Παίζω με στελαίο (εντός) με την ίδια διάθεση και οι 2, κερδίζω με 14π. Παίζουμε με ρεμάλι (εντός) κανονικά εγώ χαλαρά αυτός, χάνω με 14π. Στελαίος-Ρεμαλι , νίκη στελαίος με ίδια διάθεση. Νομίζω πως 1 από τα 3 αποτελέσματα θα έπρεπε να έρθει ανάποδα. Δεν μου φαίνονται λογικά και τα 3 ... Ή πέφτω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ έξω για το τι γίνεται σ' αυτό το παιχνίδι !!!
καλημέρα παιδιά και καλή εβδομάδα,
κι εγώ παντρεμένος 29 χρονών με μια μπεμπούλα 16 μηνών.να μας ζήσουν....
ο γάμος δεν είναι τίποτα.το παιδί όμως φέρνει τα πάνω κάτω!!!
αυτά σχετικά με τον γάμο...
τώρα σε αυτό που λες.κάθε ματς είναι διαφορετικό.στο μεταξύ μας η άμυνα μου σε έκανε μάγκα.η 2-3 όταν αφήνει την περιφέρεια να περνάει τότε η άμυνα έχει πολύ σοβαρό πρόβλημα!!σε εκείνο το ματς είχα περ.άμυνα αδέξιος(χαμηλό) και είχες περ.σκορ αξιοσέβαστος(χαμηλό).επόμενο ήταν να χάσω!
αντίθετα στο παιχνίδι μου με τον Σωκράτη,τα ρεμάλια ήταν αυτά που έκαναν το λάθος στην άμυνα(το εξήξγησα χθες).
εξάλλου νομίζω ότι οι ζώνες σου αφαιρούν το πλεονέκτημα που μπορεί να έχει κάποιος συγκεκριμένος αμυντικός σου.μπορεί σαν αναφορά να μην βγάλεις μεγαλύτερη αναφορά με το μαν2μαν σε συγκρκριμένη άμυνα,αλλά ίσως καταφέρεις να κλείσεις τον παίκτη που παίρνει τις περισσότερες επιθέσεις.
στο παιχνίδι το δικό σου με τα ρεμάλια πάλι,λιγικά είχες χαμηλή περ.άμυνα και τα ρεμάλια υψηλό περ.σκορ!
έτσι λοιπόν εξηγούνται όλα τα αποτελέσματα.αυτό που μου προκαλεί εμένα εντύπωση είναι οι αναφορές.πως γίνεται να παίζεις σήμερα χαλαρά με ηθικό στο 4 και να βγάζεις καλύτερη αναφορά από όταν έπαιζες κανονικά με ηθικό στο 6?
ίσως η απάντηση να βρίσκεται στον προπονητή. μπορεί πχ εσύ να έχεις προπονητή με γενική απήχηση κι εγώ με σχέσεις κοινού.έτσι τα ρεμάλια να έβγαλαν χαμηλότερη αναφορά με εμένα από ότι με εσένα...