συμπερασματικά , φαίνεται ότι υστερούμε σε βασικά χαρακτηρηστικά κυρίως κοντών. γιατί στα ουδέτερα που δεν υπάρχει στόχευση [και τίποτα περίεργα cheat της μηχανής] βγάζουμε ξερά σουτ , και κυρίως τα jump shoot μας είναι χαμηλά σε ποσοστά.
Πράγματι έτσι είναι. Στα ουδέτερα με την τροφοδοσία που είχαμε θα έπρεπε να είχαμε πιο μεγάλη ευστοχία στα Jump Shot, και εμένα η γνώμη μου είναι τα skill των κοντών.
α καλύτερα τρίποντα σε ουδέτερη δικαιολογούνται και από το σύνηθες πρόβλημα τα τρίποντα στα εσωτερικά συστήματα να είναι σκοτωμένα γιατί δε βρέθηκα καλή επίθεση. άρα τα τρίποντα στην ουδέτερη δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο.
Σίγουρα τα εσωτερικά έχουν πρόβλημα σε αυτόν τον τομέα. Απλά εκτός από αυτό μου φαίνεται ότι δεν είμαστε top στα J.R:)
Για αυτό νομίζω ότι στο εξωτερικό παιχνίδι μας παέι καλά το princeton. Επειδή δεν έχει τόσα ´ξερά´ σουτ ´κρύβουμαι´ αυτήν την αδυναμία στα skills.
Τα συστήματα μας βγαίνουν στο όριο. Αφού δεν έχουμε core skill πλεονεκτήματα, σχεδόν πάντα πρέπει να πηγαίνουμε σε πολύ ´ομαδικό´ παιχνίδι. Βάσανο σκέτο:)
Last edited by GM-sarithin at 9/10/2011 9:57:31 AM
Ο Marinάκης χτυπάει πάντα δυο φορές