Adalék hozzá, hogy jelenleg is több olyan játékos van, akinek keretben kellene lennie, de vagy forma vagy a tulajdonos miatt nem tudom betenni (illetve mindkettő, mert egymásból következnek). Hárman közülük centerek... de ott van például Alföldi is, aki pedig bevált tavaly és még edzeni is kellene/kellett volna.
A keretben lévők közül is többeknél kedvezőtlen változások voltak (például Böcz tulajdonosa kiesett a 2. ligába, és ezért túl sokat fog játszani).
Részben lehet erőnlét és tapasztalat is, azok közül a játékosok közül, akikre a későbbiekben a csapatot alapozni lehet, még skillre edzenek, és ezt még tartani is kellene egy darabig, ezért erőnléti elvárást nem nagyon érdemes támasztani.
Emellett örülök annak, hogy elő lehet húzni ilyeneket, mint Végh, aki a jövőben akár bent is maradhatna majd.
Úgy vagyok vele, hogy marad az az elsődleges cél, hogy csapatot építsek, emellett megpróbálom persze az eredményességet is maximalizálni. Kezdetben azt hittem, hogy a birkatürelem elég lesz hozzá, de egy egész nyájé is kevés lenne, ettől függetlenül én például motivált maradtam a dologra, és mindenkinek örülök, aki jön élőben drukkolni egyet, még ha nem is mindig örömteli, amit lát.