BuzzerBeater Forums

BB Hellas > [ΕΘΝΙΚΗ U21] Συζήτηση

[ΕΘΝΙΚΗ U21] Συζήτηση (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
241862.679 in reply to 241862.678
Date: 9/29/2015 5:37:16 AM
Overall Posts Rated:
8888
Τα συγχαρητήρια μου για την τεράστια επιτυχία της πρόκρισης της U21 στην επόμενη φάση του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος, δυστιχός λόγο νυχτερινού ΕΠΑΛ δεν μπορώ να παρακολουθώ τους αγώνες μας ούτε να συμμετέχω στο chat, συνεχίστε την καλή δουλειά παιδιά και θα ανταμοιφθήτε για τον κόπο σας και τον χρόνο σας. Πρόβλεψη μου με λίγη δουλειά από τους προπονητές μπορούμε 3η ή 4η θέση.

This Post:
00
241862.680 in reply to 241862.679
Date: 9/29/2015 5:42:26 AM
Overall Posts Rated:
13091309
Συγχαρητήρια για την μεγάλη πρόκριση, σε όλο το τιμ και στα παιδιά που προπονούν!

Last edited by maddoghellas at 9/29/2015 5:43:12 AM

This Post:
00
241862.682 in reply to 241862.676
Date: 9/29/2015 5:05:56 PM
Overall Posts Rated:
10001000
Συγχαρητήρια για την πρόκριση!

Μόνο καλό μπορούν να μας κάνουν τέτοιες προκρίσεις, πέρα βέβαια από την τωρινή χαρά. Οι σημερινοί 10, μπορούν μεθαύριο να γίνουν 50. Το μέλλον όλου του μπάζερ στηρίζεται στους παίκτες που προπονούνται, κι αυτή η επιτυχία μπορεί να γίνει το καλύτερο δέλεαρ για να προπονήσουν πιο πολλά παιδιά. Εκτός από τον NC και το team της εθνικής, πολλά συγχαρητήρια από εμένα και για τους ιδιοκτήτες των παικτών. Πραγματικά ελπίζω να το χάρηκαν με την καρδιά τους!

Καλή συνέχεια στον επόμενο γύρο!!

This Post:
33
241862.683 in reply to 241862.682
Date: 10/15/2015 10:52:38 AM
Overall Posts Rated:
13091309
ΕΝΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ

Με αφορμή ένα παίκτη στην λίστα μεταγραφών, μου ήρθαν στο μυαλό θύμησες.

Ηταν στο μακρινό(μπαζερμπιτικά) 2012, όταν ο GM-sarithin ξεκινούσε ένα νέο πρότζεκτ και το ανακοίνωνε στο δελτίο τύπου της ομάδας του.
Τίτλος "Stop look inside".

Bασικά ήταν η προπόνηση ψηλών για περιμετρικά και η μέτρηση του κατά πόσο υπερτερούν ή όχι τα εσωτερικά συστήματα έναντι των εξωτερικών.

Ενα χρόνο μετά, μας έγραφε τα συμπεράσματα του, σε αυτό το νήμα (244209.1)
Εν ολίγοις, μας έλεγε πως α)δεν υπερτερούν τα εσωτερικά και β)πώς πρέπει να είναι οι anti-look inside ψηλοί, για να δουλέψουν τα περιμετρικά.
Μέσα στο νήμα βλέπουμε και τις διαφωνίες που υπήρξαν, τόσο ως προς το εξαγόμενο γενικότερο συμπέρασμα της μελέτης, όσο και ως προς την ορθότητα των επιμέρους ευρημάτων αυτής.

Το νήμα δεν είναι μεγάλο, λιγότερα από 50 ποστς, όποιος έχει τη διάθεση ας κάνει τον μικρό κόπο να το "ξεφυλλίσει".

Το αρνητικό είναι ότι δεν το "πίστεψαν" και οι Εθνικοί προπονητές, έτσι δεν βγάλαμε ούτε anti look inside ψηλούς, ούτε άλλους ειδικούς παίκτες.

Γυρνώντας πάλι πίσω στο χρόνο, 6 μόλις μήνες πριν την ανακοίνωση του anti look inside πρότζεκτ του sarithin, ένας Γερμανός 18χρονος γινόταν ντραφτ.
Σήμερα, στα 32 χρόνια του, είναι ακόμα διεθνής και μπαίνει με κλειστά τα μάτια στο ρόστερ αλλά και στην βασική πεντάδα σε εξωτερικό σύστημα, οποιασδήποτε Εθνικής στον κόσμο.

Η αναδρομή στα γεγονότα είναι διδακτική από μόνη της.
Για πολύ καιρό, γνωρίζαμε αλλά απορρίπταμε τα δεδομένα.
Από προσωπική πείρα, θεωρώ ότι κάτι έχει αρχίσει και αλλάζει.

Προς το τέλος της προηγούμενης σεζόν, έστειλα στον Βιλάγκουρα, ότι έχω λεφτά στην Ουτοπία, για βαρβάτο προπονήσιμο 3αρι και γυμναστη κι ας με έχει στα υπόψιν του, όταν βγουν τα ντραφτς.
Με το που έγινε το ντραφτ, μου έστειλε υποψήφιους για αγορά παίκτες.
Του απάντησα ότι είχε αλλάξει η κατέυθυνση μου και σκόπευα να προπονήσω ειδικό παίκτη.
Οχι μόνο δεν με αποθάρρυνε, αλλά μου έστειλε άμεσα τους καλύτερους που κυκλοφορούσαν στην λίστα και πληρούσαν τα επικαιροποιημένα χαρακτηριστικά που ήθελα.

Κάτι αντίστοιχο είναι εξαιρετικά πιθανό να έχει γίνει και με άλλους μάνατζερς, όπως και με πρωτοβουλία του Εθνικού τιμ, βλέποντας το σκιλσετ ενός παίκτη "προορισμένου" για κάτι πιο ειδικό.

υ.γ για να είμαι δίκαιος, γνωρίζω ότι και ο Μετεωρίτης στην U21, ήθελε κάποιους ειδικούς παίκτες και πειραματιζόταν και προσωπικά, αλλά δεν γνωρίζω αν κάποιοι εντέλει κατάφεραν να μπουν στο national pool της μεγάλης Εθνικής και υπολογίζονται για το μέλλον.

υ.γ2 στην αρχή της σεζόν, βγήκε ένας αντίστοιχος αλλά για κοντός, πάλι Γερμανός...
Με περισσότερο χεισμό/πάσα, λιγότερο ριμπάουντ και 18 εξωτερική άμυνα.

Last edited by maddoghellas at 10/15/2015 10:55:02 AM

This Post:
11
241862.684 in reply to 241862.683
Date: 10/15/2015 6:38:02 PM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
833833
Second Team:
Avengers B.C.
Πολυ σημαντικα ολα οσα ειπες για να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι καινουργιοι. Σιγουρα ολο αυτο το εργο του σαριθιν μπορει να μην ειχε απο την κοινοτητα την απαραιτητη ανταποκριση αλλα το μονο σιγουρο ειναι οτι υπηρχε βελτιωση.

Σγκεκριμενα στο φετινο ροστερ υπαρχει ο πρωτος αντι-look isnide περιφερειακος Ελληνας παικτης που εχει παιξει ποτε εθνικη ο Γερασιμος Κωσταντινογιανοπουλος (29975477) . Ειναι χτισμενος με τον τροπο του Γερμανου που μας εδειξες. Σιγουρα οχι τοσο καλος αλλα σε αυτο το καλουπι. Ειναι ενας παικτης που μπορει να παιξει αριστα στα περιφερειακα συστηματα σε οποιαδηποτε ομαδα Α1 και κοστιζει μολις 65.000 ( για την ωρα) . Παρολα αυτα ο μισθος δε θα ξεπερασει τις 110.000. Συγκριτικα δηλαδη πολυ φθηνοτερος με τους ανιστοιχους εσωτερικους ψηλους.

Επισης υπαρχουν 2-3 ακομα περιπτωσεις που ερχονται απο πισω και ειναι ειδικοι παικτες και κατι διαφορετικο που μεχρι σημερα δεν ειχαμε. Συνολο 4 παικτες στο αμμεσο μελλον. Οχι τρομερο νουμερο αλλα καλυτερο απο το τιποτα. Στοχος να αυξανουμε μερα με τη μερα αυτο το νουμερο. Οσο για το σαριθιν μπορει να ειναι περηφανος γιατι υπαρχουν παιδια με τα οποια επικοινωνω και εχουν υιοθετησει πολλα απο αυτα που εγραψε.

ΥΓ. Να τονισω επισης οτι ο μανατζερ του Γερασιμου πηρε κινητρο να προπονησει ετσι τον παικτη απο εναν μεγαλο αποντα του παιχνιδιου τον Γιαννη ( kajabbar) . Πριν φυγει απο το παιχνιδι μας αφησε για κληρονομια κατι διαφορετικο.

This Post:
11
241862.685 in reply to 241862.683
Date: 10/15/2015 8:03:25 PM
ΓΣΠ
III.8
Overall Posts Rated:
184184
Second Team:
ΓΣΠ II
Γεια χαρα φιλε...Εχουμε μιλησει μερικες φορες και ξερεις οτι σε σεβομαι και για τις γνωσεις που απεκτησες με το που ασχοληθηκες με το παιχνιδι καθως και για τη βοηθεια που δινετε με συμβουλες σε νεους χρηστες...Μαλιστα ο πρωτος που μου ηρθε στο μυαλο να ρωτησω ποσες εβδομαδες θελει ενας παικτης μου να ανεβασει απο δεκαπεντε σουτ,ησουν εσυ το θυμασαι...Ετσι εστειλα μηνυμα στον καινουριο μανατζερ να του εξηγησω ακριβως τι γινεται και τελικα πηγε ο παικτης στο δεκαεξι και βοηθαει αυτη τη στιγμη την ομαδα.

Πρωτα απ ολα οποιος δεν εχει χρησιμοποιησει ειδικους παικτες στο παιχνιδι χανει,αναλογα με την κατηγορια βεβαια.Ειδικα οι ψηλοι για εξωτερικα ειναι πολυ δυνατοι.Δινουν αμυνες-ριμπ-ροη και η ομαδα τρεχει πολυ καλα το συστημα συν την οικονομια που κανει σε μισθους...Αν μπορουσα να αγορασω δυο μεγαλους τετοιους παικτες θα ηταν ενας ψηλος για εξωτερικα και ενα τριαρι για εσωτερικα.Δε θα με χαλαγε ομως και ενα εξωτερικο τριαρι ή ενα εσωτερικο πλει.Σε οποιον μανατζερ για παραδειγμα τυχει σουπερσταρ με χαμηλο εσωτερικο σουτ αξιζει να τον φτιαξει ειδικο παικτη για εξωτερικα.Ειναι πολυ αποδοτικοι παικτες στα αντιστοιχα συστηματα.

Το θυμαμαι πανω κατω το παικτακι σου,δεν πρεπει να ειχε μεγαλες τρυπες...Μαλιστα ειχα χαρει που τον αγορασες γιατι μαζι με αυτους τους παικτες που θα φτιαξουμε και καποιοι αλλοι μανατζερς,μπορουμε να δημιουργησουμε μια καλη φουρνια εθνικης που θα διεκδικει καποια στιγμη προκρισεις.Το θεμα ειναι οτι 18-19 χρονων φημισμενοι που ειναι στα χερια Ελληνων μανατζερς με 6 γυμναστη δεν πρεπει να φτιαχνονται ειδικοι παικτες,τουλαχιστον στην αρχη...Πρεπει να φτιαχτουν ολοκληρωμενα δυαρια,τριαρια,τεσσαρια κοκ.Εμεις μπορουμε να το κανουμε αυτο και να το παμε εως το τερμα ενω οι ξενοι μανατζερς μπορει να κοιταξουν το κερδος και να μεινει ο παικτης στην μεση.

Ειδικους παικτες φτιαχνουμε μετα τα 21 σε παικτες φημισμενους και MVP.Μπορει τοτε να εχει πχ χαμηλο εσ σουτ και να αξιζει να μην τον χασουμε γιατι δε θα προλαβει να γινει ολοκληρωμενος.Αξιζει να προορισουμε και παικτες σουπερσταρ πριν τα 21 για ειδικους.Επισης αξιζει να φτιαξουμε ειδικους παικτες στα 20-21 οταν ο μανατζερ εχει γυμναστη 4-5 και θελει να κρατησει το παικτακι για αρκετες σεζον.

Ομως 18-19 χρονων φημισμενοι με λιγες τρυπες και 6 γυμναστη δεν αξιζει να χαραμιστουν για ειδικοι ενω μπορουν να γινουν ολοκληρωμενοι.Ειναι λιγοι και χρησιμοι για την εθνικη αντρων.Μιλαω παντα για φημισμενους και μερικους MVP σε μικρη ηλικια...Εκτος αν εχουν 1 στο εσωτερικο σουτ ή εχουν χαμηλο συνολο σκιλς και ετσι δεν υπαρχει αλλη λυση.

Ολα τα σκιλς μπορουν να προπονηθουν ευκολα με 6 γυμναστη ασχετα με το υψος ή με καποιες ψιλοτρυπες που υπαρχουν στα 18-19.Εχω παρει μετριο ντραφτ σουπερσταρ και το εφτασα 130 σκιλς(αυτη τη στιγμη θα ειναι παραπανω) με 6 γυμναστη και παιζει τωρα εθνικη.Με αμυνες δεκαεξαρες και δεκα ταπα.Ενδεχομενως ενας απο τους καλυτερους αμυντικους στην Ελλαδα.Εδω θα ηθελα να ευχαριστησω τον Κατζα που με συμβουλευε στην αρχη και τον Μαμου που με πιστεψε στο φινις και με βοηθησε να τερματισουμε το παικτακι και να το στειλουμε εθνικη γιατι ηταν σουπερσταρ και οι πιθανοτητες ηταν εναντιον του.
Ηταν σουπερσταρ ο παικτης και εγινε ειδικος με την εννοια οτι παιζει καλα τα εσωτερικα και ειναι πολυ καλος αμυντικος.Αλλα ειναι σουπερσταρ...Και τι δε θα εδινα να ηταν φημισμενος και να ειχε 3-4 εμβελειες και ενα-δυο σουτ εσωτερικο-εξωτερικο παραπανω...

Καταληγοντας πιστευω οτι ολοι οι φημισμενοι μας με 6 γυμναστη και χωρις μεγαλες τρυπες στα 18-19,πρεπει να πηγαινουν για ολοκληρωμενοι(ψηλα οι αμυνες,τα σουτ και η εμβελεια)γιατι δεν ειναι πολλοι ενω οι αλλες περιπτωσεις που ανεφερα παραπανω πρεπει να φιλτραρονται αν μπορουν να σταθουν ως ειδικες περιπτωσεις ωστε να μην τους χασουμε γιατι ειναι χρησιμοι παικτες και αξιζουν τον κοπο.Μιλαω παντα για εθνικη και οχι για τις ομαδες μας.

Μπορει να κανω λαθος και να μην θυμαμαι καλα αλλα δικος σου για παραδειγμα ποσο εσωτερικο σουτ εχει και ποσο εμβελεια στα 18 του;

Last edited by RONNIE12 at 10/15/2015 10:02:57 PM

This Post:
00
241862.686 in reply to 241862.685
Date: 10/16/2015 6:26:04 AM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
833833
Second Team:
Avengers B.C.
Παντως εγω ειμαι εναντιον του οτι οι σουπερσταρ δεν εχουν θεση στην εθνικη. Αυτη τη στιγμη εχουμε 2 στην ομαδα και απο πισω ερχονται αλλοι 2 με σουπερσταρ προοπτικη

This Post:
00
241862.687 in reply to 241862.684
Date: 10/16/2015 10:49:00 AM
Overall Posts Rated:
13091309
Συγχαρητήρια ρε Μπίλι, ήξερα ότι κάποιους εφτιαχνες, αλλά δεν ήξερα πρόοδο.
Μπράβο φίλε!

This Post:
00
241862.688 in reply to 241862.685
Date: 10/16/2015 10:49:48 AM
Overall Posts Rated:
13091309
Γεια σου τεράστιε RONNIE!
Με ξαναγυρνάς ακούσια πίσω και μου δίνεις ξανά την ευκαιρία να δηλώσω πόσο σε εκτιμάω και σε σε σέβομαι.

Φλας μπακ πίσω στη σεζόν 23, πρώτη ολόκληρη για μένα στο παιχνίδι.
Το διάβασμα έχει φτάσει στο τελευταίο κεφάλαιο. Προπόνηση.
Εκεί καταλάβαίνω πώς το ..."ρεαλιστικό" πρότζεκτ της πρώτης βδομάδας στο παιχνίδι, με μικρούς από star και πάνω(για να θεωρούνται εν δυνάμει star και allstar θα γίνουν παικταράδες...), ομαδικές προπονήσεις και άνοδο με αυτούς στην Α1, δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα του μπάζερ!
Eρώτηση στο νήμα των νιούμπηδων και ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο (ευχάριστου και κατατοπιστικότατου)καταιγισμού bb mails από σένα, τον επαναστάτη και τον ψηλό λύκο!
Οι πρώτοι μέντορες μου στο παιχνίδι.
Θυμάμαι σαν σήμερα που βασανιζόσουν με την προπόνηση εξωτερικών του Κόη λόγω ύψους, αλλά επέμενες και φυσικά στα πλέι οφς εκείνης της σεζόν, τον έβαλες χωρίς δεύτερη σκέψη 48λεπτο στο PG για να πάρει πρώτα και πάνω από όλα την προπόνηση...
Εννοείται ότι το επόμενο σχολείο, ήταν (και για μένα)ο ανυπέρβλητος Κάτζα!
Φλας μπακ τέλος, πάμε στην ουσία.

Το θεμα ειναι οτι 18-19 χρονων φημισμενοι που ειναι στα χερια Ελληνων μανατζερς με 6 γυμναστη δεν πρεπει να φτιαχνονται ειδικοι παικτες,τουλαχιστον στην αρχη...

Bασιζόμενοι στο γεγονός ότι οι φημισμένοι Ελληνες 18χρονοι που βγαίνουν στην αγορά είναι μετρημένοι στα δάχτυλα, συμπεραίνουμε ότι κατά πάσα πιθανοτητα η πλειοφηψία των 18χρονων Ελλήνων φημισμένων βρίσκεται σε χέρια Ελλήνων μάνατζερς, που απλώς δεν τους βγάζουν στην λίστα.
Τώρα, αν τους προπονούν, πώς τους προπονούν και με τί στόχο τους προπονούν, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.
Οσο αφορά αυτούς που βγαίνουν στην λίστα, με δεδομένο ότι μπορεί να τους χτυπήσει οιοσδήποτε, ανεξαρτήτως εθνικότητας, all bets are off.
Ας πηγαίνουν σε άτομα που ξέρουν και θέλουν να προπονήσουν καλούς παίκτες, ιδανικά αν ο τύπος παίκτη που θέλουν να φτιάξουν συμβαδίζει με τα θέλω/χρειάζομαι της Εθνικής...κι ας είναι και από την Γουατεμάλα.

Ειδικους παικτες φτιαχνουμε μετα τα 21 σε παικτες φημισμενους και MVP.Μπορει τοτε να εχει πχ χαμηλο εσ σουτ και να αξιζει να μην τον χασουμε γιατι δε θα προλαβει να γινει ολοκληρωμενος.

Δεν γίνεται αυτό που λες, γιατί ο ειδικός(συνήθως) για να είναι βαρβάτος μόνο σε συγκεκριμένα(εξ ου και ειδικός) σκιλς, απαγορεύεται να έχει προπονημένα τα υπόλοιπα.
Θα χάσει προπονήσεις από τα προπονήσιμα σκιλς, θα έχει πλήρωση προοπτικής σε άχρηστα(για την ειδικότητα) σκιλς και θα ανέβει πολύ ο μισθός του για αχρείαστα σκιλς.
Θα πάρει που θα πάρει "άχρηστα" σκιλς από το cross training, να του δώσουμε και εμείς από μόνοι μας?

Εδώ να σημειώσω κάτι.
Υπάρχoυν κάποιες παρανοήσεις, αναφορικά με τους ειδικούς παίκτες για Εθνική.

α) Δεν χρειάζονται μεγάλη προοπτική.

Δεν ισχύει.
Ο παίκτης που θέλω να φτιάξω στα χαρτιά, με 6/10 σκιλς προπονημένα, είναι κατά πολύ μέσα στο soft cap και οριακός αν πιάνει το hard cap, ως MVP.
O hall of fame φαντάζει αναγκαίος.

β) Δεν χρειάζονται μεγάλο αρχικό σκιλσετ.

Δεν ισχύει. Μερικώς.
Χρειάζονται(επιβάλλεται να εχει) όσο το δυνατό περισσότερα αρχικά σκιλς, στα προπονήσιμα.
Αντίστοιχα χρειάζονται όσο το δυνατόν λιγότερα "αχρείαστα". Υπάρχουν κάποια αδιάφορα "άχρηστα", αλλά υπάρχουν και κάποια που είναι αναγκαίο να μην είναι μεγάλα εξαρχής.
Τώρα αν το σύνολο είναι μεγάλο ή σχετικά μεγάλο, είναι συνάρτηση των παραπάνω.

γ) Δεν έχουν μεγάλο τελικό σκιλσετ.

Δεν ισχύει. Ως επί τω πλείστον.
Ο παίκτης που θέλω να φτιάξω, τελειωμένος και χωρίς να έχει πάρει ούτε ένα ποπ απ σε "αχρηστο" σκιλ, φτάνει τα 120.
Αν υπολογίσουμε σε 10 σεζόν, το πολύ μετριοπαθές 10 ποπ απς στα υπόλοιπα τέσσερα "αχρηστα" σκιλς, πιάνουμε τα 130.

Last edited by maddoghellas at 10/16/2015 10:52:02 AM

This Post:
11
241862.689 in reply to 241862.685
Date: 10/16/2015 10:50:11 AM
Overall Posts Rated:
13091309
δ) Είναι έτοιμοι γρηγορότερα.

Δεν ισχύει.
Η προπόνηση ειδικών παικτών αποκλείει την προπόνηση κάποιων σκιλς. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην παίρνουμε cross training στα προπονήσιμα σκιλς από την προπόνηση των "άχρηστων".
Εγώ δεν προπονώ JS/JR/IS/DR.
Μόνο το JS να πιάσουμε, παίρνει προπόνηση από το JS φυσικά, το One on One, το IS και το JR.
Δεν κάνω καμία από αυτές τις προπονήσεις...
Επιπρόσθετα, επειδή τα "άχρηστα" σκιλς παραμένουν μικρά, επηρεαζόμαστε αρνητικά από το elastic effect.

ε) Είναι πιο εύκολο να τους βρεις ως ντραφτ, σε σχέση με τους κανονικούς προπονήσιμους.

Δεν ισχύει.
Γιατί δεν αρκούν τα συνολικά αρχικά σκιλς, ακόμα κι αν είναι πολλά.
Από την μία έχεις τα "προπονήσιμα" που θέλεις να είναι όσο το δυνατό περισσότερα και από την άλλη είναι τα "άχρηστα" που θέλεις να είναι όσο το δυνατόν λιγότερα.
Αυτό πχ είχε ως αποτέλεσμα στο τελευταίο ντραφτ, να μην μου κάνει το καλύτερο(με τα περισσότερα σκιλς) ντραφτ Ελληνα φημισμένου. Εφυγε με ένα μπιντ, σε χρήματα που είχα.
Ο δεύτερος καλύτερος(σε συνολικά σκιλς) φημισμένος, είχε προπονήσιμα σκιλς που μου έκαναν, είχε εσωτερικό σουτ που δεν ήθελα με τίποτα μεγάλο στο μάξιμουμ 7, συμβιβάστηκα με τον εαυτό μου να μπιντάρω, αλλά πήγε Κίνα(edit:Πολωνία). Τον χτύπησα μέχρι τα 3,5εκ που είχα και δεν έφτασαν...

Τελικά πήρα φημισμένο με καλά αρχικά προπονήσιμα 37/42, λίγα 17/28 "άχρηστα" με έμφαση στο 3 IS(όπως και η εμβέλεια που με ρώτησες) που με έκαιγε να είναι μικρό και κοψοχρονιά στα 1.3εκ.

Με 2,2 εκ κάβα, λέω δεν πάω να πάρω κανένα ακόμα να τον προπονώ με τον πρώτο?
Εριξα και τα στάνταρ μου σε προοπτική(ως σούπερσταρ), με την λογική ότι και να μου καπάρει νωρίτερα δεν χάθηκε ο κόσμος, θα με έχει βοηθησει να βγάλω συμπέρασματα για την συγκεκριμένη προπόνηση συγκρινόμενος με τον πρώτο, γιατί μιλάμε για αχαρτογράφητα νερά.

Εριξα και τα στάνταρ σε σύνολο προπονήσιμων σκιλς, αλλά και στο έκαστο μίνιμουμ αρχικό προπονήσιμο.

Εριξα και τα στάνταρ σε εύρος υψών.

Τζίφος. Ουτε ένας παίκτης στην λίστα.

Εριξα και τα στάνταρ σε εθνικότητα. Ας είναι και ξένος, στην τελική πήρα Ελληνα βασικό προπονήσιμο.

Τζίφος. Ούτε ένας παίκτης στην λίστα.

Εβγαλα την προοπτική...

Οι καλύτεροι που βρέθηκαν ήταν δύο ξένοι. Με 4 και 5 προοπτική...

Last edited by maddoghellas at 10/17/2015 6:50:52 AM

Advertisement