Ahojte,
Dnes o 16:30 je uz tradicne na programe dalsi kvalifikacny zapas, tentoraz proti tazsiemu superovi, ktorym je Estonsko (Eesti). Maju 1430 aktivnych timov, kym my sme dnes rano mali v porovnani s nimi len 406. V rebricku sme sa posunuli o 1 miesto a momentalne sme na 27. mieste, super je aktualne na 52. mieste. Hoci sme v rankingu o 25 miest vyssie, tento udaj nie je velmi smerodajny vzhladom na kvality oboch celkov.
V ich kadri sa platovo nad ostatnymi vynima Heikki Rand s platom $123 239, ostatni hraci maju len o par % vyssi plat v porovnani s nami.
Porovnanie zakladnych zostav oboch timov (len predpokladana zostava supera):
Estonsko:
PG-Margo Nuude, plat $41 080, forma 9
SG-Joosep Klaas, plat $31 480, forma 8
SF-Stepan Kurzenkov, plat $33 213, forma 9
PF-Tonis Pärn, plat $55 516, forma 8
C-Hekki Rand, plat $123 239, forma 9
Priemer- $56 706, forma 8,6
Slovensko:
PG-Radoslav Bogusky, plat $28 204, forma 8
SG-Frantisek Jarabek, plat $28 765, forma 9
SF-Miloslav Dubravcak, plat $24 095, forma 8
PF-Branislav Tabacar, plat $48 779, forma 8
C-Marian Kaliarik, plat $49 652, forma 8
Priemer- $35 899, forma 8,2
Platovy priemer je skresleny vysokym platom ich C, ale aj tak maju platovo aj formou navrch. Mame akurat lepsiu naladu oproti nim vdaka dobremu zrebu a to vyzera byt nasa jedina deviza.
Nasa zostava:
PG: Bogusky/Floriancik/Chvastek
SG: Jarabek/Kavai/Chvastek
SF: Dubravcak/Hatos/Kenderes
PF:Tabacar/Renac/Machovsky
C: Kaliarik/Renac/Machovsky
Striedanie: Coach picks from depth chart (trener si vyberie nahradnikov)
Utok: Push the Ball (rychly utok)
Obrana: 2-3 zona bez prepoziciovania
Pri problemoch s faulami sa strieda.
Pristup: normal
Na supisku sa nedostal Smolicek kvoli slabsiemu insidu a Janicky kvoli forme (7). Na PF aj C je nahradnik Renac, od ktoreho si slubujem, ze si hlavne odrobi svoje v obrane, kym si Tabacar s Kaliarikov vydychnu. Zvysok ostava po starom
Predpokladam, ze ked ma Rand formu 9, pojdu znovu dovnutra, preto som zvolil 2-3 zonu.
V utorku to bolo trosku zlozitejsie, chcel som prekvapit a dat motion (nechodit pod kos). V tejto zostave by to asi nebola ucinna taktika, preto som uvazoval, ze by sme vyuzili formy u nasich dvoch SG a dali ich do zakladu na PG/SG alebo SG/SF. Druhu moznost som hned vylucit kvoli 2-3 zone a podkosovej obrane. Ta prva moznost by bola schodnejsia, ale postradali by sme dobru distribuciu lopty na PG a skorovanie by vyselo hlavne na PG/SG. Estonci maju vsak vyrovnane obrany a keby nam pokryli oboch tychto hracov a navyse by neboli schopni ani prihrat, bola by to velmi zle v utoku. Dalsia vec pri takejto taktike by bolo, ze by sme si trochu oslabili obranu. Preto som sa rozhodol neriskovat a opat pouzit osvedcenu taktiku Push the ball (rychly utok), snad to nebolo chybne rozhodnutie.
Drzte palce, v tomto zapase ide o vela ak chceme postupit!!
Psycho1_1_1
Last edited by Psycho1_1_1 at 4/19/2010 10:51:48 AM