...to kwestia tego kto co uważa za priorytet bo wiadomo że zawodnik aby być w jak najlepszej formie nie może zagrać 3 meczy w wyjściowej piątce co umożliwia słabszym zespołom zaskoczyć wyżej notowaną ekipę lepszym składem poprzez odpuszczenie jednego meczu ligowego do tego możemy dodać wyższe nastawienie i już mamy niespodziankę...
...z reszta przeciez nie muszę Ci tego tłumaczyć...
...co do ograniczenia tych niespodzianek to nie jestem tego tak pewien bo jeżeli BBcy wprowadzą limity pensji będą one obowiązywały dla każdego pozimou ligowego i wydaje mi się że raczej pod względem płaconych wynagrodzeń nastąpi spłaszczenie róznicy między drużynami a co za tym idzie niespodzianek może być więcej, mam nadzieję że proponowane na przyszły sezon zmiany będą promowały taktykę...
...pomysł z górnym limitem płac (coś na wzór NBA) i podatkiem za każdego $ powyżej tego limitu jest chyba fajnym pomysłem bo idzie za tym nacisk na wszechstronność czyli jak najlepsze rozłożenie skilli za jak najmniejsza pensję, zawodnicy tacy będą w cenie więc większość nastawi się na trening takich zawodników ponieważ nie będzie ich stac na zakup takiego grajka z TL...
Po pierwsze będę najlepszy, po drugie będę pierwszy

...