אסיט מעט את הדיון הזה ואחזור למטרה המקורית של הנושא.
ניסתי לשדרג את הסגל - ונכון לרגע זה אני לא ממש מצליח - מכרתי את טים אדמס, הוגו וספאנו.
המכירה של ספאנו והחלפתו בסנטר הנוכחי שלי - הייתה מצוינת.
המכירה של הוגו - הייתה סבירה- אם כי כרגע אני לא מוצא מחליף מתאים - אבל אני מאמין בהחלט שאמצא.
הבעיה העיקרית - מכירתו של טים אדמס - הייתי צריך להשאיר אותו בקבוצתי עד לאחר המשחקים מול עדי, הבשלנים, חולוניה - עשיתי טעות גדולה בזה שמכרתי אותו כבר אתמול - כך זה נראה כרגע לפחות - ואני מצטער עליה.
בכל אופן- אני מקווה שאוכל למצוא שחקן שיכנס לחור הגדול שהוא השאיר - אבל כרגע אני עוד לא יודע אם אמצא ומי זה יהיה - יש לי עכשיו 3 משחקים סופר חשובים שאני חייב לנצח אותו וזה יהיה קשה מאוד - במקרה הרע אני צריך לנצח לפחות 2 מהם - ובכל אופן אסור להפסיד לחולוניה - בכל אופן - עם הסגל הנוכחי שלי אני אפסיד את כל השלושה או לפחות שתיים - אני מנסה לשדרג ובסכומים גדולים - יותר מאשר הם נמכרו - הרבה יותר - אבל נכון לעכשיו לא ממש מצליח.
אני לא יודע מי מהליגה ראה את ההצעות שהצעתי - אני יודע שסילבר ראה לפחות חלק מההצעות על שחקנים שהצעתי - לא את כולם - אבל חלק לפחות אני יודע בוודאות שהוא ראה. בינתיים לא הצלחתי לרכוש אף שחקן.
מקווה שזה יקרה בקרוב - כי עד יום שישי בצהריים אני צריך להביא לפחות שחקן אחד מתוך שניים החסרים לי כעת.
צפו לעדכונים נוספים,
צחי.