اشکالتون میدونید چیه؟ اشکال اینه که چون پوریا دیگه قضیه رو پیگیری نکرد و نیومد اینجا شلوغ کنه یا جای دیگه چیزی بگه پس از معادلات دعوا حذف شده...
هیچ فکر کردید پوریا چطور باید به حقش میرسید؟
هیچ فکر کردید یه طرف دعوا پوریاس؟
هیچ فکر کردید که به پوریا به خاطر هیچی توهین شد؟
یه عده که فقط این براشون مهمه سهند ناراحت نشه ، حالا به هر قیمتی ، مخصوصا حرفهای میثاق که آدم لجش میگیره بخواد جواب بده ، البته میگم خود میثاق هم اگر دنبال اهداف خاص خودش نبود شاید قضاوت دیگه ای میکرد
شما شرایط رو در نظر نمیگیرید... سهند اومده انجمنو به هم ریخته ، توهین کرده ، و توهینی رو هم شنیده ، بعدش اومده که این پسرو با تیپا بندازید بیرون... رضا جان میشه بگی چی رو باید با مدیریت حل کنم؟
البته قبول کردم اشتباهم تو پاک نکردن پست تحریک آمیز سهند بود ولی دیگه بعدش من چاره ای نداشتم
عدالت میدونید چرا باید اجرا میشد؟ چون یه طرفش پوریا بوده ، گرچه هیچی نگفته بعد از قضیه ولی انتظار داره از مدیریت که حقش رو ادا کنه... هر یوزری این حقو داره... هر کسی انتظار عدالت داره
حالا میثاق بیاد به من بگه از دست دادن یه یوزر بهتر از 4 تا یوزر بود... حالا یا میثاق تغییری نکرده نسبت به کسی که یه روزی بهمون گفت تو ایران آزادیه چون من ژل میزنم به موهام میرم بیرون... یا اینکه همون فرضیه که دنبال اهداف خاص خودشه