BuzzerBeater Forums

BB Srbija > Srbija na SP u fudbalu

Srbija na SP u fudbalu

Set priority
Show messages by
This Post:
00
146308.69 in reply to 146308.67
Date: 6/23/2010 4:54:00 PM
Overall Posts Rated:
427427
dobri su bili svi, stata sto je svarcer odbranio ono ivanovicu...nije trebao...steta sto nije dao crveni vilshiru za onaj start i steta sto nije svirao penal, al ja i dalje mislim da je kriva ona baba na dve leve noge...kada je on na terenu ja tvrdim da mi ne mozemo da pobedimo!

This Post:
00
146308.70 in reply to 146308.68
Date: 6/23/2010 5:38:10 PM
Бесни Цветићи
II.2
Overall Posts Rated:
544544
Second Team:
Mad Mamba Academy
Pazi, verovatno su mnogi stekli misljenje da sam teska flegma, ali nisam. Kolerik sam, sto je najgore, ail kolerik koji je naviknut na ovakve stvari i nikad nista ne ocekuje od fudbalera. Jos pre meca sa Nemackom sam pricao da ce da se desi najgori scenario, pobeda protiv Nemacke i poraz od "australaca"! To je ono srpsko u nama, kad misevima proradi inat pa zovemo macke na klopu. Nadam se samo da ce da dodje neki selektor sa petljom da otera ove drtine i napravi smenu generaciju koja je potrebna jos odavno. Mnogo dugo pricam da Deki ne treba da igra za reprezentaciju, ali se ljudi smeju. Ne znam samo sta je smesno. U Interu ce svako ko ima malo fudbalskog smisla i zelje da trci, igrati dobro. On je radilica, a radilica nije od koristi ako se ne trudi, a on se poodavno ne trudi. I Mateja Kezman je mogao da uzme zlatnu kopacku da se u Holandiji golovi mnoze sa dva, a ne sa 1,5. Medjutim, i ja bih bio najbolji strelac da sam imao Romedala i ostale majstore fudbala.

Tuca u kampu? Mozes da si Vidic koliko hoces, mars napolje. Pa kako je Kari Pesic? Preuzimas odgovornost? Onda radi sta mislis da je najbolje, tvoj obraz je u pitanju. Mlade reprezentacije kidaju na velikim takmicenjima i onda se izgube svi ti talenti... Zbog cega? Ne sumnjam u Antica uopste, smatram da je imao ogromne razloge za neigranje Mrdje tj. za igranje Zigica i Pantelica. U sustini, on je napravio ogroman uspeh, ali ovako ne moze vise. Najvise su zabusavali matorci, pa pusti mlade igrace da se izive, da jurcaju po onom terenu i da nam svima bude milina gledajuci ih kako ginu za svoju zemlju. Pa neka izgube sve utakmice, ali bre... Hocu da vidim zelju u njihovim ocima, da kidaju na terenu. Sledece prvenstvo ce vec da igraju bolje. Sta su uradili holandjani? Kakav tim imaju, a kidaju. Pa to je skoro isti onaj tim koji nas je dobio u finalu evropskog pre neku godinu. Ako treba onda neka se uvede ponovo da mladi ne smeju da idu iz zemlje dok ne predju neku starosnu granicu. Zbog toga i propadaju, igra dobro, proda se i onda greje klupu... Ima mnogo da se prica o ovome, ali to treba da dodje neko na celo FSS i da uradi. Dzaba raspredanje.

No guts, no glory!
This Post:
00
146308.71 in reply to 146308.69
Date: 6/23/2010 5:45:45 PM
Бесни Цветићи
II.2
Overall Posts Rated:
544544
Second Team:
Mad Mamba Academy
Ne moze crveni da se da onako. Previse bi bilo mesanja sudija u tom slucaju. Penal jeste bio, ali zasto uvek imamo petlje tek kad treba da se juri rezultat? Zasto od pocetka nismo igrali onako? Mozemo da se vadimo koliko god hocemo(sto i ne sumnjam da ce da rade fudbaleri, Antic sumnjam), jednostavno su nas dobili i to je to. Zivimo za velike utakmice i samo njih dobijamo. Krajnje neubedljiv fudbal, nemas vise nijednog odlucnog napadaca ili nekoga za koga mozes da kazes da igra konstantno. Nekog na koga mozes da se oslonis kad je najteze. Hvatam sebe da me strah kad protivnik krene u napad. I to u bilo koji napad, ne mora cak i da je na nasoj polovini, dovoljno je da ima loptu u nogama, a mene vec hvata jeza. Pre je to bilo kad su nabaci u pitanju jer su nasi golmani svi do jednog linijasi, a sad non-stop. Pa, izem ti taj fudbal kad ne mogu da se opustim i da kazem da cemo da resimo neku situaciju kako treba. Onako skolski. Ovo je sve usiljeno, sve guraj, udri. Nijedan lep dribling na celom prvenstvu, nijedan dobar ubac. NISTA! Dva gola dali, oba na srecu. Umuvali ih nekako. Tuga...

No guts, no glory!
This Post:
00
146308.72 in reply to 146308.71
Date: 6/23/2010 6:04:54 PM
Overall Posts Rated:
175175
Dakle ovako na fifinoj rang listi smo oko 15 mjesta,na rang listi, po platama i vrednosti igraca smo od 13-16 mjesta,na listi po sutevima na gol smo 15.a na listi po pretrcanim kilometrima smo 17. Dakle realno po svim parametrima smo jedna prosjecna reprezanticija ,koja po svim kriterijumima moze biti u 16,ali i ne moramo ,i tako je i bilo, falio nam je jedan gol.tako malo a tako mnogo. Naravno nasi mediji su napravili po obicaju atmosferu,da mi vredimo mnogo vise nego sto jeste,ali to i jeste njihov posao i to je vec vidjeno ,niz godina,sto se mene tice,vec vidjeno jos od SP 82-e u spaniji

Last edited by zalosna sova at 6/23/2010 6:07:08 PM

From: Jabus
This Post:
00
146308.73 in reply to 146308.71
Date: 6/23/2010 6:07:29 PM
Overall Posts Rated:
9393
realno, ovde smo gde smo, za bolje nismo

kakva liga, takva reprezentacija... mi se godinama unazad lozimo na na neke nashe igrache, da su svetska klasa i slichno, ali jbg... ok, realno gledano, vidic i ivanovic jesu svetska klasa, dodaj tu jovanovica, stankovica i krasica koji spadaju u bolju svetsku polovinu, medjutim, mi nemamo napad... i to se sad videlo

koliko god da je ovo nasha i najbolja utakmica na svetskom prvenstvu (po mom ukusu), dzaba sve to kad mi ne mozemo gol da damo... a i kako da damo kad mi nemamo napadacha koji spada u neki krem evropskog/svetskog fudbala?

usput... secam se one generacije: mijat, piksi, dejo, miha, juga... ako je njima domet bio 1/8 finala, sumnjam da su i ovi na njihovom nivou...

i da: dobrodoshli u zemlju kosharke! :P

From: kotoor
This Post:
00
146308.74 in reply to 146308.73
Date: 6/23/2010 6:15:42 PM
Overall Posts Rated:
500500
meni je samo krivo što ne vidim krvi u igri naših. igraju ok, sve u fazonu samo polako. grozim se na takav stav. koliko god mrzeo vujoševića, čovek objašnjava svim sportistima na svetu kako treba da se igra. agresivno, oštro, bezobrazno, na ivici rata...

mrzim jurenje rezultata u poslednjih 5 minuta. stisni od početka da ne znaju gde teraju, pa izgubi 5:0 ako treba...

Last edited by kotoor at 6/23/2010 6:16:35 PM

From: Jabus

This Post:
00
146308.75 in reply to 146308.74
Date: 6/23/2010 7:01:46 PM
Overall Posts Rated:
9393
treba nama centralni komitet partije kao severnim "korejcima", pa da vidish kako bi i plakali za vreme himne, a i kidali kad sa 7:0 gubimo :P

This Post:
00
146308.76 in reply to 146308.75
Date: 6/23/2010 7:26:26 PM
Overall Posts Rated:
55
E, kad sam u januaru jos pricao da nam fali jedan igrac kao Rambo Petkovic, svi su se smejali. Pricali mator je, nema snage ne za 45, nego za 20 minuta, a sad ja kazem, da je on igrao i tih 20 minuta mi bi dobili Australiju, mogu da se kladim u bilo sta...
Pa, ljudi Kvatemok Blanko igra i sada za Meksiko iako ima 38 godina i tri puta je losiji od Ramba, a mi zovemo neke Stankovice, Milijase, Petrovice da igraju za reprezentaciju, strasno. Tu nema nijednog igraca koji moze da odigra kao pravi plejmejker, da uzme loptu i razigrava ostale, zalosno ali tako je... Penal je bio, ali sta nama sad to znaci? Znaci nam kao lanski sneg. U reprezentaciji je bilo mesta i za Nemanju Matica, covek je sam zajebavao Italijane na EP za mlade, dok ga nisu povredili. Napadaca nemamo to je cinjenica. Sad se setim kad su mi deda i pradeda pricali kakvi su napadaci bili Aleksandar Tirnanic, Blagoje Mosa Marjanovic, Rajko Mitic, Bora Kostic, Dusan Bajevic, a ja se pitam gde je nestao taj osecaj za gol kod nasih igraca. Mi poslednjih 30 godina nemamo nijednog takvog napadaca. Neki ce reci drugo vreme bilo, a ja samo mogu da pitam dali Madjari zbog toga slave Ferenca Puskasa (na 84 utakmica dao 85 golova) i Sandora Kocisa (na 68 utakmica dao 75 golova za reprezentaciju) ili zato sto znaju da nikada nece imati bolje? Ja se i dalje nadam da cemo mi imati bolje napadace od ovih legendi, ali sve su manji izgledi, jer igraci sa osecajem za gol polako izumiru, jer ih ubija taktika koju sprovode treneri. Takvi igraci su: Rud van Nistelroj, Filipo Inzagi, Ronaldo.... od starijih Vijeri, Pancev, van Basten, Gerd Miler, Fonten, Euzebio, Garinca, Pele (Brazil nije izgubio nijednu utakmicu kad su nijh dvojica bili u timu).......

This Post:
00
146308.77 in reply to 146308.76
Date: 6/23/2010 7:39:10 PM
Overall Posts Rated:
500500
pancev je bio car!!!

This Post:
00
146308.78 in reply to 146308.67
Date: 6/23/2010 8:06:30 PM
Overall Posts Rated:
122122
Jednostavno ne znamo da igramo protiv slabijih reprezentacija i to je to.
Ja sam uvek mislio da kad neko prodje u dalji tok takmicenja onda to sigurno znaci da je bolji od tebe ... tuzno, ali i istinito
Nisu oni slabiji, pokazase to i veceras

Fair play!!!
This Post:
00
146308.79 in reply to 146308.78
Date: 6/23/2010 8:14:54 PM
Overall Posts Rated:
122122
Samo da dodam nebitnu cinjenicu: sin naseg selektora je menadzer 5-6 igraca iz repke ... jeste da je to nebitno ali sto da ne obajvimo ....

Fair play!!!
Advertisement