sto bih voleo da vas Hemofarm izbaci u polufinalu :P :PPa posle nek zvezda i izgubi u finalu :P :PE sto bi voleo da ponovo imam 17 umesto ovih 37 godina! :PHeheh, to je vec tvoj problem ... skoro pa neresiv ;) :PEto ako partizan osvoji titulu onda ja placam pivo a ako ne osvoji onda ti placas pivo :P :P (u atomu naravno)A ako osvoji neko treci placate obojica :)Ne ne, ja sam lepo napisao da ako ne osvoji partizan onda placa Bill ... :P :PSamo jos on da prihvati ponudu :PPrihvaceno! :) Samo da se nesto cirka pa ko god da osvoji! ;)
sto bih voleo da vas Hemofarm izbaci u polufinalu :P :PPa posle nek zvezda i izgubi u finalu :P :PE sto bi voleo da ponovo imam 17 umesto ovih 37 godina! :PHeheh, to je vec tvoj problem ... skoro pa neresiv ;) :PEto ako partizan osvoji titulu onda ja placam pivo a ako ne osvoji onda ti placas pivo :P :P (u atomu naravno)A ako osvoji neko treci placate obojica :)Ne ne, ja sam lepo napisao da ako ne osvoji partizan onda placa Bill ... :P :PSamo jos on da prihvati ponudu :P
sto bih voleo da vas Hemofarm izbaci u polufinalu :P :PPa posle nek zvezda i izgubi u finalu :P :PE sto bi voleo da ponovo imam 17 umesto ovih 37 godina! :PHeheh, to je vec tvoj problem ... skoro pa neresiv ;) :PEto ako partizan osvoji titulu onda ja placam pivo a ako ne osvoji onda ti placas pivo :P :P (u atomu naravno)A ako osvoji neko treci placate obojica :)
sto bih voleo da vas Hemofarm izbaci u polufinalu :P :PPa posle nek zvezda i izgubi u finalu :P :PE sto bi voleo da ponovo imam 17 umesto ovih 37 godina! :PHeheh, to je vec tvoj problem ... skoro pa neresiv ;) :PEto ako partizan osvoji titulu onda ja placam pivo a ako ne osvoji onda ti placas pivo :P :P (u atomu naravno)
sto bih voleo da vas Hemofarm izbaci u polufinalu :P :PPa posle nek zvezda i izgubi u finalu :P :PE sto bi voleo da ponovo imam 17 umesto ovih 37 godina! :P
sto bih voleo da vas Hemofarm izbaci u polufinalu :P :PPa posle nek zvezda i izgubi u finalu :P :P
E sto bi voleo da ponovo imam 17 umesto ovih 37 godina! :P
Prihvaceno! Samo da se nesto cirka pa ko god da osvoji! ;)
ma brate imas celu pivaru od mene ako zvezda osvoji.. a evo moze i rogonja ako samo prodju hemofarm.. jeste da nije posteno al sta da radim kad ste losi..))