BuzzerBeater Forums

Hellas - III.11 > sezon 17

sezon 17

Set priority
Show messages by
From: pazinok

This Post:
00
190683.653 in reply to 190683.652
Date: 10/9/2011 5:34:30 AM
Overall Posts Rated:
335335
παμε μια βολτα και απο τους ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ

Anatolia Polikastou εν. Red Legionaries 84 - 72 - και το Royal θα βαλει τα καλα του..
Αγωνας που μυριζει πλαυ οφ λοιπον χθες και στην Χαλκιδα..αγωνιστικα δεν χρειαζεται να μιλησουμε γιατι δεν υπηρχε ιδια προσπαθεια..το μονο που κραταμε ειναι οτι το Πολυκαστρο πηγαινε απο την αρχη για την πρωτη θεση και την πηρε..το ειχε δηλωσει?ναι..ειχε αγωνιστει για αυτην?ναι..την πηρε και δεν ξαφνιασε κανεναν..απο την αλλη τελικα ο ρεντ αλλαζει σχεδια και μετα απο συμπερασματα κτλ κτλ καταλειγει οτι η καλυτερη θεση για την ομαδα του ειναι η 4η..(και το ειχα καταλαβει εδω και ενα μηνα τωρα)..απλα μετα απο κατι δηλωσεις περι καλυτερης δευτερης θεσης μπερδευτικα λιγο..το αποτελεσμα ειναι ενα..ο καλυτερος προημιτελικος στην ιστορια της κατηγοριας..συντομα κοντα σας..

JK69ER εν. PLAGIARI FORCE 87 - 73 - το πιο σκληρο παιχνιδι
Το ειχα προβλεψει το αποτελεσμα..ο τζοκερ κανει τις τελευταιες του προσπαθειες να φυγει απο την 4η θεση και μαλλον θα τα κατεφερει..ο πλαγιαρι απο την αλλη κανει συντηρηση των δυναμεων του..ενα παιχνιδι που τα ειχε ολα..τραμυτισμους,ξυλο τα παντα..ειναι τρομερο ετσι οπως τα εφερε το προγραμμα..τα πλαυ οφ ξεκινησαν νωριτερα φετος..

PANTOKRATORAS εν. Kalamata B.C 89 - 112 -γεια σου ρε Τακη μαγκα..
Σου λεει εχω που εχω μεγαλη διαφορα απο την τεταρτη θεση αν παιξω δυνατα και με τον Γιαννη για να τον κερδισω μια χρονια και να κλειδωσω και αριθμητικα την 5η θεση μια ωρα νωριτερα..μα πως γινεται απο το 0 να τραυματιζεις παικτη??αυτοι οι Καλαματιανοι ΠΡΕΠΕΙ να τιμωρηθουν..πριν το παιχνιδι δεν αφηναν να βγουν οι παικτες απο το ξενοδοχειο..και μεσα στο γηπεδο μεταξαν μια καρεκλα στο κεφαλι του Ριβερου με αποτελεσμα να μην μπορει να παιξει στο παιχνιδι..οι αριστοκρατορες τωρα θα υποδεχτουν οπως φαινεται τους αλητες στην Ζακυνθο σε ενα παιχνιδι χωρις αυριο,οπου θα πεσουν κορμια και ισως κλεψει τα βλεμματα απο πολλα παιχνιδια των πλαυ οφ..

This Post:
00
190683.654 in reply to 190683.653
Date: 10/9/2011 5:48:07 AM
Overall Posts Rated:
150150
.οι αριστοκρατορες τωρα θα υποδεχτουν οπως φαινεται τους αλητες στην Ζακυνθο

αριστοκρατες;;;μαλλον δεν εχεις δει την κατασταση στα αποδυτηρια μου..:)

This Post:
00
190683.655 in reply to 190683.654
Date: 10/9/2011 6:02:10 AM
Overall Posts Rated:
335335
εβαλα καμερα..λοιπον

Christophe Mazy - Tsoulidis give me your mom to clean my home..

Yiannis Tsoulidis - Mazy why you want my mom..she isn't home cleaner :P

Garifallos Agapisiaris - Δεν καταλαβες ρε λακα??πανε κρυψε την μανα σου μην την βρει ο μαυρος..

το ποστ δεν εχει προστιχα υπονουμενα για να μαστε νταξ!!

This Post:
00
190683.656 in reply to 190683.655
Date: 10/9/2011 8:25:04 AM
Overall Posts Rated:
10001000
καλησπέρα σε όλους,

δυστυχώς δεν έχω χρόνο να πω 5 πραγματάκια τώρα,αλλά αύριο θα γράψω κανονικότατα για όλα τα θέματα της επικαιρότητας.

σχετικά με εμένα,μετά την χθεσινή νίκη έχει εξασφαλιστεί η 6η θέση κι αυτό είναι πολύ καλό!κι αν τυχόν ξαναχάσει 1/2 ματς ο Πάπας έρχομαι 5ος!γενικά η χθεσινή αγωνιστική ήταν τέλοια για μένα και έχω πάρα πολλές πιθανότητες πλέον να σωθώ!!!

στα γρήγορα να προσθέσω τα εξής.δεν περίμενα με τίποτα να κερδίσω χθες!με τίποτα!στόχος μου ήταν να χάσω με μικρή διαφορά.κι όταν λέω μικρή εννοώ μέχρι 20 πόντους!!!ήθελα δλδ να υπάρχει ελπίδα να παίξει κανονικά ο Άκης απένατι στα ρεμάλια...

κι όμως παρόλο που δεν είχα ηθικό και έπαιζα και χαλαρά,οι αναφορές που έβγαλα ήταν απίστευτα μεγαλύτερες από ότι περίμενα!

αυτή ήταν η 3η απρόσμενη νίκη μου φέτος.αλλά και η πιο απρόσμενη και η πιο σημαντική από όλες!

περισσότερα ή σε λίγο ή αύριο...

This Post:
00
190683.657 in reply to 190683.656
Date: 10/9/2011 8:55:08 AM
Overall Posts Rated:
150150
στα γρήγορα να προσθέσω τα εξής.δεν περίμενα με τίποτα να κερδίσω χθες!με τίποτα!στόχος μου ήταν να χάσω με μικρή διαφορά.κι όταν λέω μικρή εννοώ μέχρι 20 πόντους!!!ήθελα δλδ να υπάρχει ελπίδα να παίξει κανονικά ο Άκης απένατι στα ρεμάλια...

η απαισιοδοξια σου πιανει κοκκινο!!!θελω να σε ακουσω μια φορα να κατεβεις και να πεις:"εχω ομαδαρα και οτι και να κανει σημερα ο αντιπαλος δεν εχει ελπιδα!!!χαχαχαχαχα(το κακουργο γελιο)"

εσυ και πρωτος να ησουν ολο θα πονταρες εναντιον σου...τι κατασταση ειναι αυτη????!!!:)

Last edited by GIANNIS.K. at 10/9/2011 8:56:02 AM

This Post:
00
190683.658 in reply to 190683.657
Date: 10/9/2011 9:07:39 AM
Overall Posts Rated:
10001000

η απαισιοδοξια σου πιανει κοκκινο!!!θελω να σε ακουσω μια φορα να κατεβεις και να πεις:"εχω ομαδαρα και οτι και να κανει σημερα ο αντιπαλος δεν εχει ελπιδα!!!χαχαχαχαχα(το κακουργο γελιο)"

εσυ και πρωτος να ησουν ολο θα πονταρες εναντιον σου...τι κατασταση ειναι αυτη????!!!:)

πίστευα ότι θα νικούσα την καλαμάτα,εσένα και τον λύκο και ότι είχα ελπίδες με Πάπα και στρατό.και ότι θα πάλευα το ματς με τον Σπάρτακο.

αλλά με ίδια διάθεση έχω πάρει 2+το χθεσινό μόνο...

γενικά όμως όταν δεν είχα καθόλου ηθικό και έπαιζα και χαλαρά και έχει και καλύτερη ομάδα,πως να πίστευα σε νίκη?πριν 2 αγώνες είχε νικήσει εκτός παίζοντας χαλαρά τον στρατό!!!

This Post:
00
190683.659 in reply to 190683.658
Date: 10/9/2011 9:39:15 AM
Overall Posts Rated:
10001000
λοιπόν θα πω 2 πραγματάκια τώρα...

το πλάνο μου ήταν να παίξω όσο όσο καλύτερα γίνεται,αλλά χαλαρά...

πίστευα ακράδαντα ότι και τα ρεμάλια θα έπαιζαν χαλαρά.αλλά

1)χαλαρά έπαιξαν και με τον άρμυ εκτός και κέρδισαν με 14
2)είχα σίγουρα χειρότερο ηθικό

από την άλλη είχα έδρα.

έτσι λοιπόν πίστευα ότι θα χάσω άνετα.ακριβώς όμως επειδή το πίστευα αυτό επέλεξα

1)μαν2μαν ώστε να μειώνω σημαντικά την διαφορά όταν θα έπαιζαν τα δεύτερα του
2)άφησα τους βασικούς μέσα(δεν το κάνω ποτέ αυτό) για τον ίδιο λόγο

τώρα στην επίθεση ήθελα να χτυπήσω στο 2,3,4.βασικά επειδή δεν έχω καλή ροή επίθεσης,προτιμώ τα γρήγορα συστήματα.πρόσφατα διάβασα ένα σχετικό κείμενο του sarantin πάνω σε αυτό.πριτμούσα δλδ να παίξω ή τρέξε ή κίνηση.
σκέφτηκα όμως ότι με πρινς και θα χτυπούσα εκεί που ήθελα(χωρίς να κόβονται επιθέσεις εσωτερικές) και θα οδηγούσα το ματς σε λιγότερες επιθέσεις άρα ίσως και μικρότερη διαφορά.εξάλλου το είχα δοκιμάσει στο ιδιωτικό πρωτάθλημα και μου είχε πάει καλά.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ.κάπου έχω διαβάσει ότι στα ιδιωτικά παίζεις σαν να είσαι ηθικό 5 και παίζεις πάντα κανονικά.εγώ είχα 4 και έπαιζα και χαλαρά!!!!!

τελικά η τακτική μου βγήκε.δεν ξέρω αν έκανα την καλύτερη δυνατή επιλογή.ειλικρινά δεν το ξέρω αυτό.αλλά μου βγήκε.

από την άλλη και πάλι δεν κατάλαβα την επιλογή στην άμυνα του Σωκράτη.ίσως κοίταξε τις αγ.καταστάσεις μου.ίσως τον προηγούμενο αγώνα μου.δεν ξέρω.αλλά σίγουρα έκανε ήρωα τον Δημόπουλο!

αυτά τα ολίγα για το δικό μου ματσάκι.

βαθμολογικά σπουδάία νίκη που με φέρνει πολύ πιο κοντά στην παραμονή.
σενάρια παραμονής

1)να χάσει 1/2 ο Πάπας(μπορεί να συμβεί μπορεί και όχι)
2)να κερδίσω Σπάρτακο
3)να επιβιώσω από τα πλέι άουτ(λογικά απέναντι στον λύκο)

This Post:
00
190683.660 in reply to 190683.659
Date: 10/9/2011 1:18:58 PM
Overall Posts Rated:
335335
ήρωας ο Δημόπουλος!

This Post:
00
190683.661 in reply to 190683.660
Date: 10/9/2011 4:52:55 PM
Overall Posts Rated:
2121
Παίζω με στελαίο (εντός) με την ίδια διάθεση και οι 2, κερδίζω με 14π. Παίζουμε με ρεμάλι (εντός) κανονικά εγώ χαλαρά αυτός, χάνω με 14π. Στελαίος-Ρεμαλι , νίκη στελαίος με ίδια διάθεση. Νομίζω πως 1 από τα 3 αποτελέσματα θα έπρεπε να έρθει ανάποδα. Δεν μου φαίνονται λογικά και τα 3 ... Ή πέφτω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ έξω για το τι γίνεται σ' αυτό το παιχνίδι !!!

This Post:
00
190683.662 in reply to 190683.661
Date: 10/9/2011 5:08:19 PM
Overall Posts Rated:
335335
καθε παιχνιδι ειναι μια ιστορια απο μονο του..καθε παιχνιδι ειναι ξεχωριστο και διαφορετικο απο το προηγουμενο και το επομενο..ερχονται τα πανω κατω..ειναι κατι σαν τις γυναικες!

This Post:
00
190683.663 in reply to 190683.662
Date: 10/9/2011 5:11:55 PM
Overall Posts Rated:
2121
Άμα μιλάει η εμπειρία της ζωης, τι να λέμε τώρα !!!

Advertisement