לא שמתי לב להמשך התגובה של פיני- אני מתכוון לענות באופן ענייני רק לנקודות שבהן הוא שואל בנוגע למתמודדים מולו לתפקיד:
מעולם לא ירדתי ליגה או נאלצתי להתחיל מחדש בשל כושל ניהולי, אתה סיפרת שאתה נאלצת להתחיל מחדש.
חולשה ניהולית (שנראית שחוזרת, לאור הגילאים בסגל שלך) רלבנטית בהחלט לנושא הנבחרת.
לא נאלצתי להתחיל מחדש מסיבות ניהוליות. מעולם לא פשטתי את הרגל.
הבאתי דוגמאות של הצלחה אסטרטגית וטקטית - פעמיים לעלות ליגה ללא משחק בית אחד. מה לגבי המתמודדים האחרים?
לא הגעתי למצב שבו הייתי צריך לעבור פליאוף שלם בלי ביתיות. הקבוצה הנוכחית שלי השלימה 5 עונות מלאות השבוע. מתוכן עליתי פעמיים ליגה, פעמיים הגעתי לגמר, ועוד פעם אחת לגמר האזורי. מבחינת מיקום ומאזן:
עונה 20: ליגה רביעית, מאזן 21-1, סיום במקום הראשון הכללי בליגה ועליית ליגה.
עונה 21: ליגה שלישית, מאזן 17-5, מקום שני בבית ושלישי בכללי- הדחה בגמר הבית.
עונה 22: ליגה שלישית, שוב מאזן 17-5, שוב מקום שני בבית ושלישי בכללי- הפעם צלחתי את הגמר האזורי והפסדתי בגמר 2-0 אחרי מאבק עיקש מול קבוצה חזקה יותר משלי.
עונה 23: ליגה שלישית, מאזן 22-0 ועליית ליגה
עונה 24: ליגה שנייה, עונה ראשונה בליגה- מאזן 19-3 ומקום שני בליגה בכללי- בהפרש 27 נקודות מהמקום הראשון. הגעה לגמר- בו הפסדתי במשחק שלישי אחרי מאבק עיקש למרות פציעות של שני הגארדים המובילים שלי (שאגב, שניהם ישראלים).
אז כן, אין לי ברקורד עליה אחרי סיום עונה מקום שלישי/רביעי. אבל גם אין לי ברקורד שום סיום עונה במקום נמוך מהמקום השני בבית והשלישי הכללי.