Λοιπόν τώρα που πήγα και την βόλτα μου και έπεσαν οι παλμοί, να γράψω δυο λογάκια...
Είναι αδιανόητο το πόσο έντονα συναισθήματα μπορεί να γεννήσει ένα παιχνιδάκι στο ίντερνετ με κάτι ανθρωπάκια και τελίτσες. Δεν υπάρχει...
Μιλάμε για το πιο ροκ παιχνίδι που έχω ζήσει στο ΒΒ 3 χρόνια που είμαι εδώ... Και στην προετοιμασία και στη διάρκεια.
Με τις τραγικές καταστάσεις που είχαμε, πέρασα ένα Σ/Κ ρωτώντας μάνατζερς για σκιλλς παιχτών που είχα εντοπίσει στην αρχή της σεζόν και τους είχα stand-by. Βρήκαμε δύο παίχτες και τους κάλεσα περίπου ένα τέταρτο πριν αρχίσει το ματς. Το σκάουτινγκ στους Ολλανδούς πήγαινε και ερχόταν, οκ αυτό είναι προβλεπόμενο.
Και μου σκάει και η ιδέα της μπλόφας στο φόρουμ Σάββατο βράδυ. Εδώ, πρέπει να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον EGM-Nickleon που ανταποκρίθηκε στο μήνυμα μου και ξεκίνησε την κουβέντα περί τακτικής μας. Και προσκυνώ τον manu που ψάρωσε και μας έκανε σύσταση να προσέχουμε τι γράφουμε χαχαχαχαχα!
Ανοίγω μια παρένθεση. Επειδή αυτό που έγινε είναι στην "γκρι" περιοχή ηθικά, θεώρησα σωστό να ζητήσω συγγνώμη από τον Ολλανδό μάνατζερ. Το παιδί προς τιμήν του μου είπε ότι ήταν δικό του λάθος που παρασύρθηκε και ότι είναι δίκαιο (fair η λέξη που χρησιμοποίησε) αυτό που έκανα. Φυσικά αν ήμουν εγώ αυτός που την είχε πατήσει, μάλλον τώρα θα ήμουν στο Ολλανδικό φόρουμ με μηνύματα τύπου "ξέρουμε πού μένεις" και άλλα τέτοια. Greek καφρίλα. Κλείνω την παρένθεση.
Τακτικά, επιλέξαμε ένα ξερό, μονολιθικό Look Inside, βασικά για να χωρέσουμε τους λίγους παίχτες που είχαν καλή κατάσταση στην 5άδα, με σκοπό να βγάλουμε κάποιες απειλές και στις 5 θέσεις, θυσιάζοντας ροή και εξ. άμυνα (το εσωτερικό των Ολλανδών το θεωρούσαμε βέβαιο). Η βασική μας 5άδα σήμερα χάνει με blow από την αναπληρωματική, αν οι καταστάσεις είναι ίδιες, αυτό νομίζω τα περιγράφει όλα.
Το παιχνίδι τα είχε όλα. Εμάς να ελέγχουμε το σκορ την περισσότερη ώρα του αγώνα, να ξεφεύγουμε με 14 στο ξεκίνημα της 3ης περιόδου, του Ολλανδούς να μας φτάνουν και να ξεφεύγουν με 7 στο 40', να το μαζεύουμε αργά και τελικά να ισοφαρίζουμε με τρίποντο του αναπληρωματικού PG που μπήκε στη θέση του SF χωρίς κανέναν λόγο 8" πριν το φινάλε. Ε, μετά από αυτά, η παράταση πήγε ιδανικά.
Και πάνω απ'όλα είχε καμιά δεκαριά παρανοϊκούς στο τσατ να φτιάχνουν ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ κερκίδα.
Για τη συνέχεια, δεν υπάρχουν νοκ-άουτ. Είναι δύο όμιλοι των 6 ομάδων και περνάνε οι δύο πρώτοι. Προφανώς με ενθουσιασμό 3, άντε 4 την άλλη εβδομάδα δεν μπορούμε να έχουμε βλέψεις για κάτι...
Και φυσικά του χρόνου έχουμε το Παγκόσμιο.
Αυτά. Εύχομαι η σημερινή νίκη-πρόκριση να είναι ένα νέο ξεκίνημα για την Εθνική Νέων, είναι απίστευτο ότι έπρεπε να πάμε στη Σεζόν 32 για να τα γράφουμε αυτά και αυτό αφορά το υλικό όχι τους προηγούμενους μάνατζερς. Πρέπει να κοιτάξουμε να καθιερωθούμε στο πιο πάνω επίπεδο, είναι κρίμα να παλεύουμε με ομάδες με υποπολλαπλάσιο userbase.