BuzzerBeater Forums

BB Iran > دوستی و اتحاد رمز موفقیت

دوستی و اتحاد رمز موفقیت

Set priority
Show messages by
From: Babak
This Post:
00
184621.66 in reply to 184621.60
Date: 5/12/2011 6:35:22 AM
Overall Posts Rated:
33
اشکالتون میدونید چیه؟ اشکال اینه که چون پوریا دیگه قضیه رو پیگیری نکرد و نیومد اینجا شلوغ کنه یا جای دیگه چیزی بگه پس از معادلات دعوا حذف شده...

هیچ فکر کردید پوریا چطور باید به حقش میرسید؟
هیچ فکر کردید یه طرف دعوا پوریاس؟
هیچ فکر کردید که به پوریا به خاطر هیچی توهین شد؟
یه عده که فقط این براشون مهمه سهند ناراحت نشه ، حالا به هر قیمتی ، مخصوصا حرفهای میثاق که آدم لجش میگیره بخواد جواب بده ، البته میگم خود میثاق هم اگر دنبال اهداف خاص خودش نبود شاید قضاوت دیگه ای میکرد

شما شرایط رو در نظر نمیگیرید... سهند اومده انجمنو به هم ریخته ، توهین کرده ، و توهینی رو هم شنیده ، بعدش اومده که این پسرو با تیپا بندازید بیرون... رضا جان میشه بگی چی رو باید با مدیریت حل کنم؟

البته قبول کردم اشتباهم تو پاک نکردن پست تحریک آمیز سهند بود ولی دیگه بعدش من چاره ای نداشتم

عدالت میدونید چرا باید اجرا میشد؟ چون یه طرفش پوریا بوده ، گرچه هیچی نگفته بعد از قضیه ولی انتظار داره از مدیریت که حقش رو ادا کنه... هر یوزری این حقو داره... هر کسی انتظار عدالت داره

حالا میثاق بیاد به من بگه از دست دادن یه یوزر بهتر از 4 تا یوزر بود... حالا یا میثاق تغییری نکرده نسبت به کسی که یه روزی بهمون گفت تو ایران آزادیه چون من ژل میزنم به موهام میرم بیرون... یا اینکه همون فرضیه که دنبال اهداف خاص خودشه

This Post:
00
184621.67 in reply to 184621.66
Date: 5/12/2011 6:40:48 AM
Overall Posts Rated:
3838
hamchi az hamoon negahe aval shoroo shod :))

This Post:
00
184621.68 in reply to 184621.66
Date: 5/12/2011 6:44:14 AM
Overall Posts Rated:
33
میثاق این حرفا رو مزنم به خاطر پ.خ هایی که تو انجمن بهم دادی...تو فقط و فقط دنبال اینی که پوریا رو بچزونی...رک بگم... من نگفتم چیزی بهت میرسه... وقتی نخوای قبول کنی سهند مقصر بوده یا واقعا بهش اعتقاد داری که واقعا جالبه... و من جوابی ندارم ولی اینو بدون حتا محمد جواد هم قبول داره سهند اشتباه کرده ، بقیه بچه ها هم هستن

الان هرکسی اومده اینجا دنبال حل کردن موضوعه... ولی تو واقعا چه هدفی داری که میای اینجوری تنشها رو بیشتر میکنی؟

----------------------

یه نکته رو بگم: رضا میگه کوتاه بیاید... آخه این یه مسئله ی عجیبی شده.... کی کوتاه بیاد ، الان کی با کی مشکل داره؟
در انجمن به روی همه بازه ، مگه کسی بن شده؟

بچه ها هم که اومدن تا پا در میونی بکنن

ولی میثاقو میبینیم که برخوردش اینجوریه...

این کاملا مشخصه که سهند دعوا رو شروع کرده توشم بحثی نداریم ، چون چیزی که واضحه به نظریات من ربطی ندارم

یه سوال رو چند بار پرسیدم ، اگر من بیام بگم سهند مربی خوبی نبوده ، تلاش نکرده باید بهم گفته بشه عقده ای؟ حالا هرچند به ناحق باشه حرفی که زدم

اگه مردی حرفتو با منطق بزن طرفتو محکوم کن نیازی به توهین نیست

From: MJ

This Post:
11
184621.69 in reply to 184621.59
Date: 5/12/2011 6:49:23 AM
Overall Posts Rated:
5050
بابک به نظرم نیاز نیست برگردی از اول توضیح بدی
اینجوری می افتیم تو دور باطل

حرف من کاملا مشخص بود و هست
نمیدونم چرا از این حرف به عنوان قهر یا خدافظی یاد میشه شاید واقعا ادبیاتش ثقیله

من گفتم باید عذرخواهی بشه و دیگه هم تو انجمن شاهد توهین نباشیم و تا وقتی از این مساله مطمئن نشدم پست نمیدم
این مربوط به همه بود. همه و همه!
و فکر میکنم اگه آریا آتیش بیار معرکه نمیشد و از برادرش میخواست پیش قدم بشه کار به اینجاها نمیکشید

شک نکنید اگه پوریا یه پست میذاشت که بچه ها ببخشید بابت لحن و گفتارم ، تو عصبانیت کنترلمو از دست دادم و قول میدم دیگه تکرار نشه (حالا یه همچین چیزایی)
پست بعدی منو هم تو انجمن شاهد می بودیم!

مطمئن باشید سهند اینقدر با شعور هست که بدونه اشکال کارش چی بوده و مطمئن باشید اون هم میومد از همه به خاطر تند برخورد کردنش معذرت میخواست!

من تو نامه ام خیلی واضح گفتم میخوام شاهد توهین نباشیم! نگفتم کار سهند درست بوده و من به حمایت از سهند دیگه پست نمیدم.
حمایت من از سهند به خاطر کارش نیست به خاطر حرمتشه.
پوریا خیلی زیاده روی کرده و حق اینه که اول بیاد عذرخواهی کنه
هرچند شاید دیگه خیلی دیر باشه ولی امید این هست که خیلی از مسائل حل و فصل بشه

این اولین مورد مهم

دوم اینکه این قضیه بین پوریا و سهند شروع شد ولی در ادامه نشون داد که همه مون تو کارمون اشکالات زیادی داریم
جدا از اشکالات همه ی بچه ها و شخص خودم که حتما در صدد برطرف کردنشون هستم نارضایتی خودم از بابک رو دوباره اینجا مطرح میکنم

این نظر شخصی منه و بابک میتونه بپذیره یا نپذیره ولی برای من مهمه
بابک علی رغم ادعایی که داره عادل نیست و همیشه با سوگیری به قضایا نگاه میکنه (یا حداقل اطلاعات کافی درمورد وقایع رخداده تو سازمانی که داره مدیریتش میکنه نداره) و این اولین دلیل بروز مشکلات اساسی در فرومه.

نمونه هاش رو بارها مطرح کردم چه تو فروم چه تو پیام خصوصی

فکر کنم من اولین کسی بودم که تو فروم سابق حرف کنار گذاشتن کدورت ها رو زدم
زمانی که تیمم بن شده بود و میثاق بعد از پیگیری هاش تو فروم یه پست گذاشت
اونموقع همه جبهه گرفتن و بابک هم اون پست منو پاک کرد

صحبت های اونروز من امروز دوباره تکرار شده
مشکلات با عناوین تکراری و فقط با سناریویی جدید دوباره سر باز کردن

من دارم میگم آداب معاشرت رو سرلوحه ی رفتار و گفتارمون کنیم که شاهد این مسائل نباشیم
یکی میاد میگه قانون یا هر چیز دیگه ای اسمشو میخواین بذارین
فرهنگ و پیشینه ی خودمون اینقدر غنی هست که با رجوع بهش بتونیم جلوی بروز همه ی این مسائل رو بگیریم و نیاز به کارت زرد و قرمز نباشه!

همینجوری حال کردم یکی از اشعارمو بذارم اینجا:

آنگاه کزین جهان برفتی *** آغاز کار دگر نیاید
آگاه بشو لحظه ی رفته *** بر هیچ کسی باز نیاید
آنگونه بزی در این دو لحظه *** گویی که دگر روز نیاید
نیکی کن به مردمان همیشه *** فرصت به ز این پیش نیاید
نیکی در سخن پندار کردار *** بهتر زین دگر آیین نیاید
ام.جی نشود عمر تو تکرار *** نیکی نکنی نیک نیاید

سپاس

Last edited by MJ at 5/12/2011 6:52:17 AM

From: Reza

This Post:
00
184621.70 in reply to 184621.66
Date: 5/12/2011 6:54:03 AM
Overall Posts Rated:
2424
خب بازم میگم کوتاه بیاین اما گوش نمیدین که!

بابک جان خودت یه اشتباهی کردی که شد سراغاز یه درگیری.و بعدش هم یه سری افراد دیگه یه اشتباهات بدتری انجام دادن که اوضاع رو بدتر کرد.

یه جای این حرفا که کی چیکار کرد و کی چی گفت شاید بهتر بشه همه دور هم جمع بشیم و عذر خواهی کنیم:دی
(حرفم جدی بودا!)البته نه از همدیگه.لا اقل به خاطر اشتباهات خودمون.
تو به خاطر پاک نکردن پست سهند و اینکه باعث شد دگیری شدیدتر بشه.
سهند به خاطر حرفش(که نباید میزد.هر چند اگه کربی تیم ملی باشه.بالاخره مربی تیم ملی هم این جور درگیری ها رو با مربی تیمای دیگه داره که میخوان بازیکناشون بازی کنن)ا

پوریا به خاطر توهینش
یا مثلا میثاق به خاطر اینکه نخود هر آش شده:دی

در کل اگه از هم معذرت خواهی نمیکنید لا اقل به خاطر اشتباهاتون معذرت خواهی کنید شاید اوضاع بهتر بشه.

From: Amin

This Post:
00
184621.71 in reply to 184621.65
Date: 5/12/2011 6:57:45 AM
Overall Posts Rated:
55
من با پوریا صحبت کردم.
به سهند هم میل زدم ولی هنوز نیومده تا میل رو بخونه.

بزارید این دوتا مشکلاتشون رو خودشون با هم حل کنن.

اما در مورد تو میثاق.
میثاق جانم. عزیزم چی کار داری میکنی تو ؟؟
میگی مصلحت حکم میکنه بابک به جای 4 نفر ا نفر اونم پوریا رو بندازه بیرون ؟!
مگه بابک اصلا کسی رو بیرون انداخت.

بابک کاملا کارش رو انجام داد و به سهند اخطار داد.
و بارها هم گفت که بعد از اون دوستانه به دو طرف ماجرا میل زده و باهاشون دوستانه صحبت کرده.
به نظرم ما اصلا نمیتونیم به بابک بگیم تو اشتباه اخطار دادی یا اینکه باید هوای اکثریت رو داشته باشی و این چیزا.
بابک طرف کسی رو نگرفته بابک عدالت رو اجرا کرده.

تو هم اگر میخوای ماجرا تموم بشه باید کوتاه بیای و انقدر مسائل رو بزرگ نکنی !

To: MJ
This Post:
00
184621.72 in reply to 184621.69
Date: 5/12/2011 7:06:54 AM
Overall Posts Rated:
33
شما بحثو جوری پیش میبرید که نیازه از اول گفت و این مشکل من بوده از اولش...

با فلسفه ها مشکل دارم... گفتی دیگه پست نمیدم تا از سهند عذرخواهی بشه

این مسئله رو بشکافیم:

1.وقتی کسی تو انجمن پست نمیده یعنی قهر کرده ، اونقدر سادس این مسئله و به خاطر سادگی ارسالت اتفاقا ما فهمیدیم قهر کردی
2.کی از سهند عذرخواهی بکنه؟ حتما کسی که ازش قهر کردی دیگه...یعنی مدیریت ، حالا میای میگی پوریا اگر عذرخواهی کرده بود نمیفهمم واقعا ، با پوریا مشکل داشتی از انجمن قهر کردی؟
3.پوریا هم یکی از اعضاس...اومدیم و تموم اعضا مث تو رفتار میکردن ، یه لحظه تصور کن ، همه قهر میردن تا پوریا عذرخواهی کنه ، پوریا هم عذرخواهی نمیکرد...اونوقت تکلیف؟
4.قضیه ی قهرت از انجمن آخرش نفهمیدیم به پوریا ربط داشته یا به من یا به آریا؟ اگر هر کدوم بوده سه مقوله ی جدا از همه ، تو داری میای میگی من قهر کردم چون آریا پست داد دیگه نیومدم ، چه ربطی داره آخه؟

در کل به هیچ وجه منطقی نبود قهرت ، حالا به قول خودت قهر کوتاه مدتت ، فلسفه و مبنا نداشت به نظرم مگر اینکه در اعتراض به من بوده باشه که اونم خودت رد کردی پس واقعا عجیب بود

جالبه بدونی من تلاش کردم روابط رو درست کنم ، گرچه تنها بودم و از جمله خودت تلاشی نکردی که این عذرخواهی انجام بشه... قهر کردنت میگی میخواستی پوریا بیاد عذرخواهی کنه مسئله حل بشه ، آیا روشهای بهتری نبود؟ نمیتونستی بیای و از دو طرف بخوای بیان و بچه بازی در نیارن؟ حتما باید جو رو متشنج تر و اوضاع رو بدتر از قبل میکردی؟ این تاثیرات رفتارت بود نه حل ماجرا...

این وسط رفتارهای امیر ، آیدین ، سامی ، رضا رو هم ببین...

گفتی بابک عادل نبوده... یه سوال اگر میگفتم پوریا بن عادل بودم؟
اینجوری واقعا به نظرت سوگیری نداشتم دیگه؟ چون از سهند حمایت کردم؟ پس حمایت از سهند اجرای عدالته و انحراف از سهند سوگیری؟

پس اگه اینجوره چه تضمینی وجود داره فردا یکی جرئت کنه تو محیطی که برای بحث طراحی شده بحثی رو شروع کنه؟
همه خواهند ترسید که بهشون توهین بشه و وقتی بخوان جوابشو بدن بن میشن

چون به بعضی اعضای انجمن امتیاز ویژه ی توهین داده شده

در کل با حرفات موافقم ولی اینم بدون سهند عذرخواهی پوریا رو هم که من سعی داشتم قضیه رو حل کنم نپذیرفت

To: MJ
This Post:
00
184621.73 in reply to 184621.69
Date: 5/12/2011 7:07:02 AM
Overall Posts Rated:
55
محمد جواد جان لطفا ماجرا رو دوباره به یه طرف دیگه نکشونید.

اولا اگر بابک به نظر تو در اجرای عدالت اشتباه کردی این کارش از قصد نبوده و تا جاییکه تونسته برای اجرای عدالت قدم برداشته که به نظر من کارش رو درست هم انجام داده !!

دوما شما میگی تا وقتی توهین باشه به فروم بر نمیگردی !!
آخه عزیزم مگه همچین چیزی ممکنه ؟
مگه میشه توهین دیگه به وجود نیاد ؟
داداش من ماها توی خانواده ی خودمون هم بارها شاهد توهین ها و بی احترامی ها بودیم !!
خود من ماهی 1 بار با مامانم دعوا میکنم :دی
ولی 2 روز بعد آشتی میکنیم.

تو خودت میتونی بگی که تا آخر عمر هیچ وقت توی خانوادتون هیچ بی احترامی صورت نمیگیره !؟
به نظر من که امکان نداره !!
پس باید پاشی و خانوادت رو ترک کنی ؟؟

فروم جایی هست که جدا از اون بحث سرگرمیش و اینا ما نظراتمون رو نسبت به تیم ملی و تاکتیک و این جور چیزا مطرح میکنیم و اختلاف نظر همواره باعث بوجود آمدن بحث و درگیری میشه.
ولی اگر جنبه داشته باشیم و با هوش و درایت توی اون مواقع عمل بکنیم هم بحث میخوابه و هم یه چیزی از بحث بوجود آمده یاد میگیریم.

This Post:
00
184621.74 in reply to 184621.72
Date: 5/12/2011 7:15:19 AM
Overall Posts Rated:
5050
پست آخرت نشون میده یا هیچی از حرفهای منو نفهمیدی یا اینکه درای با سوگیری میخونی
بشین دوباره بخون

To: Amin
This Post:
00
184621.75 in reply to 184621.73
Date: 5/12/2011 7:17:23 AM
Overall Posts Rated:
5050
بابک همه ی پست هارو پاک کرد وگرنه میتونستی ببینی قبل از اون نامه چه پست هایی دادم و چه برخوردی باهاشون شد
میتونی از فرزام علی یا میثاق بپرسی من چی نوشتم و نهایتا چی شد که منجر به اون نامه شد

This Post:
00
184621.76 in reply to 184621.75
Date: 5/12/2011 7:28:33 AM
Overall Posts Rated:
55
خوب این جور که معلومه هر کس داره یکی رو مقصر میکنه و تقصیر رو میندازه گردن اون !

این روند میتونه تا ابد ادامه داشته باشی میدونید چرا ؟؟؟؟؟
چون هممون توی این ماجرا یه اشتباهی ازمون سر زده و حالا هر کاری که بکنیم و هر حرفی بزنیم طرف مقابل میاد اشتباه خودمون رو توی سرمون میزنه.

تنها راه چاره اینه که به قول رضا کوتاه بیایم.

همتون دارید به اشتباهاتتون اعتراف میکنیدا ولی باز میرید میچسبید به اشتباه طرف مقابل !
یه خرده بخشنده باشید.
یه خرده خودتون رو جای طرف مقابل بذارید.
یادتون هست توی سریال جومونگ خود جومونگ در مقابل خیانتی که اول فیلم اون 3 تا رفیقش که به هم میگفتن برادر بهش کردن چی کار کرد ؟
جلوشون زانو زد و گفت که خودش مقصره که بهشون کم توجهی کرده !!
با اینکه مقصر نبود و بهش خیانت شده بود ولی بازم زانو زد و عذر خواهی کرد.
همین کارش بود که باعث شد اون 3 تا یهو 2 هزاریشون بیفته و متوجه اشتباهشون بشن.
که بعدشم اونا هم زانو زدن و عذر خواهی کردن و تا آخر عمرشون تا آخرین قطره خونشون برای جومونگ جنگیدن.

جومونگی که مقصر نبود عذر خواهی کرد ولی ما که هممون یه اشتباهی توی این قضیه داشتیم حاظر نمیشیم عذر خواهی کنیم و یا حداقل اشتباه طرف مقابل رو پیش خودمون ببخشیم.

Advertisement