BuzzerBeater Forums

BB Poland > [NT] Wątek główny

[NT] Wątek główny

Set priority
Show messages by
This Post:
00
150717.688 in reply to 150717.685
Date: 9/9/2010 4:45:23 PM
Overall Posts Rated:
7272
Witam. Wiecie co mnie śmieszy w odpowiedziach obecnego selekcjonera. Kurna miałem tego nie pisać, ale nie wytrzymałem więc trudno. Fakt, iż chełpi się, że sprawdził 995 zawodników w tym powołał z mojej ligi 4 centrów i PF, a najlepszego z nich wszystkich pominął w powołaniu nawet do sprawdzenia na chwilę. Kpina panie selekcjoner. Widząc jednak co się teraz tam dzieje szczerze się cieszę, że tak się stało i popieram apel, oto aby wpierw zapytać o zgodę na powołanie do NT. W realu czasami kluby zakazują swoim zawodnikom gry w kadrze, więc skoro BB ma dążyć do realizmu to jestem jak najbardziej za tą ideą. POPIERAM i proponuję obszerną debatę w tym temacie.

This Post:
00
150717.689 in reply to 150717.686
Date: 9/9/2010 4:47:34 PM
Overall Posts Rated:
12061206
Hola, nikt się skillami nie wymienia. Skąd masz takie dane?

To jak chcesz pisać raport? ;-)
Będziesz zgadywał skille tak jak ja zgadłem skille Węgrzyna? ;-)
Nie wal ściemy, dostaliście bazę z draftu odpicowaną jak się patrzy ;-) A to jest jak nic wymiana informacji o skillach ;-)

--
Swoją drogą podam Ci fajny sposób na poznanie skilli nieswojego zawodnika ;-)
Oznajmiasz, że znasz jego skille. A następnie strzelasz i podajesz jakiekolwiek (możesz patrzecieć na pensję, statystykę gracza, na jakich pozycjach grał).
Jak będą się z Ciebie śmiać, to nie nie trafiłeś, więc próbujesz dalej. A jak będą na Ciebie oburzeni, to znaczy, że trafiłeś i gotowe ;-)
Jasna Strona to czy Ciemna? ;-)

This Post:
00
150717.690 in reply to 150717.689
Date: 9/9/2010 4:57:43 PM
Overall Posts Rated:
7272
Ciemna strona mocy kiedy gniew wyzwala...Masz pytania w tej kwestii, czy nadal uważasz, że nerwy i gniew są objawem jasnej strony mocy, które się udzielają poprzez niezdrowe emocje ?

This Post:
00
150717.691 in reply to 150717.690
Date: 9/9/2010 5:02:35 PM
Overall Posts Rated:
12061206
U Sithów Jasna Strona gniew wyzwala ;-)
Ciemna zresztą też - generalnie wszystko ;-)

This Post:
00
150717.692 in reply to 150717.689
Date: 9/9/2010 5:04:54 PM
Overall Posts Rated:
7474
To jak chcesz pisać raport? ;-)

Przecież pisałem w innym wątku, że wg poszeregowania grup względem sumy skilli. A te grupy otrzymam od skautów. Co za tym idzie nie będę znał konkretnych skilli żadnego z zawodników nie podlegających mi ani też danych osobowych ;)

Nie wal ściemy, dostaliście bazę z draftu odpicowaną jak się patrzy ;-) A to jest jak nic wymiana informacji o skillach ;-)

Tak, tylko ponad 50% z tych zawodników do projektu już nie należy. A ok. 100% wygląda już zupełnie inaczej i od momentu draftu nie widziałem ani jednego skilla zawodnika nie będącego w bazie PF.

Swoją drogą podam Ci fajny sposób na poznanie skilli nieswojego zawodnika ;-)
Oznajmiasz, że znasz jego skille. A następnie strzelasz i podajesz jakiekolwiek (możesz patrzecieć na pensję, statystykę gracza, na jakich pozycjach grał).
Jak będą się z Ciebie śmiać, to nie nie trafiłeś, więc próbujesz dalej. A jak będą na Ciebie oburzeni, to znaczy, że trafiłeś i gotowe ;-)
Jasna Strona to czy Ciemna? ;-)

Do niczego mi niepotrzebne skille jakiegokolwiek zawodnika przeciwnika. Mi wystarczy nawet odpuścić mecz i zagrać rezerwami, wystawiając przeciwko określonym zawodnikom rywala graczy mających za zadanie przetestowanie wad ważnego zawodnika istotnego dla mnie konkurenta ;)

This Post:
00
150717.694 in reply to 150717.693
Date: 9/9/2010 5:15:59 PM
Overall Posts Rated:
7272
Słuszna uwaga... Tym razem cię popieram.

This Post:
00
150717.695 in reply to 150717.693
Date: 9/9/2010 5:17:23 PM
Overall Posts Rated:
12061206
Jak moi zawodnicy mają być wklejani na forum bez mojej wiedzy, to ja też nie chcę żeby którykolwiek mój zawodnik zagrał w reprezentacji...

Nie bój żaby, jak nie będą grali w reprezentacji to też będą wklejani ;-)
Albo może jednak nie na forum. Będą szły bb@ do rywali ;-)
Lepiej, żebyś nie wiedział, że rywal zna Twoje skille ;-)
Niech Moc będzie z Tobą ;-)

This Post:
22
150717.697 in reply to 150717.696
Date: 9/9/2010 5:55:55 PM
Overall Posts Rated:
12061206
Zapytaj al saida i Mr Presidenta kto był najlepszym centrem po pierwszym sezonie treningów..

To Ty byłeś skautem wszystkich roczników od 18 do 21. Być może nie potrafiłeś lub nie chciałeś znaleźć lepszych zawodników i przez to selekcjonerzy mieli niepełne informacje. Być może listy od samego począku były niekompletne, bo słabo działał ręczny przegląd lig. Być może zaważyły Twoje błędne przekonania odnośnie wzrostu i dyskwalifikowałeś zawodników tylko dlatego, że byli niżsi. Być może błędnie oceniałeś ich skille.
Trzymałeś łąpę na wszystkich rocznikach - bardzo wygodne, pełna kontrola nad wszystkim i nikogo, kto mógłby wskazać niedociągnięcia.
Tymczasem ja bez problemu znalazłem kilkudziesięciu lepszych zawodników - zestawienie wklejałem gdzieś wyżej w tym wątku (a podobno Węgrzyn cały czas jest pilnie trenowany). W tym zestawieniu byli nawet 20-latkowie. To jest najlepszy dowód. Podać dokładne skille i playerid? ;-) (Może nie na forum, bo znowu będzie oburzenie) ;-)

Najważniejsze dla mnie jest skąd masz skille mojego gracza???.

Gdybym Ci powiedział, to musiałbym Cię sprzątnąć ;-)
My name is King. B.B.King ;-)
Upss... to nie ta bajka ;-)

Skoro ja Ci ich nie dawałem, Węgrzyn ani razu w swojej karierze nie był na TL, a m4ti też Ci ich nie dał to chce wiedzieć jak one do Ciebie trafiły?

Możesz sobie chcieć ;-)
To nie działa tak, że Ty mnie będziesz na każdym kroku atakował i obrażał, a ja Ci dawał wiedzę za friko ;-)
Poza tym naucz się kultury - jak coś chcesz, to ładnie poproś ;-) Albo też coś mi daj, kto wie, może się wymienimy ;-)

Bez względu na to skąd zdobyłeś te skille nie zgadzam się, żeby moi zawodnicy byli prezentowani na publicznym forum bez mojej wiedzy!

A ja sobie nie życzę, żebyś pisał offensy i bluzgi w moim kierunku i robił syf przy każdej dyskusji. Czy to na forum czy to na bb@. I nic mnie ochodzi czy lubisz filmy sience fantasy czy Cię irytują ;-) Jak Ci skacze ciśnienie przy Gwiezdnych Wojnach to ugryź się w palec albo idź na spacer ;-) Albo puść sobie tylko te części, w których Ciemna Strona zdobywa przewagę (Zemsta Sithów, Imperium Kontratakuje) ;-)
Niech Moc będzie z Tobą ;-)

From: Mario

This Post:
00
150717.698 in reply to 150717.697
Date: 9/9/2010 6:06:23 PM
Overall Posts Rated:
605605
Bądź fair teraz i powiedz skąd masz skille tego Węgrzyna?

Advertisement