Hello everyone
Instead of writing private messages, I would like to mention here that I want to buy 2 guys that Oleksandr has trained so far (2 comments above
(299011.648)). Because I was not able to buy one of my desired guy and there is no tall HoF available right now.
I have a training plan in my head that will be useful for the little guys and the already-acquired tall one. At least until they are 21 years old.
With the announcement of raising the potential starting skills for 19 year old players, they might won't be the best fit for NT anyway.
Please let me know or bid on the guys if anyone wants to buy them.
Thanks!
Привіт усім!
Замість того, щоб писати приватні повідомлення, я хотів би згадати тут, що я хочу купити 2 хлопців, яких Олександр тренував до цього часу (2 коментарі вище
(299011.648)). Тому що я не зміг купити одного з бажаних хлопців, а високого HoF зараз немає в наявності.
У мене в голові є план тренувань, який буде корисним для маленьких хлопців і вже придбаного високого. Принаймні, поки їм не виповниться 21 рік.
З оголошенням про підвищення потенційних стартових навичок для 19-річних гравців, вони все одно можуть бути не найкращим варіантом для НТ.
Будь ласка, дайте мені знати або зробіть ставку на хлопців, якщо хтось хоче їх купити.
Дякую!
p.s. Перекладено на deepl.com.