BuzzerBeater Forums

BB Hellas > [ΕΘΝΙΚΗ U21] Συζήτηση

[ΕΘΝΙΚΗ U21] Συζήτηση (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
241862.671 in reply to 241862.669
Date: 9/28/2015 2:11:20 PM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Εκ του αποτελεσματος κρινεται σωστη η πιλογη. Απλα ρωταω για να ξερω τι μπορουμε να περιμενουμε στη συνεχεια

Δεν νομίζω να έχουμε τύχη στη συνέχεια! (εκτός και αν γράφουμε πάλι ψεμματα ότι παίξαμε δυνατή :-) )!!

Και το ότι περάσαμε για 1η φορά στην ιστορία της u21 στα τελικά,ήταν υπέρβαση!Είχαμε φέτος το χειρότερο υλικό στις 3 σεζόν που είμαστε στην ομάδα!Και όταν είδαμε Παρασκευή τις καταστάσεις μας για το πιο κρισιμό ματς,τρελαθήκαμε!!

Τελικά καλέσαμε 2 παίχτες 5 λεπτά πριν την διωρία για να μην τους πάρει χαμπάρι ο Ολλανδός και στήσαμε τελευταία στιγμή!

ΥΓ: Η αλήθεια είναι ότι λυπάμαι λίγο για τον Ολλανδό,γιατί φάνηκε οκ τύπος!!Την πάτησε με το κόλπο στο φόρουμ (δεν ήταν και τόσο έντιμο αυτό που κάναμε :-) ),μπαίνει μέσα και βλέπει 2 παίχτες μας βασικούς από το πουθενά και στο τέλος τρώει και τρίποντο που πάει το ματς στην παράταση ενώ παίζαμε LI!Δεν θα θέλαμε να είμαστε στην θέση του σήμερα!!! :-)

This Post:
00
241862.673 in reply to 241862.672
Date: 9/28/2015 3:12:03 PM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Έφυγες και κερδίσαμε!!Αν είχες μείνει όμως...θα νικούσαμε???? ¨-)

Αν δεν είχε μπει το τρίποντο,μάλλον θα είχαμε θέμα με τον κόουτς!!!

This Post:
00
241862.675 in reply to 241862.674
Date: 9/28/2015 3:32:31 PM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Όλα εντελώς αναληθή!!!!Τα διαψεύδω κατηγορηματικά!!! ¨-)

This Post:
22
241862.676 in reply to 241862.675
Date: 9/28/2015 5:42:25 PM
Overall Posts Rated:
419419
Λοιπόν τώρα που πήγα και την βόλτα μου και έπεσαν οι παλμοί, να γράψω δυο λογάκια...

Είναι αδιανόητο το πόσο έντονα συναισθήματα μπορεί να γεννήσει ένα παιχνιδάκι στο ίντερνετ με κάτι ανθρωπάκια και τελίτσες. Δεν υπάρχει...

Μιλάμε για το πιο ροκ παιχνίδι που έχω ζήσει στο ΒΒ 3 χρόνια που είμαι εδώ... Και στην προετοιμασία και στη διάρκεια.

Με τις τραγικές καταστάσεις που είχαμε, πέρασα ένα Σ/Κ ρωτώντας μάνατζερς για σκιλλς παιχτών που είχα εντοπίσει στην αρχή της σεζόν και τους είχα stand-by. Βρήκαμε δύο παίχτες και τους κάλεσα περίπου ένα τέταρτο πριν αρχίσει το ματς. Το σκάουτινγκ στους Ολλανδούς πήγαινε και ερχόταν, οκ αυτό είναι προβλεπόμενο.

Και μου σκάει και η ιδέα της μπλόφας στο φόρουμ Σάββατο βράδυ. Εδώ, πρέπει να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον EGM-Nickleon που ανταποκρίθηκε στο μήνυμα μου και ξεκίνησε την κουβέντα περί τακτικής μας. Και προσκυνώ τον manu που ψάρωσε και μας έκανε σύσταση να προσέχουμε τι γράφουμε χαχαχαχαχα!

Ανοίγω μια παρένθεση. Επειδή αυτό που έγινε είναι στην "γκρι" περιοχή ηθικά, θεώρησα σωστό να ζητήσω συγγνώμη από τον Ολλανδό μάνατζερ. Το παιδί προς τιμήν του μου είπε ότι ήταν δικό του λάθος που παρασύρθηκε και ότι είναι δίκαιο (fair η λέξη που χρησιμοποίησε) αυτό που έκανα. Φυσικά αν ήμουν εγώ αυτός που την είχε πατήσει, μάλλον τώρα θα ήμουν στο Ολλανδικό φόρουμ με μηνύματα τύπου "ξέρουμε πού μένεις" και άλλα τέτοια. Greek καφρίλα. Κλείνω την παρένθεση.

Τακτικά, επιλέξαμε ένα ξερό, μονολιθικό Look Inside, βασικά για να χωρέσουμε τους λίγους παίχτες που είχαν καλή κατάσταση στην 5άδα, με σκοπό να βγάλουμε κάποιες απειλές και στις 5 θέσεις, θυσιάζοντας ροή και εξ. άμυνα (το εσωτερικό των Ολλανδών το θεωρούσαμε βέβαιο). Η βασική μας 5άδα σήμερα χάνει με blow από την αναπληρωματική, αν οι καταστάσεις είναι ίδιες, αυτό νομίζω τα περιγράφει όλα.

Το παιχνίδι τα είχε όλα. Εμάς να ελέγχουμε το σκορ την περισσότερη ώρα του αγώνα, να ξεφεύγουμε με 14 στο ξεκίνημα της 3ης περιόδου, του Ολλανδούς να μας φτάνουν και να ξεφεύγουν με 7 στο 40', να το μαζεύουμε αργά και τελικά να ισοφαρίζουμε με τρίποντο του αναπληρωματικού PG που μπήκε στη θέση του SF χωρίς κανέναν λόγο 8" πριν το φινάλε. Ε, μετά από αυτά, η παράταση πήγε ιδανικά.

Και πάνω απ'όλα είχε καμιά δεκαριά παρανοϊκούς στο τσατ να φτιάχνουν ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ κερκίδα.

Για τη συνέχεια, δεν υπάρχουν νοκ-άουτ. Είναι δύο όμιλοι των 6 ομάδων και περνάνε οι δύο πρώτοι. Προφανώς με ενθουσιασμό 3, άντε 4 την άλλη εβδομάδα δεν μπορούμε να έχουμε βλέψεις για κάτι...

Και φυσικά του χρόνου έχουμε το Παγκόσμιο.

Αυτά. Εύχομαι η σημερινή νίκη-πρόκριση να είναι ένα νέο ξεκίνημα για την Εθνική Νέων, είναι απίστευτο ότι έπρεπε να πάμε στη Σεζόν 32 για να τα γράφουμε αυτά και αυτό αφορά το υλικό όχι τους προηγούμενους μάνατζερς. Πρέπει να κοιτάξουμε να καθιερωθούμε στο πιο πάνω επίπεδο, είναι κρίμα να παλεύουμε με ομάδες με υποπολλαπλάσιο userbase.

This Post:
11
241862.677 in reply to 241862.676
Date: 9/28/2015 7:27:23 PM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
Συγχαρητηρια παιδια. Γραψατε μια νεα ιστορια οπως και να εχει. Τωρα πολυ δυσκολος ο ομιλος αλλα πιστευω θα κανετε το καλυτερο δυνατο

Και φυσικά του χρόνου έχουμε το Παγκόσμιο

Φιλε Βασιλη μαλλον δεν εισαι καλα ενημερωμενος. Στο παγκοσμιο πρωταθλημα απευθειας περνανε οι 2 ομαδες που πηγαν στον τελικο του ευρωπαικου. Οι ομαδες που εφτασαν στα ημιτελικα και αποκλειστηκαν + τις 2 τριτες ομαδες των ομιλων που διαμορφονονται τωρα εχουν μια δευτερη ευκαιρια για το παγκοσμιο. Οι ομαδες που θα καταλαβουν την 4-5-6 θεση στα 2 γκρουπ της 2ης φασης αποκλειονται αυτοματα και πανε στο τουρνουα παρηγοριας.

Αρα εχουμε μεγαλη μαχη να προσπαθησουμε να καταλαβουμε την 3η θεση στο νεο γκρουπ τωρα.

Καλη τυχη και καλη δυναμη

Last edited by τεράστιος at 9/28/2015 7:28:19 PM

This Post:
00
241862.678 in reply to 241862.677
Date: 9/29/2015 3:17:50 AM
Overall Posts Rated:
419419
Ισχύει, είχα εντελώς λάθος εντύπωση. Όχι ότι θα άλλαζε κάτι στις στρατηγικές μας, σκοπός μας ήταν να περάσουμε τον στοιχειωμένο πρώτο όμιλο...

Πάντως καλά έκανες και το ξεκαθάρισες γιατί το πρώτο μου ποστ θα δημιούργησε αρκετά λάθος συμπεράσματα.

This Post:
00
241862.679 in reply to 241862.678
Date: 9/29/2015 5:37:16 AM
Overall Posts Rated:
8888
Τα συγχαρητήρια μου για την τεράστια επιτυχία της πρόκρισης της U21 στην επόμενη φάση του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος, δυστιχός λόγο νυχτερινού ΕΠΑΛ δεν μπορώ να παρακολουθώ τους αγώνες μας ούτε να συμμετέχω στο chat, συνεχίστε την καλή δουλειά παιδιά και θα ανταμοιφθήτε για τον κόπο σας και τον χρόνο σας. Πρόβλεψη μου με λίγη δουλειά από τους προπονητές μπορούμε 3η ή 4η θέση.

This Post:
00
241862.680 in reply to 241862.679
Date: 9/29/2015 5:42:26 AM
Overall Posts Rated:
13091309
Συγχαρητήρια για την μεγάλη πρόκριση, σε όλο το τιμ και στα παιδιά που προπονούν!

Last edited by maddoghellas at 9/29/2015 5:43:12 AM

Advertisement