BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Εκλογές - Αντιδικίες

Εκλογές - Αντιδικίες (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
136167.68 in reply to 136167.67
Date: 3/24/2010 7:57:30 AM
Overall Posts Rated:
1111
καταρχην αν εβγαινα θα καλουσα εμπειρα ατομα και πιστευω μιας και η ελλαδα ειναι πολυ ενργη χωρα θα εβρισκα αυτα τα ατομα αρκετα γρηγορα μαις και πιστευω ολοι θελουν να βοηθησουν την εθνικη

This Post:
00
136167.69 in reply to 136167.67
Date: 3/24/2010 7:59:00 AM
Antil Global B.C.
III.1
Overall Posts Rated:
138138
i proti xronia einai xronia agkarias , mias kai kata 95% tis omadas to afise etoimo o proigoumenos proponitis xoris afto na simainei oti den 8a ginoun pros8ikes i mikres dior8oseis...
8a ginei katagrafei ton draft kai meta apo epikoinonia me tous managers 8a arxisei i katallili proponisi tous...

to tmima scouting tora , mias kai oi diafores einai poly mikres se aftin tin katigoria e8nikon omadon , kai ola einai 8ema timing kai proponisis ka8e antipalos 8a parakolou8eite ksexorista apo ena atomo ....

Ousiastika to team 8a apoteleite , apo tous 5-6 scouters antipalon , 2 atoma ypef8inoi parakolou8isis paixton 18 & 19 eton antistoixa , kai apo ekei kai pera mia omada atomon arketa empeiron pou 8a simvoulevoun tis kiniseis tou proponiti....

me alla logia opos itan i domi tis proigoumenis 8iteias etsi kai afti....

From: JohnnyB
This Post:
00
136167.70 in reply to 136167.65
Date: 3/24/2010 8:02:46 AM
Overall Posts Rated:
344344
Λοιπόν θα θέσω τα δικά μου υποκειμενικά κριτήρια για τα προσόντα του U21 coach, και αν θέλετε μπορείτε να κάνετε συζήτηση πάνω σε αυτά.

1)Θεωρώ κρίσιμη την συνεργασία των 2 εθνικών προπονητών. Η ευθύνη για την ανάπτυξη των παικτών είναι ευθύνη και των 2, αφού οι σημερινοί 20αριδες αύριο θα πάνε στην μεγάλη. Σε αυτό θα θέλα ο karjabbar να τοποθετηθεί.

2)Οι νίκες για μένα στην μικρή εθνική δεν είναι το 1ο, οπότε η γνώση στις τακτικές ενώ είναι πολύ σημαντική δεν είναι το 1ο προσόν που θα δω. Η σωστή ανάπτυξη των παικτών είναι η πιο σημαντική δουλειά. Οπότε το να ξέρει πως να προπονεί είναι βασικότατο.

3)Επικοινωνία. Το πιο βασικό προσόν που πρέπει να έχει κάποιος για αυτή την θέση μετά το προηγούμενο. Πρέπει να έχεις τον τρόπο σου να πείσεις τον άλλο να βάλει το ντουβάρι των 215 να παίξει σαν κοντός για προπονήσει πάσες ας πούμε. Το επιχείρημα ''θα γίνει σπουδαίος παίκτης για την εθνική'' είναι καλό αλλά δεν αρκεί. Άλλωστε παίζουμε για να κερδίσουμε όχι για να γίνουμε φυτώρια τις εθνικής.

4)Διάθεση για τρέξιμο. Να μπορεί να αφιερώσει πολλή χρόνο στο να απαντά/εξηγεί κλπ. Να έχει συνεχή παρουσία στα φόρουμς και να μην είναι απόμακρος.

5)Η δουλειά είναι πολλή. Πρέπει να έχει άτομα της εμπιστοσύνης του για να την μοιράζονται. Να ναι ανοικτός σε εισηγήσεις αλλά να κάνει τελικά αυτό που πιστεύει πως θα ναι καλύτερο. Άλλωστε αυτός θα κριθεί και όχι οι ''σύμβουλοι'' του.

This Post:
00
136167.71 in reply to 136167.70
Date: 3/24/2010 8:07:24 AM
Overall Posts Rated:
8888
Σωστός πάρε και μπάλες!!

αυτά θα έλεγα και εγώ + οτι πρέπει να έχει παράγει και κάποιο έργο , που έχουμε δει εμείς εδώ και να είναι πρότυπο

From: gioRgos
This Post:
00
136167.72 in reply to 136167.71
Date: 3/24/2010 8:45:59 AM
Overall Posts Rated:
11
Θα παρακαλούσα πάρα πολύ όλους τους υποψηφίους.τουλάχιστον,να γράφουν στα Ελληνικά για να μπορούμε να διαβάζουμε χωρίς δάκρυα στα μάτια...Ευχαριστώ για την κατανόηση.

From: nikos64

This Post:
00
136167.73 in reply to 136167.70
Date: 3/24/2010 8:59:12 AM
Overall Posts Rated:
303303
Εμενα μου αρεσει οτι ολοι θελουν το καλο της εθνικης... μηπως ομως το καλο της ειναι να μην ειναι υποψηφιοι?
Επισης και το πιο ουσιαστικο για μενα ειναι οτι χωρις εκτροφεια το πολυ πολυ να γινουμε μια μετρια ομαδα στις 20 πρωτες ποτε ομως κορυφη. Οι εθνικες μας πλεον ειναι για "ρομαντικους" και για χρηστες που θελουν μαθουν το παιχνιδι γρηγορα .

This Post:
00
136167.74 in reply to 136167.73
Date: 3/24/2010 9:52:17 AM
xorafa-4-
III.1
Overall Posts Rated:
9797
Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά.
Απάντηση στον Κυριο Νίκο πως έτυχε αυτό:)
Ξεκίνησε η διαδικασία των εκλογών.Μετά την εκλογή του νέου προπονητή υπάρχουν λίστες έτοιμες ώστε να συνεχίσουμε την δουλειά που έχει γίνει μέχρι στιγμής.Το υλικό δηλαδή των 21αρηδων είναι σχετικά καλό όχι πολύ δυνατό δηλαδή ντουβάρια αλλά παίχτες με δευτερα σκιλς που θα βοηθήσουν σε άλλους τομείς.Εχουμε την δυνατότητα όμως αυτές τις 2 σεζόν αν φουλάρουν σκιλς στα 23 θα έχουμε παιχταράδες....Το δύσκολο είναι οι μισθοί που αρχίζουν να σφίγγουν σιγά σιγά από εδώ κ πέρα...Καλή εκλογική διαδικασία χωρίς να μαλώνουμε παιχνίδι είναι.......

This Post:
00
136167.75 in reply to 136167.74
Date: 3/24/2010 12:34:14 PM
Overall Posts Rated:
303303
Για οσους τους ενδιαφερει η γνωμη μου η ψηφος μου παει στον Lygas.

From: gioRgos
This Post:
00
136167.76 in reply to 136167.75
Date: 3/24/2010 1:06:07 PM
Overall Posts Rated:
11
Επίσης Lygas.Νομίζω οτι έχει την εμπειρία κα το ειδικό βάρος για αυτήν την αποστολή.Ευχαριστούμε και για τα Ελληνικά.

Last edited by gioRgos at 3/24/2010 1:06:53 PM

From: Tyfonas
This Post:
00
136167.77 in reply to 136167.75
Date: 3/24/2010 1:25:36 PM
MACEDONIANS
III.3
Overall Posts Rated:
241241
Σαν πρωην(στους Μεγαλους) νομιζω οτι μπορω να πω και εγω μερικα πραγματα.
Η θεση αυτη απαιτει και οριμενες θυσιες και παρα πολες ωρες ''δουλειας''.
Οταν ξεκινησαμε με τις Εθνικες πρωτα ο kavala44 σεζον 8(U21) και μετα εγω σεζον 9(Μεγαλοι) η επικοινονια μας ηταν τοσο συχνη οσο δρν μπορειτε να φανταστητε....ατελοιωτες ωρες στο τηλ.,στο msn μεχρι και ξημερωματα κ.λ.π...το αποτελεσμα ο kavala44 υποβιβαστικε απο την 2η κατηγορια,εγω αποκλειστηκα απο ομαδα μποτ στον πρωτο γυρω του κυπελου και η ομαδα μου δεν επεσε λογω οτι ειχε καποιες προδιαγραφες απο την 3η κατηγορια(5 σεζον), αλλα στην σεζον 9 και οι 2 Εθνικες πηγαν περιφημα με ροστερ πολυ χαλια.
Μ΄αυτα που λεω θελω να καταλαβουν ολοι οι υποψηφιοι οτι θα πρεπει να δουλεψουν και να κανουν θυσιες ακομη και σε βαρος των ομαδων τους για να φερουν περας με την Εθνικη.
Οσοι νομιζετε οτι θα μπορεσετε να αντεξετε την πιεση και τους φιγουρατζηδες εκ του ασφαλους Εθνικοπατερες στην κριτικη τους εκ των υστερων.... συνεχιστε.

Καλη επιτυχια σε ολους σας

This Post:
00
136167.78 in reply to 136167.77
Date: 3/25/2010 1:16:23 AM
Overall Posts Rated:
11
Επειδή ακούστηκαν κάποιες κατηγορίες για τους χρήστες των υψηλών κατηγοριών αλλά και για να καταθέσω τη δική μου απόψη ήθελα να πω 2 κουβέντες. Θα μου επιτρέψουν οι φίλοι και συμπαίχτες ιδιαίτερα της Α1 να πιστεύω πώς αυτά που θα πω αντιπροσωπεύουν τις σκέψεις των περισσοτέρων από εμάς.

Κατ'αρχάς να πω πώς θα ήταν ό,τι πιό εύκολο να κατεβεί κάποιος από την Α1, να πει γειά σας ήρθα, να πάρει περίπατο τις εκλογές και να κάνει το κομμάτι του ως ΝC. Δεν το έχει κάνει κανείς και επιτρέψτε μου να πιστεύω πώς αυτό είναι στάση ευθύνης και ωριμότητας και θα σας εξηγήσω γιατί.

Η εθνική ομάδα χρειάζεται εντελώς διαφορετική διαχείριση από το σύλλογο. Σίγουρα η τακτική και το σκάουτινγκ των αντιπάλων είναι ίδια, όμως η στρατηγική προσέγγιση είναι διαφορετική. Επομένως η καλή πορεία ενός συλλόγου δεν εξασφαλίζει ένα καλό Εθνικό προπονητή. Οι εθνικές ομάδες, όπως και στο χατρικ που πολλοί γνωρίζετε, είναι ένα παράλληλο και εντελώς διαφορετικό από το κανονικό παιχνίδι.

Η Εθνική απαιτεί πολλές ώρες δουλειάς. Για κάποιον που δεν έχει ξαναδουλέψει ως Εθνικός προπονητής απαιτεί ακόμη περισσότερες ώρες. Εξ όσων γνωρίζω, δεν υπάρχουν και πολλοί προπονητές στην Α1 με άπλετο ελεύθερο χρόνο, είναι και αυτοί άνθρωποι με δουλειές, οικογένοιες, στρατός, υποχρεώσεις κλπ. και δεν υπάρχει μόνο το ΒΒ στη ζωή τους ώστε να απαιτούμε από αυτούς να αναλάβουν τις υποχρεώσεις της Εθνικής.

Επομένως θεωρώ υπεύθυνη τη στάση των χρηστών της Α1, από τη στιγμή κιόλας που δεν έχουν τον απαιτούμενο χρόνο. Σκεφτείτε το πιο πρακτικά. Θα ήταν ανεύθυνο εκ μέρους π.χ. του υπερπρωταθλητή Ασυγκράτητου, να αναλάβει την Εθνική αν δεν έχει τη διάθεση και τον απαιτούμενο χρόνο, μόνο και μόνο επειδή λέγεται Ασυγκράτητος. Να είστε σίγουροι πώς αν κάποιος σαν τον Ασυγκράτητο κάνει κάποια στιγμή την κίνηση για την Εθνική, θα είναι κατόπιν πολύ προσεχτικού σχεδίου και μελέτης των ιδιαιτεροτήτων της Εθνικής, όπως είναι το σωστό δηλαδή.

Εύχομαι πραγματικά καλή δύναμη και καλή επιτυχία στον επόμενο NC. Όλοι μας θέλουμε να δούμε την Εθνική, τη βιτρίνα του Ελληνικού ΒΒ, όσο το δυνατόν ψηλότερα.

Last edited by Donald13 at 3/25/2010 1:19:29 AM

Life is too short to cry, Long enough to try
Advertisement