No w sumie tak tylko, że uzyskanie takiego układu skilli jaki podałem i tak zajmie bardzo dużo czasu a trening zasięgu rzutu też jest czasochłonny. Wolę więc by menadżerzy bardziej skupili się na zmasowaniu IS. Tym bardziej, że podkoszowi oddają mnóstwo rzutów spod kosza, podczas gdy za 3 rzucą najwyżej raz czy dwa razy w meczu. Myślę więc, że wyższe IS przynajmniej zrekompensuje niższy poziom JR a może da nawet lepszy efekt punktowy. Poza tym chciałbym by podkoszowi mieli nieco wyższe IS (zresztą obrońcy również) ze względu na zmiany jakie nastąpią w przyszłym sezonie i które spowodują, że będzie można lepiej bronić się przeciwko taktykom podkoszowym (jeśli się dobrze przewidzi taktykę w ataku przeciwnika). Z tego samego względu chciałbym by nasi gracze mieli też nieco wyższe obrony, w razie gdybyśmy źle przewidzieli jak w ataku zagra rywal.
Oczywiście to menadżer gracza będzie ostatecznie decydował o tym czy go stać na taki rozkład skilli i jeśli postanowi zrobić nieco mniejszą ilość skoków w skillach głównych a za to nabił bardziej pozostałe też będzie dobrze. Jednak gdybym miał do wyboru obecnych reprezentantów i graczy z takimi skillami jak napisałem i mieliby podobną formę to preferowałbym tych drugich.
Last edited by Kaznodzieja at 10/21/2013 6:39:41 AM