χαίρομαι που ένας ένας βγαίνουμε και μιλάμε.
αν οι κατηγοριες ηταν και εναντιον μου αυτο που με πειραξε περισσοτερο απο ολα ηταν οτι ο Πανος μου ειπε πως να στησω την ομαδα μου...προσωπικα εχω περασει παρα πολλες ωρες σε φορουμ ψαχνοντας πληροφοριες για το πως παιζεται το καθε συστημα..ξερω την ομαδα μου καλυτερα απο τον καθενα και δεν χρειαζομαι καποιον για να μου υποδειξει πως να παιξω..
φίλε κι εγώ έτσι λειτουργώ.και η καλύτερη βοήθεια που μπορώ να έχω είναι του στυλ πήγαινε στο τάδε νήμα και διάβασε το τάδε που σε ενδιαφέρει.και εννοείτε δεν κάθομαι να φανερώνω τους παίκτες μου για κανένα λόγο ούτε εγώ.εξαίρεση οι προπονήσιμοι ταλαντούχοι μου που ελπίζουν για εθνική τους οποίους τους έχω δείξει στον ρεντ που είναι σκάουτερ της εθνικής και σε εσένα που είσαι αυτή τη στιγμή στο τιμ.απόψεις φυσικά και ακούω και από εσένα και από τον Πάνο,αλλά όπως έχετε καταλάβει το μικρόβιο που κουβαλάω με κάνουν μέχρι τελευταία στιγμή να αλλάζω αποφάσεις.πχ το παιχνίδι με τον Πάπα το οποίο ενώ είχα αποφασίσει να παίξω χαλαρά για να χτυπήσω τα ρεμάλια και να πάρω 6η θέση ,τελικά 30 λεπτά πριν τον αγώνα άλλαξα γνώμη και έπαιξα δυνατά επηρεαζόμενος από την υπογραφή μου!!!
η υπομονετικη ειναι καλη για ομαδες που:
1)χρησιμοπουν προπονησιμους παιχτες, στους οποιους δεν θελουν να δωσουν επιθετικες πρωτοβουλιες
2)εχουν σχετικα καλη κυκλοφορια μπαλας
3)αντιμετωπιζουν αντιπαλους με "τρυπες" στην αμυνα
τέτοια θέλω να διαβάζω εγώ!!!πως παίζεται αυτό πως το άλλο.σίγουρα κάποιοι δεν έχουν καμία διάθεση να μοιραστούν τις γνώσεις τους για λόγους ανταγωνισμού και είναι απόλυτα φυσιολογικό αυτό.αλλά εγώ δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία.τέτοια λοιπόν θέλω να διαβάζω και τέτοια να γράφω.γι'αυτο συχνά αναλύω τον αγώνα που έπαιξα...
ωστόσο είναι στάνταρ αυτά που λες για την υπομονετική?
εγώ έχω την εντύπωση ότι βολεύει ομάδες που έχουν καλή ροή επίθεσης(όπως όλες οι αργές επιθέσεις) και που έχουν έναν Γκάλη στην ομάδα τους.εγώ που δεν έχω τα παραπάνω όταν έπαιξα υπομονετική(3 ματς φέτος) δεν σταύρωνα καλάθι με τίποτα!και έχασα τα 2/3!άρα συμφωνώ στο 2 και στο 3 που λες αλλά για το 1 δεν έχω καθόλου γνώμη.
σχετικα με αυτό με τον Γκάλη,τρανό παράδειγμα ο αγώνας
(36241207) όπου ο Τσουνκάο σκόραρε
65 πόντους απέναντι στην 3-2 άμυνα του Βόλου!
και κατι ακομα..Πανο ξεχνα το το φορουμ του Πανου και του Γιαννη...μου φαινεται απο δω και περα ειναι το φορουμ του Στελιου..:P
καταρχάς μην ντρέπεσαι' βαθμολόγησε και κάνα μηνυματάκι μου...
χαχαχαχαχαχα
το φόρουμ εννοείτε είναι το καφενείο μας και είναι όλων.ωραίο θα ήταν όμως να έλεγε πόσα μηνύματα γράφει ο καθένας.πάντως ας πάρω κι εγώ μια διάκριση εδώ που ήρθα!!
χαχαχαχα
κατά τα άλλα κλασικά ας μείνω στην κατηγορία πρώτα και μετά βλέπουμε...
χαχαχαχαχα