Sem támadni, sem védeni nem akarom Huklit és a nevében sem beszélni, viszont azt tudom, hogy azért hívta be őket, hogy ezzel is ösztönözze az edzésüket.
Azt viszont látni kell, hogy természetesen az U21 elszívta a válogatottól a játékosokat. A többit tényleg csak Hukli tudja elmondani.
Abban igazad van, hogy némileg a bari meccsek is beleszámítanak a válogatott rangsorba.
Teljesen pedig biztosan nem lehet feltölteni a válogatott keretet, ugyanis a bot csapatok kiváló 18 éveseinek is kell 1-2 hely, mert csak úgy tudjuk megmenteni őket, ha beveszi Hukli a válogatottba, csak így kerül átadólistára.
Más: mivel Hukli azt mondta, hogy nem indul a választásokon, nem kellene megvárnunk a következő választást, hanem kiválasztani a legalkalmasabb személyt a nagycsapat élére, aki majd nem a következő szezon elején kapkodva nyúl a munkához, hanem előre lesz valami koncepciója és velünk is jól együtt tud majd működni. Ezt egyelőre nem tudom , hogy hogyan lehetne megoldani (az is lehetséges, hogy nem is fog menni), de ha egyetértetek velem, akkor gondolkodjatok a megoldáson.
Hogy miért írtam ezt? Azért, mert nem szeretném,ha a világ még jobban elhaladna mellettünk, de sajnos valamennyire már megtette.
Nagyon fontos lenne, hogy akik 22 évesek lesznek és kikerülnek az U21-ből, ne álljanak le az edzéssel (inkább beszéljük meg, hogy megvásároljuk őket további edzésre, én is vállalnék egyet), mert gondolom és tudom, hogy lesznek akik már a kövi szezonban jobb potenciálju, 18 éveseket fognak vásárolni.
De ha nem eddzük őket tovább, a nagyválogatottunk majdnem, hogy örökre elássa magát.......
Szvsz
Lehet, hogy vannak, akik nem értenek egyet azokkal a dolgokkal, amit írtam, de vitassuk meg, azért van a fórum.
Last edited by vendabal at 9/4/2008 7:58:55 AM
HUNGARY!