BuzzerBeater Forums

Hrvatska - II.4 > SEZONA 70. A marijoh U PRVOJ nije više u II.4

SEZONA 70. A marijoh U PRVOJ nije više u II.4

Set priority
Show messages by
From: gugy

This Post:
00
328980.68 in reply to 328980.66
Date: 11/6/2025 4:02:25 AM
West Side --- ŠF
II.4
Overall Posts Rated:
4646
Abolichany mrtvo ladno plaća svoje igrače $612K tjedno, mislim da će ove godine biti dobar, ako ništa, barem po tome što ima najveći broj visoko plaćenih igrača, a k tome i reprezentativca koji vjerojatno nije loš igrač.
Prosjek lige na plaćama je oko $430K, moji koštaju $500K što je 3. najskuplja ekipa lige.

Što se tiče Hella i sličnosti sa mojima. Hell zna znanje. Da, neke stvari su mi se svidjele kod njega i njegovih filozofija igre, vidjet ćemo, da sam manje petljao sa obranom i pozicijama ( i ozljedom nakon 1 minute utakmice protiv Karla ) vjerojatno bi imao 6-0 ali eto, glup čovjek ući na svojim greškama. U off sezoni sam lovio playmakera koji je sad mislim reprezentativac Finske, ali je taj na kraju otišao za skoro $3M što mi je bilo previše, pa sam si uzeo ovog Ukrajinca koji bi uz malo treninga mogao i postati reprezentativac. Objektivno sam ga platio nikakve pare za kvalitetu, i tako sam zatvorio roster. I da, u obrani su stvarno komični. Napad je kriminalan, iako po ocjenama ne postoji neki posebni razlog za to, ali nema veze, čak mi se i sviđa gledati kako svaku utakmicu naprave teški krš. I sinoć sam izgubio na BBL protiv lika ( 1 razlike, promašen šut za pobjedu) kojem 4 igrača su skuplja nego moja momčad. Dakle, ekipa mi je učinkovita. ima dosta do kraja sezone, stignem ih dosta i popraviti, svi su mladi osim Thompsona koji ima 28 god. Već sam rekao, ako ne uđem u 1. ligu, mogu se neki prodati za lijepe pare bez velikih glavobolja.

Hellova ekipa je meni top, plan obrane sa principom minimalno 1 vrhunskog blokera tijekom cijele utakmice je stvarno zajebano za napadi. Naravno ima to neke limite, praktički napad igraš 4 na 5 jer ti centar- panj ne služi ničemu ( pogotovo ako ne zna dodavati ) ali jbg, kalkulirani rizik. I dalje mi je to logičnije nego igrati sa centrom koji igra i napad i obranu pa košta $200K tjedno a i dalje nije ništa posebno.

Dugave pripazi malo na godine igrača, svi su tu na granici početka opadanja skillova. Iduću sezonu svima kreće pad.