BuzzerBeater Forums

BB Hellas > [ΕΘΝΙΚΗ U21] Συζήτηση

[ΕΘΝΙΚΗ U21] Συζήτηση (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
241862.687 in reply to 241862.684
Date: 10/16/2015 10:49:00 AM
Overall Posts Rated:
13091309
Συγχαρητήρια ρε Μπίλι, ήξερα ότι κάποιους εφτιαχνες, αλλά δεν ήξερα πρόοδο.
Μπράβο φίλε!

This Post:
00
241862.688 in reply to 241862.685
Date: 10/16/2015 10:49:48 AM
Overall Posts Rated:
13091309
Γεια σου τεράστιε RONNIE!
Με ξαναγυρνάς ακούσια πίσω και μου δίνεις ξανά την ευκαιρία να δηλώσω πόσο σε εκτιμάω και σε σε σέβομαι.

Φλας μπακ πίσω στη σεζόν 23, πρώτη ολόκληρη για μένα στο παιχνίδι.
Το διάβασμα έχει φτάσει στο τελευταίο κεφάλαιο. Προπόνηση.
Εκεί καταλάβαίνω πώς το ..."ρεαλιστικό" πρότζεκτ της πρώτης βδομάδας στο παιχνίδι, με μικρούς από star και πάνω(για να θεωρούνται εν δυνάμει star και allstar θα γίνουν παικταράδες...), ομαδικές προπονήσεις και άνοδο με αυτούς στην Α1, δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα του μπάζερ!
Eρώτηση στο νήμα των νιούμπηδων και ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο (ευχάριστου και κατατοπιστικότατου)καταιγισμού bb mails από σένα, τον επαναστάτη και τον ψηλό λύκο!
Οι πρώτοι μέντορες μου στο παιχνίδι.
Θυμάμαι σαν σήμερα που βασανιζόσουν με την προπόνηση εξωτερικών του Κόη λόγω ύψους, αλλά επέμενες και φυσικά στα πλέι οφς εκείνης της σεζόν, τον έβαλες χωρίς δεύτερη σκέψη 48λεπτο στο PG για να πάρει πρώτα και πάνω από όλα την προπόνηση...
Εννοείται ότι το επόμενο σχολείο, ήταν (και για μένα)ο ανυπέρβλητος Κάτζα!
Φλας μπακ τέλος, πάμε στην ουσία.

Το θεμα ειναι οτι 18-19 χρονων φημισμενοι που ειναι στα χερια Ελληνων μανατζερς με 6 γυμναστη δεν πρεπει να φτιαχνονται ειδικοι παικτες,τουλαχιστον στην αρχη...

Bασιζόμενοι στο γεγονός ότι οι φημισμένοι Ελληνες 18χρονοι που βγαίνουν στην αγορά είναι μετρημένοι στα δάχτυλα, συμπεραίνουμε ότι κατά πάσα πιθανοτητα η πλειοφηψία των 18χρονων Ελλήνων φημισμένων βρίσκεται σε χέρια Ελλήνων μάνατζερς, που απλώς δεν τους βγάζουν στην λίστα.
Τώρα, αν τους προπονούν, πώς τους προπονούν και με τί στόχο τους προπονούν, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.
Οσο αφορά αυτούς που βγαίνουν στην λίστα, με δεδομένο ότι μπορεί να τους χτυπήσει οιοσδήποτε, ανεξαρτήτως εθνικότητας, all bets are off.
Ας πηγαίνουν σε άτομα που ξέρουν και θέλουν να προπονήσουν καλούς παίκτες, ιδανικά αν ο τύπος παίκτη που θέλουν να φτιάξουν συμβαδίζει με τα θέλω/χρειάζομαι της Εθνικής...κι ας είναι και από την Γουατεμάλα.

Ειδικους παικτες φτιαχνουμε μετα τα 21 σε παικτες φημισμενους και MVP.Μπορει τοτε να εχει πχ χαμηλο εσ σουτ και να αξιζει να μην τον χασουμε γιατι δε θα προλαβει να γινει ολοκληρωμενος.

Δεν γίνεται αυτό που λες, γιατί ο ειδικός(συνήθως) για να είναι βαρβάτος μόνο σε συγκεκριμένα(εξ ου και ειδικός) σκιλς, απαγορεύεται να έχει προπονημένα τα υπόλοιπα.
Θα χάσει προπονήσεις από τα προπονήσιμα σκιλς, θα έχει πλήρωση προοπτικής σε άχρηστα(για την ειδικότητα) σκιλς και θα ανέβει πολύ ο μισθός του για αχρείαστα σκιλς.
Θα πάρει που θα πάρει "άχρηστα" σκιλς από το cross training, να του δώσουμε και εμείς από μόνοι μας?

Εδώ να σημειώσω κάτι.
Υπάρχoυν κάποιες παρανοήσεις, αναφορικά με τους ειδικούς παίκτες για Εθνική.

α) Δεν χρειάζονται μεγάλη προοπτική.

Δεν ισχύει.
Ο παίκτης που θέλω να φτιάξω στα χαρτιά, με 6/10 σκιλς προπονημένα, είναι κατά πολύ μέσα στο soft cap και οριακός αν πιάνει το hard cap, ως MVP.
O hall of fame φαντάζει αναγκαίος.

β) Δεν χρειάζονται μεγάλο αρχικό σκιλσετ.

Δεν ισχύει. Μερικώς.
Χρειάζονται(επιβάλλεται να εχει) όσο το δυνατό περισσότερα αρχικά σκιλς, στα προπονήσιμα.
Αντίστοιχα χρειάζονται όσο το δυνατόν λιγότερα "αχρείαστα". Υπάρχουν κάποια αδιάφορα "άχρηστα", αλλά υπάρχουν και κάποια που είναι αναγκαίο να μην είναι μεγάλα εξαρχής.
Τώρα αν το σύνολο είναι μεγάλο ή σχετικά μεγάλο, είναι συνάρτηση των παραπάνω.

γ) Δεν έχουν μεγάλο τελικό σκιλσετ.

Δεν ισχύει. Ως επί τω πλείστον.
Ο παίκτης που θέλω να φτιάξω, τελειωμένος και χωρίς να έχει πάρει ούτε ένα ποπ απ σε "αχρηστο" σκιλ, φτάνει τα 120.
Αν υπολογίσουμε σε 10 σεζόν, το πολύ μετριοπαθές 10 ποπ απς στα υπόλοιπα τέσσερα "αχρηστα" σκιλς, πιάνουμε τα 130.

Last edited by maddoghellas at 10/16/2015 10:52:02 AM

This Post:
11
241862.689 in reply to 241862.685
Date: 10/16/2015 10:50:11 AM
Overall Posts Rated:
13091309
δ) Είναι έτοιμοι γρηγορότερα.

Δεν ισχύει.
Η προπόνηση ειδικών παικτών αποκλείει την προπόνηση κάποιων σκιλς. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην παίρνουμε cross training στα προπονήσιμα σκιλς από την προπόνηση των "άχρηστων".
Εγώ δεν προπονώ JS/JR/IS/DR.
Μόνο το JS να πιάσουμε, παίρνει προπόνηση από το JS φυσικά, το One on One, το IS και το JR.
Δεν κάνω καμία από αυτές τις προπονήσεις...
Επιπρόσθετα, επειδή τα "άχρηστα" σκιλς παραμένουν μικρά, επηρεαζόμαστε αρνητικά από το elastic effect.

ε) Είναι πιο εύκολο να τους βρεις ως ντραφτ, σε σχέση με τους κανονικούς προπονήσιμους.

Δεν ισχύει.
Γιατί δεν αρκούν τα συνολικά αρχικά σκιλς, ακόμα κι αν είναι πολλά.
Από την μία έχεις τα "προπονήσιμα" που θέλεις να είναι όσο το δυνατό περισσότερα και από την άλλη είναι τα "άχρηστα" που θέλεις να είναι όσο το δυνατόν λιγότερα.
Αυτό πχ είχε ως αποτέλεσμα στο τελευταίο ντραφτ, να μην μου κάνει το καλύτερο(με τα περισσότερα σκιλς) ντραφτ Ελληνα φημισμένου. Εφυγε με ένα μπιντ, σε χρήματα που είχα.
Ο δεύτερος καλύτερος(σε συνολικά σκιλς) φημισμένος, είχε προπονήσιμα σκιλς που μου έκαναν, είχε εσωτερικό σουτ που δεν ήθελα με τίποτα μεγάλο στο μάξιμουμ 7, συμβιβάστηκα με τον εαυτό μου να μπιντάρω, αλλά πήγε Κίνα(edit:Πολωνία). Τον χτύπησα μέχρι τα 3,5εκ που είχα και δεν έφτασαν...

Τελικά πήρα φημισμένο με καλά αρχικά προπονήσιμα 37/42, λίγα 17/28 "άχρηστα" με έμφαση στο 3 IS(όπως και η εμβέλεια που με ρώτησες) που με έκαιγε να είναι μικρό και κοψοχρονιά στα 1.3εκ.

Με 2,2 εκ κάβα, λέω δεν πάω να πάρω κανένα ακόμα να τον προπονώ με τον πρώτο?
Εριξα και τα στάνταρ μου σε προοπτική(ως σούπερσταρ), με την λογική ότι και να μου καπάρει νωρίτερα δεν χάθηκε ο κόσμος, θα με έχει βοηθησει να βγάλω συμπέρασματα για την συγκεκριμένη προπόνηση συγκρινόμενος με τον πρώτο, γιατί μιλάμε για αχαρτογράφητα νερά.

Εριξα και τα στάνταρ σε σύνολο προπονήσιμων σκιλς, αλλά και στο έκαστο μίνιμουμ αρχικό προπονήσιμο.

Εριξα και τα στάνταρ σε εύρος υψών.

Τζίφος. Ουτε ένας παίκτης στην λίστα.

Εριξα και τα στάνταρ σε εθνικότητα. Ας είναι και ξένος, στην τελική πήρα Ελληνα βασικό προπονήσιμο.

Τζίφος. Ούτε ένας παίκτης στην λίστα.

Εβγαλα την προοπτική...

Οι καλύτεροι που βρέθηκαν ήταν δύο ξένοι. Με 4 και 5 προοπτική...

Last edited by maddoghellas at 10/17/2015 6:50:52 AM

This Post:
00
241862.690 in reply to 241862.689
Date: 10/16/2015 8:00:48 PM
ΓΣΠ
III.8
Overall Posts Rated:
184184
Second Team:
ΓΣΠ II
Κατ αρχας φιλε σε πιστευω και οτι παικτη φτιαξεις,αν το πας μεχρι τερμα,θα τον στειλεις εθνικη.Αν φτιαξεις ειδικο,ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι ενας απ τους καλυτερους στο μπαζερ.Μονο καποιες επισημανσεις θελω να κανω,χωρις ομως να το παιζω γνωστης γιατι ενδεχομενως η αντιληψη μου και οι θεσεις μου για το παιχνιδι να ειναι λαθος πριν καν τις αναλυσω...

Το θεμα των μισθων δεν αφορα την εθνικη.Μακαρι να ειναι οι παικτες μας οπως πρεπει και ας εχουν οτι μισθο τους αναλογει.
Αμα ειναι οπως πρεπει,και σε καλες ομαδες θα βρισκονται αλλα και σε καλη αγωνιστικη κατασταση.
Στους πιο μικρους συλλογους(σε χαμηλοτερες κατηγοριες δηλαδη)σιγουρα παιζει μεγαλο ρολο ο μισθος οπως και το κοστος να φτιαξεις τετοιους παικτες.Σιγουρα ειναι μονοδρομος καποιοι συγκεκριμενοι παικτες να πανε για ειδικοι.Ετσι θα ειναι ευχαριστημενοι και οι μανατζερς και η εθνικη που θα τους εχει στη δεξαμενη της.

Χωρις ομως αρκετους πληρεις παικτες στη δεξαμενη,καλυτερους απ αυτους που εχουμε τωρα δηλαδη,παλι πιστευω θα εχουμε προβλημα.Ισως να παιρνουμε καποιες προκρισεις(σημαντικο) αλλα δε θα γινουμε ουτε Φινλανδια,ουτε Σερβια και Πολωνια.
Το θεμα ειναι να βρεθουμε ταυτοχρονα 10-15 καμικαζι μανατζερ να προπονησουμε με τουλαχιστον 6 γυμναστη απο εναν παικτη εθνικης.Ετσι θα φτιαξουμε σιγουρα καλο κορμο καποια στιγμη(μαζι με καποιους ειδικους)και μπορει να κανουμε το μπαμ οπως η Φινλανδια...

Προσωπικα προπονω 3 φημισμενους με 6 γυμναστη,δυο τεσσαρια και εναν πλαγιο και ξερω πως αν δεν παιξω καποια στιγμη Α1 θα τους πουλησω και δε θα τους ευχαριστηθω ποτε.Ας τους βλεπω τουλαχιστον να παιζουν καθε Δευτερα.Το ιδιο εχουν κανει τοσοι και τοσοι μανατζερς πριν απο μενα...

Μιλησα για 18-19 χρονων φημισμενους με 6 γυμναστη,που ανηκουν σε Ελληνες μανατζερς,με καλο συνολο σκιλς και δεν εχουν σημαντικο σκιλ 1.Ποσες ομαδες τυχαινει να εχουν φημισμενο παικτη,6 γυμναστη και να θελουν να προπονησουν σωστα και οχι να πουλησουν;

Η γνωμη ειναι οτι πρεπει να γινουν καποιοι παικτες που πληρουν τις προυποθεσεις(σκιλς-ομαδα-μανατζερ)οσο πιο πληρεις γινεται και να μπορουν να παιξουν αρκετα συστηματα.Ετσι αμα εχει ο κοουτς εναν καλο κορμο μπορει να σωζει και καποια ταλεντα και να τα κανει ειδικους παικτες.Εκτος αν ειναι καλυτερα να ειναι εξ αρχης αυτο το πλανο,οπως με το παικτακι σου,και να φτιαχνουμε πολλους ειδικους...

Τον θυμαμαι πανω κατω,πρεπει να ηταν 56-58 αρχικα σκιλς.Προσωπικα δε θα με φοβιζαν τα τριαρια σε εσ σουτ και εμβελεια στα 18 του.Λογικα θα του δωσεις καποια απειλη οποτε και μια προπονηση για 3-4 σεζον σε αμυνες-εσωτερικο σουτ-εμελεια και μερικα 1-1 για φοργ θα το απογειωναν το παικτακι.Ομως σε καταλαβαινω που θες να φτιαξεις τετοιο παικτη που πιστευεις οτι θα βοηθησεις περισσοτερο.

Επισης ενα θεμα ειναι οτι θα παιζει ο παικτης σου μονο σε συγκεκριμενα συστηματα και για τα υπολοιπα θα θελουμε αλλον εναν το ιδιο καλο στη θεση του συν τις αλλαγες τους.Νομιζω οτι ειναι λιγο προβλημα αυτο για μικρες δεξαμενες σαν της εθνικης μας.
Δε μιλαω για αυτους που θα σωσουμε κανοντας τους ειδικους αλλα για 18-19 φημισμενους παικτες με 6 γυμναστη και με ελαχιστες τρυπες που εξ αρχης τους παμε για ειδικους.

Δε ξερω με προβληματιζει το θεμα των ειδικων παικτων σε εθνικο επιπεδο.Με την εννοια να μην τους κανουμε πληρεις αλλα να τους κανουμε ειδικους απο τα 18 τους(φημισμενους,χωρις μεγαλες τρυπες με 6 γυμναστη)
Προσωπικα θα ηθελα καλες αμυνες μεσα-εξω σε ολες τις θεσεις και μερικους παικτες με μεγαλες απειλες αναλογα με το συστημα.Ισως μερικοι ειδικοι παικτες σκορερ να μας ελυναν τα χερια.Προς το παρον υπαρχει το θεμα της μικρης δεξαμενης και των μετριων καταστασεων στα κρισιμα ματς.

Εξωτερικο τριαρι θες να φτιαξεις το παικτακι;

Τι θα ελεγες οτι ειναι καλυτερο για την εθνικη;
Να ειχαμε 10 τερματισμενους παικτες,
5 για εσωτερικα και 5 για εξωτερικα ή 10 πληρεις να παιζουν οσα περισσοτερα συστηματα γινεται ή καποια χρυση τομη;
Αν ειναι καλυτερο και πιο αποδοτικο το πρωτο ισως να αξιζει να δωσουμε τετοια κατευθυνση και να φτιαξουμε πολλους ειδικους παικτες απο μι

Last edited by RONNIE12 at 10/16/2015 8:19:13 PM

This Post:
00
241862.691 in reply to 241862.690
Date: 10/16/2015 8:20:03 PM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
833833
Second Team:
Avengers B.C.
Τι θα ελεγες οτι ειναι καλυτερο για την εθνικη;
Να ειχαμε 10 τερματισμενους παικτες,
5 για εσωτερικα και 5 για εξωτερικα ή 10 πληρεις να παιζουν οσα περισσοτερα συστηματα γινεται ή καποια χρυση τομη;
Αν ειναι καλυτερο και πιο αποδοτικο το πρωτο ισως να αξιζει να δωσουμε τετοια κατευθυνση και να φτιαξουμε πολλους ειδικους παικτες απο μικρους.

To το καλυτερο θα ηταν 7+7+4 πληρεις=18. Να η 18αδα

This Post:
00
241862.692 in reply to 241862.691
Date: 10/16/2015 8:26:04 PM
ΓΣΠ
III.8
Overall Posts Rated:
184184
Second Team:
ΓΣΠ II
Αν ηξερες κοουτς οτι υπαρχουν 10 Ελληνες μανατζερς να προπονησουν με 6 γυμναστη μεχρι τερμα,θεωρητικα τι κατευθυνση θα εδινες;

Last edited by RONNIE12 at 10/16/2015 8:26:30 PM

This Post:
00
241862.693 in reply to 241862.692
Date: 10/16/2015 8:27:33 PM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
833833
Second Team:
Avengers B.C.
Πριν παρουν ντραφτ η αφου παρουν; Εχει μεγαλη διαφορα

This Post:
00
241862.694 in reply to 241862.693
Date: 10/16/2015 8:30:09 PM
ΓΣΠ
III.8
Overall Posts Rated:
184184
Second Team:
ΓΣΠ II
Αφου τους παρουν και με καλα σχετικα σκιλς,σχεδον ολοι χωρις μεγαλες τρυπες.

This Post:
00
241862.695 in reply to 241862.694
Date: 10/16/2015 8:48:15 PM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
833833
Second Team:
Avengers B.C.
Θα γενικεψω λιγο την ερωτηση χωρις το τελευταιο στοιχειο, καθως ειναι μια πολυ ιδανικη περιπτωση 10 παικτες χωρις τρυπες αλλα θα σου απαντησω και σε αυτο.

Γνωμη μου ειναι οτι ο παικτης διαλεγει τι θα γινει και οχι ο μανατζερ. Ετσι θεωρω σωτστο. Ενας παικτης καλως η κακως εχει καποια μειονεκτηματα και καποια πλεονεκτηματα. Στοχος μας πρεπει να ειναι να δουλεψουμε πανω στα πλεονεκτηματα και οχι στα μειονεκτηματα οσο αυτο ειναι εφικτο για να μην μεινει πισω. Εστω δηλαδη οτι εχουμε αυτον εδω :

5 6
5 5
6 4
2 6
7 4 Αθροισμα σκιλς 50 οχι κατι τρομερα αλλα οχι και ασχημα

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ο παικτης να παει για εσωτερικα. 1ον θα ειναι πολυ δυσκολο μεχρι να ισορροπησει και 2ον θα εχουμε ενα μετριο αποτελεσμα ενω μπορουμε να εχουμε εναν πολυ καλο περιφερειακο ψηλο. Επομενος δεν χρειαζεται να δουλεψουμε καθολου το εσωτερικο του σουτ και οτι παρει να το παρει απο μπονους. Αντιθετος πρεπει να δωσουμε βαση στην εμβελεια που σε εσωτερικους ψηλους δεν δινουμε πολυ. Στο τελος μπορουμε να εχουμε ευκολα κατι τετοι

14 10
10 10
11 9
9 17
18 12

με μισθο μονο 112.000 εχουμε ενα εξαιρετικο 5αρι που δεν ειχε ποτε η εθνικη ( αλλα συντομα θα εχει) .

Ανιθτετος σε αναλογη περιπτωση θα παμε εναν παικτη για εσωτερικο ψηλο αναλογα με τα σκιλς του. Το ιδιο και για τα γκαρντς. Αλλα παραδειγματα δε θα φερω για να μη φυγουμε απο το θεμα.

Και τωρα επιστρεφω στην περιπτωση που εσυ ρωτησες με 10 παικτες χωρις τρυπες. Σιγουρα οταν εχεις εναν παικτη ειδικα δουλεμενο για ενα μονο συστημα θα ειναι ΠΑΝΤΑ καλυτερος απο καποιον πιο all around στο συγκεκριμενο συτσημα ακομα και αν ο all around θεωρηται καλυτερος κατα γενικη ομολογια. Ειναι μαθηματικα βεβαιο. Παρολα αυτα δε θα προτιμουσα να εχω την αναλογια 5-5 για τον απλο λογο. Πολλες φορες συμβαινει στην εθνικη να μην εχουμε καλες καταστασεις η να εχουμε τραυματια. Ετσι βλεποντας ο αντιπαλος κοουτς τετοιου ειδους προβληματα στο σκαουτιγκ ευκολα μπορει να καταλαβει τι συστημα θα παιξουμε εφοσον μας λειπουν καποια γραναζια. Πχ εχουμε 5 εσωτερικους και 5 περιφερειακους. Οι εσωτυερικοι ειναι καταρτισμενοι ενω οι περιφερειακοι ειναι 2 καταρτισμενοι 2 δυνατοι και 1 τραυματιας. Μας τσακωσαν. Τι θα παιξουμε αραγε;

Γινομαστε δηλαδη πιο προβλεψιμοι ετσι. Εγω λοιπον θα προτιμουσα μια αναλογια 3-3-4( σαν συστμα ποδοσφαιρου ειναι) . 3 εσωτερικοι, 3 περιφερειακοι, 4 πληρεις. Ετσι ακομα και σε ελλειψεις οι 4 πληρεις μπορουν να καλυψουν κενα σε πολυ μεγαλο βαθμο και γινομαστε πιο απροβλεπτοι συν του οτι θα βοηθησουν ακομα περισσοτερο στα πολυ περιπλοκα ουδετερα συστηματα.

Ελπιζω να σε καλυψα μεχρι ενα βαθμο.

This Post:
00
241862.696 in reply to 241862.695
Date: 10/16/2015 8:49:43 PM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
833833
Second Team:
Avengers B.C.
Ζητω συγγνωμη για τυχον λαθη αλλα ειμαι απο κινητο και δυσκολευτηκα να το γραψω.

This Post:
00
241862.697 in reply to 241862.696
Date: 10/16/2015 9:22:21 PM
ΓΣΠ
III.8
Overall Posts Rated:
184184
Second Team:
ΓΣΠ II
Θα εχουμε και αλλους παικτες εθνικης εκτος απο τους 10 αλλα οι τελευταιοι,ας πουμε οτι ειναι σε Ελληνες μανατζερ και ξερουμε οτι θα φτασουν εως το τερμα.

Για παραδειγμα 3 παικτες που εχω

Δεν εχω δωσει ποτε εσωτερικο σουτ και οτι εχουν παρει ειναι απο 1-1 για φοργ που μπορω να το κοψω και να δωσω 1-1 για κοντους.Εχω κοιταξει τα σκιλς να ειναι οσο πιο κοντα γινοταν.Δε με ενδιαφερει ο μισθος,ουτε αν θα παιξουν για παντα στην ομαδα μου και θα παρω σε 1-2 σεζον 7 γυμναστη.Τους πηρα απο πιεση 4 και ειναι τωρα κοντα στο 10.

Τους παω για πληρη τεσσαρια και πλαγιο οπως βγει...
Λες να τους κανω εξωτερικους PF σκορερ με εμβελεια και καλες αμυνες(εσωτερικο σουτ οσο παρουν απο εσ αμυνα-ριμπ)τωρα που δεν εχω προπονησει ποτε εσωτερικο σουτ ή να συνεχισω για πληρη τεσσαρια;
Εχεις καμια αλλη ιδεα;

Last edited by RONNIE12 at 10/17/2015 4:36:06 PM

Advertisement