HEeh,moj drug nemam ja nista protiv poraza lik me dobio i nemam ja tu sta rec ,doduse zahvaljujuci normalu ali me je ipak dobio,vec ja govorim o izgubljenim loptama ,i statistici na kraju ,kao i pogodjenoj formaciji !!!Ja jos ne znam ekipu koja je imala 30 izgubljenih loptih u mecu....a svaki ce realan menadzer reci da je smjesno ,to se sad meni dogodilo sljedeci ce put nekom drugom ako ne ponovo meni !!!Ja nista nemam protiv poraza vec protiv izgubljenih lopti , jer to nije nikakva realnost a znamo da ova igra kako pisu tezi relanosti sto i jest tako,ja zanimljivije igre nisam igrao,ali pojedine gluposti mi zasmetaju !!!!
Ne znam ja do cega je stvar ni ti me zanima ali ovo je trenutno glupo da igraci ovoliko imaju izgubljenih na utakmici!!!
Normalno da se desavaju iznenadjenja ali nije iznenadjenje da ti igraci gube loptu svaki napad,to je stvar znanja igraca navodim primjer diego yern izgubio 8 lopti,to je isto ko da Tony parker izgubio 8,o tome ja pricam,a tri mi igraca izgube po 6 lopti,a ostali po 1 ili 2 ,pa smjeh da ne moze bit veci!!