Точно от теб и Nik0 съвети не искам, а по-добре и не давайте на никого. Заради това, че вие сте "най-разбиращите" тази игра сме на това ниво. Аз не претендирам за нищо, за разлика от вас двамата. Тренирал си, евала, браво! Nik0 е тренирал, евала, браво! Понеже сте много добри и много знаете как се тренира, та затова имаме толкова силни играчи и толкова силен НО /Nik0 дори е треньор на НО). Преди да пишеш глупости се замисли какво си направил и как стоят реално нещата и тогава ми говори /това важи и за Nik0/. Отдавна сте доказали, че и двамата не я знаете и можете тая игра. Колкото и да го повтаряте, няма да стане истина. Гадно е, нали? Ама е истина и затова е още по-гадно. Не ставш пич, не я разбираш и нямам против да си вярваш, ама ставаш досаден. Хейтвай ме колкото искаш, не ми пука. Аз казвам истината директно. На много други не им се занимава и затова не пишат, на мен ми прави кеф как се дразните и 2та. Дразнете се, ама това не променя факта, че не я владеете тая игра. Играйте по още 10 сезона, може и да се научите. Аз си играя за кеф, не разбирам и не претендирам да разбирам. Когато има какво да кажа - давам мнение, затова са форумите /да кажеш какво мислиш/. Вие сте показали колко много я разбирате тая игра и както вече съм казвал, винаги говоря с факти. Затова: 1во /понеже си много добър в тренирането и произвеждането на големи играчи - това важи и за Nik0/ отвори страничката на НО и виж на кое място сме и какви са ни резултатите и 2ро /понеже много разбираш от тактики, заплати, трансфери и т. н. - това важи и за Nik0/ отвори си страничката на отбора, дай история на отбора и виж колко титли си спечелил в А група /'щото нали много я разбираш/, отвори и страничката трансфери и си виж баланса от трансферите. След като направиш тези неща може да си говорим отново. До тогава, не мисля, че имаме общи теми... бълвай колкото си искаш плява по мен, не ми пука и това не променя фактите. Истината боли, но това е живота... радост и тъга...