Nem értek egyet a felvetéssel.
Véleményem szerint a mentor feladata az, hogy megmutassa egy kezdő játékosnak, hogy mely döntések a legjobbak a csapatának.
Ha az ifjú titán hangsúlyt helyez a nemzetiségi kérdésre, akkor természetesen ennek megfelelő tanácsokat kell kapjon.
Azt a szemléletet viszont ellenzem, hogy magyar játékosokat edzettessen ki a mentor, mintegy keltetőként, a menedzser akarata ellenére.
Támogatom azt, hogy ajánljuk a magyar játékosok edzését, ez viszont versenyhátrányt okozhat a csapatoknak (drágább, kisebb választék, várni kell rá, stb).
mindig lehet vitatkozni velem, de senki nem írta szerintem, hogy a tanítvány akarata ellenére treníroztasson magyar játékost. csupán kértem, hogy ajánlják a tanítványoknak a magyarok edzését. és nem tudom miért ellenzed ezt, amikor anyagilag is jobban megéri egy teljes magyar csapat illetve magyar játékosok edzése. a fiatal generációban a tehetség húzóember potok között már nincsen difi jelenleg a magyar és külföldiek között,ha mégis nem vészes és hosszútávon tutira megtérül. a felhozatal se rossz, és most itt van a dömping hiszen draft van, még várni sem kell rá. és a választék is jó és nagy. szóval én egy érvedet se látom jelenleg helytállónak! de ha te neked ez nem okés, te edzess olyant amilyent szeretnél, aki látja az értelmét és előnyeit a magyar játékosnak az meg szóljon a mentorának, hogy most lehet olcsón szuper magyarokat venni, hiszen itt az ideje, ha a piacon van ugyan olyan magyar meg külföldi, akkor a magyart válassza!