Kluci, já se ani až tak nevidím, kdo by ho asi tak trénoval a proč? Má sice slušný počáteční TSP 50, ale potenciál 6, navíc 198 cm, i ten vnějšek bude trénovat pomalu, a ještě ke všemu FT 1. Možná by to chtělo v U21 se ještě více zamyslet nad tím, koho sledovat, koho nesledovat, komu hledat přestup, koho případně zkusit jen trénovat v mateřském klubu a přestup neřešit, když nemůže trénovat v mateřském.
Pokračuji tady...
Já už jsem na všechno rezignoval. Samozřejmě nedivím se, že ho nikdo nechce. FT=1 nevím jak velkou potíž znamená. Pro potřeby U21 by se určitě dal vytrénovat, ale logicky chápu, že o něj nikdo zájem mít nebude, hlavně s ohledem na potenciál a taky výšku. Kolikrát není zájem o lepší kousky.
Przemysław Chochoł (35635516) odchovanec, potenciál 5, trénovaný na vnějšku, 21 let aktuálně TSP: 82 (57 + 25) a přitom je ještě o 3 cm vyšší (201 cm)
dalo se z něj pro účely U21 udělat SF, mohl na tom být skillově ještě líp, protože už dávno jsem ho přestal trénovat, ale logicky by ho nikdo netrénoval, kromě mě a já jsem jel pro mé dva další hráče jenom vnějšek...