BuzzerBeater Forums

BB Hellas > [ΕΚΛΟΓΕΣ] Σχόλια

[ΕΚΛΟΓΕΣ] Σχόλια (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
93353.65 in reply to 93353.63
Date: 6/6/2009 9:38:22 AM
Overall Posts Rated:
170170
θεωρω οτι ειναι ευθυνη πλεον ..στηριζομενος στην αποψη σου οτι ¨τουλαχιστον¨οι 7 που απεμειναν μετα το περας των εκλογων να αναλαβουμε απο μια ομαδα και σε συννενοηση μεταξυ μας και φυσικα μ τους εθνικους προπονητες να φτιαξουμε τουλαχιστον απο εναν παικτη εγω π.χ περσι πηρα απο ντραφτ εναν παιχτη για την θεση του βεβαια κοντος αλλα σε καθε προπονηση ανεβαιναν σε καθε κατηγορια τ σκιλ του στον βωμο ομως της ομαδας τον πουλησα και αγνοω ετσι την εξελιξη του προσωπικα λοιπον επεδη κρινω οτι εχεις απολυτο δικιο θεωρω οτι με το περας των εκλογων πρεπει να το ξεκινησουμε!επειδη μεχρι τωρα δεν εχω βοηθησει στις εθνικες ομαδες εχεις απολυτα δικιο ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ αυτοι που ηδη το εχουν πραξει αλλα να ειναι και αξιοι σαν προπονητες!!!πανω απ ολα για ολους τους υποψηφιους το καλο της εθνικης και μετα η φιλοδοξια μας....καλη τυχη σε ολους....Νικο αν θελεις στειλε μου στο ταχυδρομειο αυτον που κρινεις εσυ καλυτερο!

This Post:
00
93353.66 in reply to 93353.65
Date: 6/6/2009 9:58:46 AM
Overall Posts Rated:
00
Prwth fora mpainw sto forum ths e8nikhs kai apofasisa na sumetexw psifizontas enan apo tous upopsifious apo oti katalava diavazontas ola ta sxolia kai tous logous o tufonas isws htan o idanikoteros gia auth thn 8esh dn mporw omws na paravlepsw oti thn megaluterh entupwsh mou thn exei kanei o eddie johnson fainetai pws pragmatika 8elei na doulepsei gia thn e8nikh as elpisoume oti an den bgei na sunexisei apo opoio posto kai an tou zhth8ei...tetoious xreiazomaste!!!

This Post:
00
93353.67 in reply to 93353.65
Date: 6/6/2009 10:00:45 AM
Corfu Tigers
II.3
Overall Posts Rated:
8282
Όποιος γίνει προπονητής πρέπει να ξέρει ότι θα είναι υποχρεωμένος να ξοδεύει όλο του το χρόνο στο παιχνίδι.
Και αφού υπάρχει τόσο ενδιαφέρον απο πολλούς να γίνουν προπονητές, το καλύτερο θα ήταν να αναλάβουν κάποιο πόστο στην εθνική και να βοηθήσουνε στην οργάνωση της. Δεν έχει σημασία ποιανού το όνομα θα φαίνεται. Το θέμα είναι να υπάρχει μια ομάδα ατόμων που θα αλληλοβοηθιούνται ανάλογα με το διαθέσιμο χρόνο του καθένα.

From: Tyfonas
This Post:
00
93353.68 in reply to 93353.67
Date: 6/7/2009 6:44:55 AM
MACEDONIANS
III.3
Overall Posts Rated:
241241
Φτασαμε στην τελικη ειθεια....ευχομαι στα παιδια που παρεμειναν καλη επιτυχια....εγω αν εκλεγω το τι πρεπει να γινει θα το το πω τοτε και μονο....δεν μου αρεσει να δινω υποσχεσεις απο πριν.......η δουλεια θα ξεκινηση απο την επομενη των εκλογων και να ειστε σιγουροι οτι θα ζητησω την βοηθεια ολων σας.

This Post:
00
93353.69 in reply to 93353.68
Date: 6/7/2009 6:50:43 AM
Overall Posts Rated:
99
Και να είσαι σίγουρος ότι μόλις εκλεγείς θα την έχεις :)