BuzzerBeater Forums

Hellas - III.11 > sezon 17

sezon 17

Set priority
Show messages by
This Post:
00
190683.668 in reply to 190683.667
Date: 10/9/2011 6:30:13 PM
Overall Posts Rated:
150150
παρε μια μπαλιτσα απο μενα Ορεστη για το κουραγιο σου...:P
ποσο χρονων ειναι;;να σου ζησουν..:)

This Post:
00
190683.669 in reply to 190683.668
Date: 10/10/2011 1:49:47 AM
Overall Posts Rated:
2121
ποσο χρονων ειναι;;να σου ζησουν..:)

Ευχαριστώ. Η μεγάλη 6 χρ. και η μικρή 3,5.

This Post:
00
190683.670 in reply to 190683.666
Date: 10/10/2011 1:53:24 AM
Overall Posts Rated:
2121
1. τοτε για πες μας και εσυ πως τα καταφερες :P
2. να φανταστω δεν ξεχνας ποτε ημερομηνιες?? :P

1. Απλώς ... τα καταφέρΝΟΥΜΕ .
2. Δεν ξεχνούσα έτσι κι αλλιώς ημερομηνίες :)))

This Post:
00
190683.671 in reply to 190683.670
Date: 10/10/2011 4:58:14 AM
JK69ER
IV.2
Overall Posts Rated:
2020
Όταν με διάλεξε εμένα από το επάνω ράφι στης προδιαγραφές μου (στο ταμπελακι) έγραφε αμνησία και έτσι ήξερε τη προϊόν διαλέγε
Και εγώ μαντρομενος με δυο παιδιά είμαι.
Μαστιγωμα παντοφλιες μπινελικια του τύπου ((πάλι στο pc είσαι άχρηστε)) είναι καθημερινές γλυκές κουβέντες που δίνουν και παίρνουν. Χο χο χο

This Post:
00
190683.672 in reply to 190683.671
Date: 10/10/2011 5:05:52 AM
Overall Posts Rated:
150150
αυτα ειναι που κανουν τον γαμο ενδιαφερον...:)

This Post:
00
190683.673 in reply to 190683.661
Date: 10/10/2011 6:08:25 AM
Overall Posts Rated:
10001000
Παίζω με στελαίο (εντός) με την ίδια διάθεση και οι 2, κερδίζω με 14π. Παίζουμε με ρεμάλι (εντός) κανονικά εγώ χαλαρά αυτός, χάνω με 14π. Στελαίος-Ρεμαλι , νίκη στελαίος με ίδια διάθεση. Νομίζω πως 1 από τα 3 αποτελέσματα θα έπρεπε να έρθει ανάποδα. Δεν μου φαίνονται λογικά και τα 3 ... Ή πέφτω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ έξω για το τι γίνεται σ' αυτό το παιχνίδι !!!

καλημέρα παιδιά και καλή εβδομάδα,

κι εγώ παντρεμένος 29 χρονών με μια μπεμπούλα 16 μηνών.να μας ζήσουν....

ο γάμος δεν είναι τίποτα.το παιδί όμως φέρνει τα πάνω κάτω!!!
αυτά σχετικά με τον γάμο...

τώρα σε αυτό που λες.κάθε ματς είναι διαφορετικό.στο μεταξύ μας η άμυνα μου σε έκανε μάγκα.η 2-3 όταν αφήνει την περιφέρεια να περνάει τότε η άμυνα έχει πολύ σοβαρό πρόβλημα!!σε εκείνο το ματς είχα περ.άμυνα αδέξιος(χαμηλό) και είχες περ.σκορ αξιοσέβαστος(χαμηλό).επόμενο ήταν να χάσω!

αντίθετα στο παιχνίδι μου με τον Σωκράτη,τα ρεμάλια ήταν αυτά που έκαναν το λάθος στην άμυνα(το εξήξγησα χθες).
εξάλλου νομίζω ότι οι ζώνες σου αφαιρούν το πλεονέκτημα που μπορεί να έχει κάποιος συγκεκριμένος αμυντικός σου.μπορεί σαν αναφορά να μην βγάλεις μεγαλύτερη αναφορά με το μαν2μαν σε συγκρκριμένη άμυνα,αλλά ίσως καταφέρεις να κλείσεις τον παίκτη που παίρνει τις περισσότερες επιθέσεις.

στο παιχνίδι το δικό σου με τα ρεμάλια πάλι,λιγικά είχες χαμηλή περ.άμυνα και τα ρεμάλια υψηλό περ.σκορ!

έτσι λοιπόν εξηγούνται όλα τα αποτελέσματα.αυτό που μου προκαλεί εμένα εντύπωση είναι οι αναφορές.πως γίνεται να παίζεις σήμερα χαλαρά με ηθικό στο 4 και να βγάζεις καλύτερη αναφορά από όταν έπαιζες κανονικά με ηθικό στο 6?
ίσως η απάντηση να βρίσκεται στον προπονητή. μπορεί πχ εσύ να έχεις προπονητή με γενική απήχηση κι εγώ με σχέσεις κοινού.έτσι τα ρεμάλια να έβγαλαν χαμηλότερη αναφορά με εμένα από ότι με εσένα...

From: pazinok

This Post:
00
190683.674 in reply to 190683.671
Date: 10/10/2011 6:32:28 AM
Overall Posts Rated:
335335
χαχαχαχαχαχαχα....και εσυ τι κανεις τοσες ωρες στο pc :P

This Post:
11
190683.675 in reply to 190683.673
Date: 10/10/2011 6:38:52 AM
Overall Posts Rated:
10001000
δημιουργήθηκε ένα θεματάκι το Σάββατο.ο Θοδωρής ισχυρίζεται ότι ο Πάνος δίνει συμβουλές στους αντιπάλους του Θοδωρή ώστε να τους βοηθήσει να κερδίσουν.μάλιστα στο chat ακούστηκε πολύ χαλασμένος,ενώ αναφέρθηκε συγκεκριμένα στην υπονετική τακτική επίθεσης,την οποία εγώ είχα χρησιμοποιήσει εναντίον του και είχα κερδίσει.επειδή λοιπόν δεν μου αρέσει να είναι κάποιος από εμάς χαλασμένος όποιος κι αν είναι αυτός,αλλά και επειδή δεν μου αρέσει να κατηγορούμαι εμμέσως αποφάσισα να πω 2 λόγια πάνω σε αυτό ελπίζοντας να βοηθήσω τόσο στο να αποκατασταθούν οι σχέσεις των παιδιών όσο και να αποτρέψω τα χειρότερα μελλοντικά,αφού δεν θα μου έκανε εντύπωση ο νικητής στα πλέι-οφ να την λέει με άσχημο τρόπο στο άλλο.

βοηθάει ο Πάνος τους αντιπάλους του ρεντ?αν ναι είναι σωστό αυτό?

δεν ξέρω αν το κάνει ειλικρινά.ούτε ξέρω πως έχει αυτές τις υποψίες ο Θοδωρής.αλλά ναι θα με ενοχλούσε κι εμένα πιστεύω αν αυτό γινόταν σε μόνιμη βάση.άρα λοιπόν προφανώς εξαιρώ τις περιπτώσεις όπου 2 παιδιά είναι φίλοι και συζητάνε τους αγωνές τους ανεξαρτήτως αντιπάλου.εγώ πχ τα λέω με τον Γιάννη και τον Πάνο.και κουβεντιάζουμε απόψεις για μελλοντικά παιιχνίδια μας.κι αυτό μπορεί να συνεχιστεί και μελλοντικά ανεξάρτητα από το σε ποια κατηγορία αγωνιζόμαστε.αυτό λοιπόν είναι υγιές.το να ξεκινάς να πιάνεις επικοινωνία με όλους τους αντιπάλους του ανταγωνιστή σου όχι.αλλά και πάλι δεν είναι κάτι που απαγορεύεται.εξάλλου δεν νομίζω κάποιος να φανέρωναι τις ικανότητες των παικτών του στον Πάνο ή στον κάθε Πάνο.

με βοήθησε ο Πάνος για το παιχνίδι μου με τον Θοδωρή? αυτό μπορώ να το ξέρω.η απάντηση είναι όχι.εκείνες τις μέρες ήμουν διακοπές εγώ και δεν είχα συνδεθεί αρκετά.έχουμε κουβαντιάσει για άλλα παιχνίδια μου αλλά όχι για αυτό.η επιλογή της υπομονετικής ήταν ξεκάθαρα δική μου επιλογή.θα έλεγα μάλιστα και λανθασμένη.φάνηκε αυτό μελλοντικά όταν ξαναέπαιξα έτσι.σε εεκίνο το ματς ο ρεντ έχασε δεν κέρδισα εγώ.αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι πχ του χρόνου δεν θα συζητήσω με τον Πάνο για τον αγώνα μου με τον ρέντ!

στο δια ταύτα.ελπίζω να ξεκαθάρισα τη θέση μου και τις απόψεις μου.εννοείτε ότι συμβουλές οποιυδήποτε για οτιδήποτε στη ζωή μου τις λαμβάνω υπόψιν αλλά δεν καθορίζουν τις αποφάσεις μου!ειδικά εδώ μόνο μια φορά υπήρξε απόλυτη ταύτιση απόψεων!ελπίζω αυτό που κατηγορεί ο Θοδωρής τον Πάνο να μην συμβαίνει αλλά ούτε και να συμβεί μελλοντικά ανάμεσα στους οποιδήποτε.αν συμβαίνει ελπίζω να σταματήσει.αλλά πάνω από όλα εύχομαι τα 2 παιδιά να συζητήσουν και να τα βρουν.γιατί είναι κρίμα να χαλάσει το καλύτερο φόρουμ της ΙΙΙ εθνκής!και κυρίως θα ήταν πολύ κρίμα κάποιος να βγει μια μέρα και να μιλάει αισχρά.

This Post:
00
190683.676 in reply to 190683.652
Date: 10/10/2011 7:04:07 AM
Overall Posts Rated:
10001000
αυτή η αγωνιστική είχε πολλές ματσάρες.'ισως η καλύτερη μέχρι τώρα.αλλά το μοναδικό ματς όπου οι 2 ομάδες είχαν ίδια διάθεση ήταν το δικό μου με τα ρεμάλια.σε όλα τα άλλα κέρδισε η ομάδα που έδωσε περισσότερα εκτός από το ζευγάρι Πάπας - Βόλος όπου νίκησαν οι γηπεδούχοι.

διαφωνώ όμως στο
Αρχικα κραταμε δεδομενο οτι σε περιπτωση συναντησης των δυο ομαδων δεν απεχει πολυ η εκπληξη απο τους 21
.στα πλέι-οφ δεν θα έχουν την έδρα απέναντι τους.δεν ξέρω όμως τι προπονητές έχουν...

μια τελεια τακτικη για τον προπονητη του Βολου ο οποιος μετα την ληξη του αγωνα μιλησε για εκπληξεις στα πλαυ οφ

τον έχω σε μεγάλη εκτίμηση τον Βόλο.μόνο αυτός κι εγώ είμαστε απρόβλεπτοι από τους μπλε.κι αυτό είναι πλεονέκτημα που μπορεί να τον βοηθήσει.

This Post:
00
190683.677 in reply to 190683.653
Date: 10/10/2011 7:07:25 AM
Overall Posts Rated:
10001000
..ο καλυτερος προημιτελικος στην ιστορια της κατηγοριας..συντομα κοντα σας..

δεν ξέρω να θα είναι προημιτελικός ή ημιτελικός ή αν δεν θα είναι καθόλου,αλλά να συναντηθείτε θα είναι τιτανομαχία!

Το ειχα προβλεψει το αποτελεσμα..ο τζοκερ κανει τις τελευταιες του προσπαθειες να φυγει απο την 4η θεση και μαλλον θα τα κατεφερει..

αυτό δεν τα καταλαβαίνω καθόλου!να φύγει από 4ος να πάει που?3ος?ε και?καλύτερα να μην έχανε καθόλου ηθικό κατέ με...

This Post:
00
190683.678 in reply to 190683.675
Date: 10/10/2011 7:16:50 AM
Overall Posts Rated:
335335
ειναι το ωραιοτερο φορουμ γενικοτερα..οχι μονο 3ης κατηγοριας..πραγματικα δεν ξερω καν ποιοι εχουν παιξει υπομονετικη στον ρεντ αλλα ακομα και αν απαιξαν 10 ομαδες στην σειρα γιατι να κρυβομαι εγω απο πισω??δηλαδη δεν υπαρχει και η περιπτωση να το επαιξα ας πουμε πρωτος εγω και ολοι οι αλλοι να ειδαν τρυπες και να το συνεχισαν?στο κατω κατω μια κατηγορεια ειμαστε γνωριζουμε ολες τις ομαδες των αλλων..
στην ουσια δεν ξερω κανενα απο τα σκιλλ των παικτων του Στελιου ουτε του καθε Στελιου..(ενταξει του Γιαννη ξερω μερικα)
και νομιζω οτι και αυτο πειραξε τον ρεντ..βασικα ειμαι σιγουρος..το οτι δηλαδη ο γιαννης μου εδωσε το παιχνιδι..το οτι και καλα το ηξερα ας πουμε και εγω οτι θα κατεβει ετσι ο γιαννης γτ δεν εφτιαξα αλλιως την ομαδα μου..?και εγω καποτε στον πρωταθλητη mikesot κατεβαινα με τα τριτα μου και ομως του ειχα τραυματισει παικτες με αυτον τον τροπο..
τεσπα εγω απλα εκανα τις επιθεσεις μου στον ρεντ γτ και εγω ενιωθα τοτε τις επιθεσεις του..ομως οταν βγηκε χαλασμενος και το ειπε στο φορουμ..σταματησα..δεν θα ασχοληθω παρα πανω..μονο αν θελει ο ιδιος το συζητω!

Advertisement