BuzzerBeater Forums

Hellas - III.11 > sezon 17

sezon 17

Set priority
Show messages by
From: pazinok

This Post:
00
190683.674 in reply to 190683.671
Date: 10/10/2011 6:32:28 AM
Overall Posts Rated:
335335
χαχαχαχαχαχαχα....και εσυ τι κανεις τοσες ωρες στο pc :P

This Post:
11
190683.675 in reply to 190683.673
Date: 10/10/2011 6:38:52 AM
Overall Posts Rated:
10001000
δημιουργήθηκε ένα θεματάκι το Σάββατο.ο Θοδωρής ισχυρίζεται ότι ο Πάνος δίνει συμβουλές στους αντιπάλους του Θοδωρή ώστε να τους βοηθήσει να κερδίσουν.μάλιστα στο chat ακούστηκε πολύ χαλασμένος,ενώ αναφέρθηκε συγκεκριμένα στην υπονετική τακτική επίθεσης,την οποία εγώ είχα χρησιμοποιήσει εναντίον του και είχα κερδίσει.επειδή λοιπόν δεν μου αρέσει να είναι κάποιος από εμάς χαλασμένος όποιος κι αν είναι αυτός,αλλά και επειδή δεν μου αρέσει να κατηγορούμαι εμμέσως αποφάσισα να πω 2 λόγια πάνω σε αυτό ελπίζοντας να βοηθήσω τόσο στο να αποκατασταθούν οι σχέσεις των παιδιών όσο και να αποτρέψω τα χειρότερα μελλοντικά,αφού δεν θα μου έκανε εντύπωση ο νικητής στα πλέι-οφ να την λέει με άσχημο τρόπο στο άλλο.

βοηθάει ο Πάνος τους αντιπάλους του ρεντ?αν ναι είναι σωστό αυτό?

δεν ξέρω αν το κάνει ειλικρινά.ούτε ξέρω πως έχει αυτές τις υποψίες ο Θοδωρής.αλλά ναι θα με ενοχλούσε κι εμένα πιστεύω αν αυτό γινόταν σε μόνιμη βάση.άρα λοιπόν προφανώς εξαιρώ τις περιπτώσεις όπου 2 παιδιά είναι φίλοι και συζητάνε τους αγωνές τους ανεξαρτήτως αντιπάλου.εγώ πχ τα λέω με τον Γιάννη και τον Πάνο.και κουβεντιάζουμε απόψεις για μελλοντικά παιιχνίδια μας.κι αυτό μπορεί να συνεχιστεί και μελλοντικά ανεξάρτητα από το σε ποια κατηγορία αγωνιζόμαστε.αυτό λοιπόν είναι υγιές.το να ξεκινάς να πιάνεις επικοινωνία με όλους τους αντιπάλους του ανταγωνιστή σου όχι.αλλά και πάλι δεν είναι κάτι που απαγορεύεται.εξάλλου δεν νομίζω κάποιος να φανέρωναι τις ικανότητες των παικτών του στον Πάνο ή στον κάθε Πάνο.

με βοήθησε ο Πάνος για το παιχνίδι μου με τον Θοδωρή? αυτό μπορώ να το ξέρω.η απάντηση είναι όχι.εκείνες τις μέρες ήμουν διακοπές εγώ και δεν είχα συνδεθεί αρκετά.έχουμε κουβαντιάσει για άλλα παιχνίδια μου αλλά όχι για αυτό.η επιλογή της υπομονετικής ήταν ξεκάθαρα δική μου επιλογή.θα έλεγα μάλιστα και λανθασμένη.φάνηκε αυτό μελλοντικά όταν ξαναέπαιξα έτσι.σε εεκίνο το ματς ο ρεντ έχασε δεν κέρδισα εγώ.αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι πχ του χρόνου δεν θα συζητήσω με τον Πάνο για τον αγώνα μου με τον ρέντ!

στο δια ταύτα.ελπίζω να ξεκαθάρισα τη θέση μου και τις απόψεις μου.εννοείτε ότι συμβουλές οποιυδήποτε για οτιδήποτε στη ζωή μου τις λαμβάνω υπόψιν αλλά δεν καθορίζουν τις αποφάσεις μου!ειδικά εδώ μόνο μια φορά υπήρξε απόλυτη ταύτιση απόψεων!ελπίζω αυτό που κατηγορεί ο Θοδωρής τον Πάνο να μην συμβαίνει αλλά ούτε και να συμβεί μελλοντικά ανάμεσα στους οποιδήποτε.αν συμβαίνει ελπίζω να σταματήσει.αλλά πάνω από όλα εύχομαι τα 2 παιδιά να συζητήσουν και να τα βρουν.γιατί είναι κρίμα να χαλάσει το καλύτερο φόρουμ της ΙΙΙ εθνκής!και κυρίως θα ήταν πολύ κρίμα κάποιος να βγει μια μέρα και να μιλάει αισχρά.

This Post:
00
190683.676 in reply to 190683.652
Date: 10/10/2011 7:04:07 AM
Overall Posts Rated:
10001000
αυτή η αγωνιστική είχε πολλές ματσάρες.'ισως η καλύτερη μέχρι τώρα.αλλά το μοναδικό ματς όπου οι 2 ομάδες είχαν ίδια διάθεση ήταν το δικό μου με τα ρεμάλια.σε όλα τα άλλα κέρδισε η ομάδα που έδωσε περισσότερα εκτός από το ζευγάρι Πάπας - Βόλος όπου νίκησαν οι γηπεδούχοι.

διαφωνώ όμως στο
Αρχικα κραταμε δεδομενο οτι σε περιπτωση συναντησης των δυο ομαδων δεν απεχει πολυ η εκπληξη απο τους 21
.στα πλέι-οφ δεν θα έχουν την έδρα απέναντι τους.δεν ξέρω όμως τι προπονητές έχουν...

μια τελεια τακτικη για τον προπονητη του Βολου ο οποιος μετα την ληξη του αγωνα μιλησε για εκπληξεις στα πλαυ οφ

τον έχω σε μεγάλη εκτίμηση τον Βόλο.μόνο αυτός κι εγώ είμαστε απρόβλεπτοι από τους μπλε.κι αυτό είναι πλεονέκτημα που μπορεί να τον βοηθήσει.

This Post:
00
190683.677 in reply to 190683.653
Date: 10/10/2011 7:07:25 AM
Overall Posts Rated:
10001000
..ο καλυτερος προημιτελικος στην ιστορια της κατηγοριας..συντομα κοντα σας..

δεν ξέρω να θα είναι προημιτελικός ή ημιτελικός ή αν δεν θα είναι καθόλου,αλλά να συναντηθείτε θα είναι τιτανομαχία!

Το ειχα προβλεψει το αποτελεσμα..ο τζοκερ κανει τις τελευταιες του προσπαθειες να φυγει απο την 4η θεση και μαλλον θα τα κατεφερει..

αυτό δεν τα καταλαβαίνω καθόλου!να φύγει από 4ος να πάει που?3ος?ε και?καλύτερα να μην έχανε καθόλου ηθικό κατέ με...

This Post:
00
190683.678 in reply to 190683.675
Date: 10/10/2011 7:16:50 AM
Overall Posts Rated:
335335
ειναι το ωραιοτερο φορουμ γενικοτερα..οχι μονο 3ης κατηγοριας..πραγματικα δεν ξερω καν ποιοι εχουν παιξει υπομονετικη στον ρεντ αλλα ακομα και αν απαιξαν 10 ομαδες στην σειρα γιατι να κρυβομαι εγω απο πισω??δηλαδη δεν υπαρχει και η περιπτωση να το επαιξα ας πουμε πρωτος εγω και ολοι οι αλλοι να ειδαν τρυπες και να το συνεχισαν?στο κατω κατω μια κατηγορεια ειμαστε γνωριζουμε ολες τις ομαδες των αλλων..
στην ουσια δεν ξερω κανενα απο τα σκιλλ των παικτων του Στελιου ουτε του καθε Στελιου..(ενταξει του Γιαννη ξερω μερικα)
και νομιζω οτι και αυτο πειραξε τον ρεντ..βασικα ειμαι σιγουρος..το οτι δηλαδη ο γιαννης μου εδωσε το παιχνιδι..το οτι και καλα το ηξερα ας πουμε και εγω οτι θα κατεβει ετσι ο γιαννης γτ δεν εφτιαξα αλλιως την ομαδα μου..?και εγω καποτε στον πρωταθλητη mikesot κατεβαινα με τα τριτα μου και ομως του ειχα τραυματισει παικτες με αυτον τον τροπο..
τεσπα εγω απλα εκανα τις επιθεσεις μου στον ρεντ γτ και εγω ενιωθα τοτε τις επιθεσεις του..ομως οταν βγηκε χαλασμενος και το ειπε στο φορουμ..σταματησα..δεν θα ασχοληθω παρα πανω..μονο αν θελει ο ιδιος το συζητω!

This Post:
00
190683.679 in reply to 190683.677
Date: 10/10/2011 7:20:23 AM
Overall Posts Rated:
335335
νομιζω μπερδευεις το αν με το να :P

This Post:
00
190683.680 in reply to 190683.679
Date: 10/10/2011 7:24:15 AM
Overall Posts Rated:
10001000
νομιζω μπερδευεις το αν με το να

χαχαχαχαχα

όντως μου ξέφυγε...

This Post:
00
190683.681 in reply to 190683.678
Date: 10/10/2011 7:40:35 AM
Overall Posts Rated:
10001000
ειναι το ωραιοτερο φορουμ γενικοτερα..οχι μονο 3ης κατηγοριας..πραγματικα δεν ξερω καν ποιοι εχουν παιξει υπομονετικη στον ρεντ αλλα ακομα και αν απαιξαν 10 ομαδες στην σειρα γιατι να κρυβομαι εγω απο πισω??δηλαδη δεν υπαρχει και η περιπτωση να το επαιξα ας πουμε πρωτος εγω και ολοι οι αλλοι να ειδαν τρυπες και να το συνεχισαν?στο κατω κατω μια κατηγορεια ειμαστε γνωριζουμε ολες τις ομαδες των αλλων..

έχει ηττηθεί 2 φορές από υπομονετική.την πρώτη από εμένα οπότε και έκανε rotation(ενώ είχε αποκλειστεί από το κύπελλο) ενω ΄στο προηγούμενο ματς μου είχα βάλει τα τρίτα μου.η δεύτερη ήταν από τον Βόλο.με λίγα λόγια από 2 μπλε ομάδες που δοκιμάζουν διάφορες τακτικές!δεν του έπαιξε πχ υπομονετική ο Πάπας που έπαιζε μόνο κοίτα μέσα τότε,ούτε από άρμυ που παίζει μόνο εσ.απομόνωση.

..βασικα ειμαι σιγουρος..το οτι δηλαδη ο γιαννης μου εδωσε το παιχνιδι

εδώ είναι άλλο θέμα.το καταλαβαίμω αυτό.ωστόσο το ήξεραν και οι πέτρες ότι θα γίνει αυτό!δεν κρύψατε ποτέ ότι είστε φίλοι.κι αφού σας έπαιρνε...εγώ έχω αφήσει απιχνίδια λόγω κυπέλλου.αλλά δεν άφησα κάποιο εσκεμμένα με σκοπό δλδ να ευννοήσω φίλο.αν θυμάστε ο Γιάννης είχε απορρήσει γιατί άφησα το παιχνίδι με τον Τζόκερ.ο Τζόκερ όμως συνέχιζε στο κύπελλο και μετά από εμένα έπαιζε με Τρίκαλα.άρα ήταν σ΄γουρο ότι θα ήταν κομπλέ απέναντι μου.ενώ ο ρεντ μπορούσε να παίξει χαλαρά όπως και έγινε και πήρα την νίκη...

τεσπα εγω απλα εκανα τις επιθεσεις μου στον ρεντ γτ και εγω ενιωθα τοτε τις επιθεσεις του..ομως οταν βγηκε χαλασμενος και το ειπε στο φορουμ..σταματησα..δεν θα ασχοληθω παρα πανω..μονο αν θελει ο ιδιος το συζητω!

την κουβέντα στο chat δεν την πράλαβα από την αρχή.μιλάω για ότι πρόλαβα....ξαναλέω όμως ότι ελπίζω να μην δωθεί άσχημη συνέχεια σε αυτή την κόντρα...

ειναι το ωραιοτερο φορουμ γενικοτερα..οχι μονο 3ης κατηγοριας

μου αρέσει πολύ αυτό το φόρουμ που έχουμε!εξάλλου κάποιοι από εμάς ίσως ριζώσουμε εδώ και τότε η καλή παρέα είναι αυτή που έιναι σημαντικότερη.η καλή παρέα είναι απαραίτητη στα real time απέναντι σε αληθινούς χρήστες...

From: JK69ER

This Post:
00
190683.682 in reply to 190683.674
Date: 10/10/2011 9:36:56 AM
JK69ER
IV.2
Overall Posts Rated:
2020
Πάνω στο 10 λεπτό έρχεται η ατάκα. Χο χο χο

This Post:
11
190683.683 in reply to 190683.681
Date: 10/10/2011 9:38:54 AM
Overall Posts Rated:
150150
λοιπον...να πω και εγω τα πραγματα οπως τα ειδα απο τη δικη μου πλευρα..μολις ξεκινησε ο τριτος γυρος ηθελα να παρω μερικες νικες μηπως και καταφερω να ξεκολησω απο τη ζωνη υποβιβασμου...γι αυτο ειχα φροντισει να μαζεψω καποιο ενθουσιασμο..το πρωτο παιχνιδι με τον τζοκερ το επαιξα κανονικα και το πηρα..στη συνεχεια ειχα τον ρεντ στην εδρα μου που ηταν και αγωνας τηλεορασης..θα ηταν κουτο απο μερους μου να παιξω χαλαρα..επαιξα και σε εκεινο κανονικα...δυστυχως για μενα εχασα εκεινο το παιχνιδι αρα τα πραγματα εγιναν δυσκολα απο εκει και περα..μετα ειχα τον Πλαγιαρι και του επαιξα κανονικα επειδη ειναι μισητος αντιπαλος για οικονομικους λογους(δεν ειχε πλεον νοημα αφου ολα εδειχναν οτι δεν βγαινω πανω απο 6ος)...ομως το ματς με τον Πλαγιαρι πηγε παραταση και ετσι οι βασικοι μου πηραν περισσοτερα λεπτα απο οτι ηθελα...οταν εφτασα πια να παιξω με τον Πανο δεν μπορουσα να χρησιμοποιησω ολους τους βασικους μου...ακομα ο δικος μου ενθουσιασμος ειχε εξασθενισει ενω του Πανου ηταν σε φοβερα επιπεδα...λοιπον απλα δεν ειχε νοημα να κυνηγησω αυτο το παιχνιδι..ετσι αποφασησα να χασω αλλα να φτιαξω τις αγωνιστικες καταστασεις της επομενης βδομαδας..ετσι και αλλιως ηταν καιρος να αρχισω να μαζευω ενθουσιασμο για τα play out...προφανως δεν εκανα κατι εσκεμενα για να βοηθησω καποιον...δεν ξερω αν οι κατηγοριες του Θοδωρη ηταν εναντιον μου αλλα δεν εκανα κατι το μεμτο...αν πραγματικα ηθελα να βοηθησω τον Πανο θα επαιζα δυνατα ενα απο τα προηγουμενα παιχνιδια, πραγμα που δεν εκανα...δεν εχω να απολογηθω για κατι...

αν οι κατηγοριες ηταν και εναντιον μου αυτο που με πειραξε περισσοτερο απο ολα ηταν οτι ο Πανος μου ειπε πως να στησω την ομαδα μου...προσωπικα εχω περασει παρα πολλες ωρες σε φορουμ ψαχνοντας πληροφοριες για το πως παιζεται το καθε συστημα..ξερω την ομαδα μου καλυτερα απο τον καθενα και δεν χρειαζομαι καποιον για να μου υποδειξει πως να παιξω..η υπομονετικη ειναι μια τακτικη που με βολευει...και για οσους δεν ξερουν πως δουλευει θα παραθεσω μερικα χαρακτηριστικα της...η υπομονετικη ειναι καλη για ομαδες που:
1)χρησιμοπουν προπονησιμους παιχτες, στους οποιους δεν θελουν να δωσουν επιθετικες πρωτοβουλιες
2)εχουν σχετικα καλη κυκλοφορια μπαλας
3)αντιμετωπιζουν αντιπαλους με "τρυπες" στην αμυνα

αυτα ειχα να πω...και παρακαλω οποιος θελει να πει κατι ας βγει να μιλησει ανοιχτα και με ονοματα...δεν ειναι ωραιο καποιος να βγαινει και να πεταει υπονοουμενα εδω και εκει και να αφηνει σεναρια να αιωρουνται...

και κατι ακομα..Πανο ξεχνα το το φορουμ του Πανου και του Γιαννη...μου φαινεται απο δω και περα ειναι το φορουμ του Στελιου..:P

Last edited by GIANNIS.K. at 10/10/2011 9:40:49 AM

This Post:
00
190683.684 in reply to 190683.683
Date: 10/10/2011 10:09:58 AM
Overall Posts Rated:
10001000
χαίρομαι που ένας ένας βγαίνουμε και μιλάμε.

αν οι κατηγοριες ηταν και εναντιον μου αυτο που με πειραξε περισσοτερο απο ολα ηταν οτι ο Πανος μου ειπε πως να στησω την ομαδα μου...προσωπικα εχω περασει παρα πολλες ωρες σε φορουμ ψαχνοντας πληροφοριες για το πως παιζεται το καθε συστημα..ξερω την ομαδα μου καλυτερα απο τον καθενα και δεν χρειαζομαι καποιον για να μου υποδειξει πως να παιξω..

φίλε κι εγώ έτσι λειτουργώ.και η καλύτερη βοήθεια που μπορώ να έχω είναι του στυλ πήγαινε στο τάδε νήμα και διάβασε το τάδε που σε ενδιαφέρει.και εννοείτε δεν κάθομαι να φανερώνω τους παίκτες μου για κανένα λόγο ούτε εγώ.εξαίρεση οι προπονήσιμοι ταλαντούχοι μου που ελπίζουν για εθνική τους οποίους τους έχω δείξει στον ρεντ που είναι σκάουτερ της εθνικής και σε εσένα που είσαι αυτή τη στιγμή στο τιμ.απόψεις φυσικά και ακούω και από εσένα και από τον Πάνο,αλλά όπως έχετε καταλάβει το μικρόβιο που κουβαλάω με κάνουν μέχρι τελευταία στιγμή να αλλάζω αποφάσεις.πχ το παιχνίδι με τον Πάπα το οποίο ενώ είχα αποφασίσει να παίξω χαλαρά για να χτυπήσω τα ρεμάλια και να πάρω 6η θέση ,τελικά 30 λεπτά πριν τον αγώνα άλλαξα γνώμη και έπαιξα δυνατά επηρεαζόμενος από την υπογραφή μου!!!

η υπομονετικη ειναι καλη για ομαδες που:
1)χρησιμοπουν προπονησιμους παιχτες, στους οποιους δεν θελουν να δωσουν επιθετικες πρωτοβουλιες
2)εχουν σχετικα καλη κυκλοφορια μπαλας
3)αντιμετωπιζουν αντιπαλους με "τρυπες" στην αμυνα

τέτοια θέλω να διαβάζω εγώ!!!πως παίζεται αυτό πως το άλλο.σίγουρα κάποιοι δεν έχουν καμία διάθεση να μοιραστούν τις γνώσεις τους για λόγους ανταγωνισμού και είναι απόλυτα φυσιολογικό αυτό.αλλά εγώ δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία.τέτοια λοιπόν θέλω να διαβάζω και τέτοια να γράφω.γι'αυτο συχνά αναλύω τον αγώνα που έπαιξα...

ωστόσο είναι στάνταρ αυτά που λες για την υπομονετική?

εγώ έχω την εντύπωση ότι βολεύει ομάδες που έχουν καλή ροή επίθεσης(όπως όλες οι αργές επιθέσεις) και που έχουν έναν Γκάλη στην ομάδα τους.εγώ που δεν έχω τα παραπάνω όταν έπαιξα υπομονετική(3 ματς φέτος) δεν σταύρωνα καλάθι με τίποτα!και έχασα τα 2/3!άρα συμφωνώ στο 2 και στο 3 που λες αλλά για το 1 δεν έχω καθόλου γνώμη.

σχετικα με αυτό με τον Γκάλη,τρανό παράδειγμα ο αγώνας (36241207) όπου ο Τσουνκάο σκόραρε 65 πόντους απέναντι στην 3-2 άμυνα του Βόλου!

και κατι ακομα..Πανο ξεχνα το το φορουμ του Πανου και του Γιαννη...μου φαινεται απο δω και περα ειναι το φορουμ του Στελιου..:P

καταρχάς μην ντρέπεσαι' βαθμολόγησε και κάνα μηνυματάκι μου...

χαχαχαχαχαχα

το φόρουμ εννοείτε είναι το καφενείο μας και είναι όλων.ωραίο θα ήταν όμως να έλεγε πόσα μηνύματα γράφει ο καθένας.πάντως ας πάρω κι εγώ μια διάκριση εδώ που ήρθα!!

χαχαχαχα

κατά τα άλλα κλασικά ας μείνω στην κατηγορία πρώτα και μετά βλέπουμε...

χαχαχαχαχα

Advertisement