλιώς είμαι δεν είμαι εκ νέου ο ομοσπονδιακός τεχνικός, το βάρος μου έχει δωθεί ήδη στη ΣΟΠΚΕ, που για μένα είναι το μέλλον της Εθνικής μας.

The secret of communication lies in defeat...
This Post:
00
148543.79 in reply to 148543.78
Date: 7/2/2010 5:10:13 AM
Overall Posts Rated:
303303
Να ξεκαθαρισουμε κατι.Εγω δεν εχω καμμια προσωπικη διαφορα με σενα και σχεδον με κανενα αλλον εδω μεσα (το σχεδον παει σε καποιον που μου ελεγε διαφορα για την προσωπικημου ζωη).
Βοηθεια οταν μιλησαμε αν θυμαμαι καλα σου ειχα πει οτι δεν ξερω και αυτο ηταν μεγαλη βοηθεια πιστεψε με απο το να ελεγα διαφορα μη τεσταρισμενα σε υψηλο επιπεδο (τοτε ο πιο υψηλομισθος μου ηταν 15 χιλ ) το μονο που σου ειχα πει ηταν αυτο με τις ομαδικες προπονησεις που ειχες μια εμμονη α και για την μη χρησιμοποιηση ενος παικτη.
Βοηθεια για ψαξιμο κλπ θα σου πω το απλο εδω δεν κραταω σημειωσεις για την δικη μου ομαδα προπονησεις κλπ που ειναι 10 παικτες θα κατσω να το κανω για ενα σκασμο που το κανεις εσυ και μπραβο σου?
Ο καθενας μας οπως τα βλεπει αλλα το εχω ξαναπει εγω και τα πειραγματα που κανω τα κανω οπως οταν πειραζονται οι φιλοι μεταξυ τους σε ενα παιχνιδι αν θελετε το καταλαβενεται αν οχι τι να κανω δεν μπορω και δεν θελω να αλλαξω .
Αλλα θα σου πω και κατι τελευταιο με ρωτησες ποτε ακομα και τωρα ρε συ τι ξερεις πανω σε αυτο και δεν σου απαντησα?Ο Λυγκας δηλ. πως με ρωτησε ?

Advertisement