Piekrītu Tucim, ja ir kaut kādas domas par taktikām, tad lūdzu rakstiet pirms spēles un kopīgi izdomāsim, nevis pēc spēles jākritizē.
Par spēli pret Maltu ilgi domāju kadu taktiku likt, šoreiz mans gājiens izgāzās, jo viņi jau zin, ka pret viņiem gandrīz visi spēlē ātrā tempā. Pietam zinot mūsu spēlētāju prasmes, nekāda baigā izvēle taktikās arī nebija iespējama un lielas izmaiņas rezultātā nebūtu ja izmantotu citu taktiku.
Principā tik tiešām viss jau noskaidrojās pēc spēles pret Turciju. Gribēju nedaudz dažādot mūsu spēli, jo pieļauju domu ka daudzas valstis jau zin kādas ir mūsu stiprās puses un domāju kaut ko pamainīt. Diemžēl šāda doma neizdevās un es guvu mācību. Protams jāatdzīst ka uzbrukumā spelējām diezgan labi, bet es baidijos riskēt ar aizsardzību, jo biju nojautis ka viņi spelēs zem groza, bet nebiju gatavs vel vairāk riskēt.
Īstenība esot jauniņajam pie izlases stūres nav īsti viegli aizvadīt tik svarīgu čempionātu, tomēr gribējās uzzināt spēlētāju prasmes pie dažādām taktikām utt.
Uzņemu vainu uz sevi par šo čempionātu. Guvu pieredzi un apsolos nakamo sezonu aizvadīt daudz veiksmīgāk.
Versi, kas vainas Rogim? man ir pilnīgi visu izlases kandidātu skili, un apakšējās prasmes viņam tomēr ir labakas. Jā augša ir melna, bet kā maiņas/rezerves centram ir ok.
Un vispār skatos jaunajā paaudzē aug pāris ļoti labi garie, un ceru ka uz nākamās sezonas vidu viņi būs augstākajā līmenī, un tiks piesaistīti izlasei! Par apakšu gan nedaudz bēdīgāk, bet ceru ka tiks trenēti tie kas ir.