BuzzerBeater Forums

Hellas - III.11 > sezon 17

sezon 17

Set priority
Show messages by
This Post:
00
190683.647 in reply to 190683.646
Date: 10/8/2011 11:16:08 AM
Overall Posts Rated:
335335
χαχαχαχαχα...εγω θα ειμαι σιγουρα..καλα που ηρθαν Πολυκαστριανοι και βγηκε η ομαδα να παιξει..αλλιως 0-25 θα σας επαιρναν :P

This Post:
00
190683.648 in reply to 190683.647
Date: 10/8/2011 5:19:18 PM
Overall Posts Rated:
99
απο την νεα σεζον θα ειμαι ο πιο παλιος του ομιλου ΙΙΙ.11..Από τη σεζόν 14 βρισκόμαι..πως περνάει ο καιρός...:D

This Post:
00
190683.649 in reply to 190683.648
Date: 10/8/2011 5:20:47 PM
Overall Posts Rated:
77
<--- season 7 telh 8.. kai ena mistikaki :)

This Post:
00
190683.650 in reply to 190683.649
Date: 10/8/2011 5:51:11 PM
Overall Posts Rated:
150150
ο Τακης ειναι πλεον παλιος και ξερει τα κολπα εδω στην κατηγορια....:)
επρεπε να ενισχυθει καπως η ρακετα και ετσι ο προεδρος αποφασισε να δωσει καποια απο τα χρηματα της ομαδας για την αποκτηση του 30χρονου Roberto Adamoli..ο ιδιος δεν εκανε καποια δηλωση...ο προεδρος ομως εδωσε μια συνεντευξη για το εν λογω γεγονος...

δημοσ.:"πια ειναι η αποψη σας για την τιμη που αγοραστηκε ο 30χρονος Roberto Adamoli και ποιες ειναι οι απαιτησεις σας απο αυτον;;"

προεδρος:"η τιμη του ηταν αρκετα καλη...επειδη αγοραστηκε υστερα απο την αναμπουμπουλα των σημερινων αγωνων δεν ηταν και πολλες οι ομαδες που τον διεκδικησαν...οσο για το ρολο του στην ομαδα..ερχονται play out και επρεπε να παρουμε εναν εσωτερικο παιχτη ετσι ωστε να μην ειμαστε τοσο προβλεψιμοι στο στησιμο της ομαδας, οπως ειμασταν μεχρι τωρα...ελπιζουμε να δωσει τα μεγιστα..."

δημοσ:"δεν σας ανησυχει καπως ο μισθος του;;72 χιλιαδες δε ειναι πολλα για την ομαδα σας;"

προεδρος:"δεν χρειαζεται να ανησυχειται για τιποτα...εσεις τον πληρωνετε;;εμεις τον πληρωνουμε και κατι θα ξερουμε που τον επιλεξαμε...μην φοβαστε...λεφτα...υπαρχουν:)"

δημοσ:
"τι εχετε να δηλωσετε για τον πιθανο αντιπαλο σας, Remal Madrid;"

προεδρος:
"ειναι καλο παιδι(ετσι δειχνει τουλαχιστον) και αξιολογος αντιπαλος...δε θα ειναι ο πιο ευκολος αντιπαλος που μπορουσε να μας τυχει παντως εχουμε την εδρα και σαφως τον πρωτο λογο...οι αγωνες μεταξυ μας πιστευω θα θυμιζουν περισσοτερο μαχη για ανοδο παρα μπαραζ υποβιβασμου...ελπιζουμε να μην υπαρχουν τραυματισμοι(τουλαχιστον οχι απο τη δικη μας μερια) και να ειναι ολες οι ομαδες ετοιμες για τους αγωνες που ερχονται.."

Υ.Γ.οσα ειναι σε παρενθεση() ειναι σκεψεις του προεδρου κατα τη διαρκεια της συνεντευξης...

Last edited by GIANNIS.K. at 10/8/2011 5:51:59 PM

This Post:
00
190683.651 in reply to 190683.649
Date: 10/8/2011 8:38:31 PM
Overall Posts Rated:
335335
χαχαχαχα..καλο..
τηλεφωνο στον προεδρο..

τουουτ......
-γεια σας κυριε πανο και συγγνωμη για την ωρα..σας πηραμε απο την ραδιοφωνικη εκπομπη <ΑΝω ΟΔΟΣ> και θα θελαμε να μας πειτε πως ζησατε το σημερινο παιχνιδι..

-δεν πηραζει για την ωρα..μωλις γυρισα και εγω σπιτι απο το γραφειο..σημερα λοιπον θελαμε οπως και δηποτε να εξασφαλησουμε η να κλειδωσουμε αν θελετε την πρωτη θεση και την εδρα..αυτο καναμε λοιπον..αφου βλεπουμε στοχο με στοχο ξεχωριστα κατεβηκαμε κανονικα και πηραμε το παιχνιδι..τιποτα παρα πανω τιποτα λιγοτερο..

-για την υποδοχη των οπαδων στο Πολυλαστρο..

-καλα εδω οι οπαδοι συνηθιζουν να μας ξαφνιαζουν..μεσα στην βρωχη ηρθαν εξω απο το Royal hotel στο οποιο θα μενουν οι παικτες μας μεχρι και τα πλαυ οφ..για να φωναξουν..ωραιο αυτο το συνθηματακι <δεν ειμαστε καλα δεν εχουμε μυαλο,,ανατολια φερε μας την ανοδο>

-ποιες ετοιμασιες??

-ξερουμε με τι εχουμε να κανουμε..ο προπονητης θα θελησει να ξεκουρασει και να προετοιμασει τους παικτες μας μεχρι την μεγαλη ημερα..το μονο μεγαλο ταξιδι που θα κανουμε ειναι αυτο της Πεμπτης για χαρη του φιλικου με τους Barkleys..γνωστη ομαδα παγκοσμια..οσο αφορα το αγωνιστικο κομματι..για τις εργασιες που θα γινουν στο γηπεδο ηδη εχω κανει καποιες κινησεις και παραγγειλα αυτοκολλητα πλαυ οφ και την επιγραφη http://www.google.gr/imgres?q=play+off&num=10&um=...
θα μεινουν ευχαριστημενοι οσοι φιλοξενηθουν εδω..

-για τα οσα μας κατηγορουν σαν ομαδα και για την πορεια μας φετος?

-δεν θα δωσω παραταση σε αυτο το θεμα..δεν υπαρχουν απαγορευμενες κινησεις οσο αφορα τα δικα μας παιχνιδια..και δεν υπαρχουν αποδηξεις για τα παιχνιδια των αντιπαλων μας..ο πρωτος στοχος για φετος εγινε και οποιος θελει προκληση?που αλλου στο Royal Arena..σας ευχαριστω..καληνυχτα σας//

=-ευχαρισουμε προεδρε να εχεται ενα ομορφο βραδυ!

From: pazinok

This Post:
00
190683.652 in reply to 190683.651
Date: 10/9/2011 5:15:50 AM
Overall Posts Rated:
335335
θα δωσω και τιτλους για τα παιχνιδια..ηταν με διαφορα η καλυτερη αγωνιστικη..

ας ξεκινησουμε απο τον ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΛΕ

3bobakia_mikra εν. 21 Nations Army 107 - 112 - προετοιμασια και αγωνας για τα πλαυ οφ..
Αρχικα κραταμε δεδομενο οτι σε περιπτωση συναντησης των δυο ομαδων δεν απεχει πολυ η εκπληξη απο τους 21.. και θα πω εκπληξη γιατι τα μπομπακια εχουν μωλις την δευτερη τους ηττα στο πρωταθλημα..σε μεγαλη μερα ο Carlos Alberto Esmeriz που πραγματικα και εσπασε την μπασκετα και βασανισε οσους τον μαρκαραν..πολυ ωραιο παιχνιδι απο μεριας του 21 με πολυ συγκρατιμενη ομαδα ετοιμη για πλαυ οφ..απο την αλλη οι χαλαροι πρωταθλητες ετοιμαζοντε..

Emmanouil Papas εν. Nerds Volos 125 - 130 - μια σειρα λαθος επιλογες..
Ποιος νικησε σε αυτον τον αγωνα??ο Nerdie..ο παπας με την ομαδα που μπορει να παιξει τα παντα,οπως και ο Βολος βεβαια αλλα ο παπας ενα παραπανω..για αλλη μια φορα μια τελεια τακτικη για τον προπονητη του Βολου ο οποιος μετα την ληξη του αγωνα μιλησε για εκπληξεις στα πλαυ οφ..αντε να δουμε αν θα γυρησει εγκαιρα ο Yeznig Raphaelyan..επειδη εριχνα λιγα βλεφαρα στο παιχνιδι..εμενα ποιο πολυ απο ολους μου αρεσε ο Efstathios Douvroutzakis..υπηρχε δυνατη η ηταν χαλαρη του Βολου??απο το αλλο στρατοπεδο ο παπας πεφτει στην ζωνη του υποβιβασμου εχοντας στο προγραμμα αρμι και μπομπακια..μηπως ειναι καιρος να προετοιμαζεται για τον αγωνα με τον λυκο??

Remal Madrid εν. fay_stelaios 92 - 95 - η μεγαλη εκπληξη
Χθες λοιπον οι Στελαιοι μπροστα στους 11186 οπαδους τους εκαναν τα αδυνατα δυνατα..οταν τελειωσε το παιχνιδι ο προπονητης κατεκρινε τον προεδρο της ομαδας..μιλησε για μια ομαδα που εχει δυνατοτητες και μονο τυχαια δεν βρισκεται εδω..μια πολυ εξυπνη κινηση με Πρίνσετον..ομως..το παιχνιδι χαθηκε απο τα ρεμαλια με την επιλογη αμυνας..η μπαλα εμπαινε με μεγαλη ευκολια μεσα στην ρακετα οπου εκει ναι μεν ο Διμοπουλος εκανε 5 λαθη,ναι μεν βγηκε τραυματιας ο Μπελαβιστα..η μπαλα εβγαινε στα 5-6 και απο εκει εμπαιναν τα καλαθια..απο την αλλη ομως το παιχνιδι μπορουσε να τελειωσει με αλλον νικητη στην τελευταια περιοδο..δεν μπορουν να τα παιζουν αυτα τα παιχνιδια 4 παικτες ολο το παιχνιδι..στο τελος κουραστηκαν αλλα φανηκε η ψυχη..βαθμολογικα τωρα..ο Στελιος με εναν αγωνα στα Τρικαλα οχι μονο δεν μπαινει στα πλαυ ουτ αλλα εχει και ελπιδες να μπει και στα πλαυ οφ με το γεια σας στην κατηγορεια και παντα με το αθορυβο τροπο..τα ρεμαλια αν θελουν..υπαρχει ακομα τροπος να βγει απο την 7η θεση..υπαρχει..αν οχι θα πρεπει σιγα σιγα να προετοιμαζοντε ψυχολογικα να αντιμετοπισουν τους παντοκρατορες!!

From: pazinok

This Post:
00
190683.653 in reply to 190683.652
Date: 10/9/2011 5:34:30 AM
Overall Posts Rated:
335335
παμε μια βολτα και απο τους ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ

Anatolia Polikastou εν. Red Legionaries 84 - 72 - και το Royal θα βαλει τα καλα του..
Αγωνας που μυριζει πλαυ οφ λοιπον χθες και στην Χαλκιδα..αγωνιστικα δεν χρειαζεται να μιλησουμε γιατι δεν υπηρχε ιδια προσπαθεια..το μονο που κραταμε ειναι οτι το Πολυκαστρο πηγαινε απο την αρχη για την πρωτη θεση και την πηρε..το ειχε δηλωσει?ναι..ειχε αγωνιστει για αυτην?ναι..την πηρε και δεν ξαφνιασε κανεναν..απο την αλλη τελικα ο ρεντ αλλαζει σχεδια και μετα απο συμπερασματα κτλ κτλ καταλειγει οτι η καλυτερη θεση για την ομαδα του ειναι η 4η..(και το ειχα καταλαβει εδω και ενα μηνα τωρα)..απλα μετα απο κατι δηλωσεις περι καλυτερης δευτερης θεσης μπερδευτικα λιγο..το αποτελεσμα ειναι ενα..ο καλυτερος προημιτελικος στην ιστορια της κατηγοριας..συντομα κοντα σας..

JK69ER εν. PLAGIARI FORCE 87 - 73 - το πιο σκληρο παιχνιδι
Το ειχα προβλεψει το αποτελεσμα..ο τζοκερ κανει τις τελευταιες του προσπαθειες να φυγει απο την 4η θεση και μαλλον θα τα κατεφερει..ο πλαγιαρι απο την αλλη κανει συντηρηση των δυναμεων του..ενα παιχνιδι που τα ειχε ολα..τραμυτισμους,ξυλο τα παντα..ειναι τρομερο ετσι οπως τα εφερε το προγραμμα..τα πλαυ οφ ξεκινησαν νωριτερα φετος..

PANTOKRATORAS εν. Kalamata B.C 89 - 112 -γεια σου ρε Τακη μαγκα..
Σου λεει εχω που εχω μεγαλη διαφορα απο την τεταρτη θεση αν παιξω δυνατα και με τον Γιαννη για να τον κερδισω μια χρονια και να κλειδωσω και αριθμητικα την 5η θεση μια ωρα νωριτερα..μα πως γινεται απο το 0 να τραυματιζεις παικτη??αυτοι οι Καλαματιανοι ΠΡΕΠΕΙ να τιμωρηθουν..πριν το παιχνιδι δεν αφηναν να βγουν οι παικτες απο το ξενοδοχειο..και μεσα στο γηπεδο μεταξαν μια καρεκλα στο κεφαλι του Ριβερου με αποτελεσμα να μην μπορει να παιξει στο παιχνιδι..οι αριστοκρατορες τωρα θα υποδεχτουν οπως φαινεται τους αλητες στην Ζακυνθο σε ενα παιχνιδι χωρις αυριο,οπου θα πεσουν κορμια και ισως κλεψει τα βλεμματα απο πολλα παιχνιδια των πλαυ οφ..

This Post:
00
190683.654 in reply to 190683.653
Date: 10/9/2011 5:48:07 AM
Overall Posts Rated:
150150
.οι αριστοκρατορες τωρα θα υποδεχτουν οπως φαινεται τους αλητες στην Ζακυνθο

αριστοκρατες;;;μαλλον δεν εχεις δει την κατασταση στα αποδυτηρια μου..:)

This Post:
00
190683.655 in reply to 190683.654
Date: 10/9/2011 6:02:10 AM
Overall Posts Rated:
335335
εβαλα καμερα..λοιπον

Christophe Mazy - Tsoulidis give me your mom to clean my home..

Yiannis Tsoulidis - Mazy why you want my mom..she isn't home cleaner :P

Garifallos Agapisiaris - Δεν καταλαβες ρε λακα??πανε κρυψε την μανα σου μην την βρει ο μαυρος..

το ποστ δεν εχει προστιχα υπονουμενα για να μαστε νταξ!!

This Post:
00
190683.656 in reply to 190683.655
Date: 10/9/2011 8:25:04 AM
Overall Posts Rated:
10001000
καλησπέρα σε όλους,

δυστυχώς δεν έχω χρόνο να πω 5 πραγματάκια τώρα,αλλά αύριο θα γράψω κανονικότατα για όλα τα θέματα της επικαιρότητας.

σχετικά με εμένα,μετά την χθεσινή νίκη έχει εξασφαλιστεί η 6η θέση κι αυτό είναι πολύ καλό!κι αν τυχόν ξαναχάσει 1/2 ματς ο Πάπας έρχομαι 5ος!γενικά η χθεσινή αγωνιστική ήταν τέλοια για μένα και έχω πάρα πολλές πιθανότητες πλέον να σωθώ!!!

στα γρήγορα να προσθέσω τα εξής.δεν περίμενα με τίποτα να κερδίσω χθες!με τίποτα!στόχος μου ήταν να χάσω με μικρή διαφορά.κι όταν λέω μικρή εννοώ μέχρι 20 πόντους!!!ήθελα δλδ να υπάρχει ελπίδα να παίξει κανονικά ο Άκης απένατι στα ρεμάλια...

κι όμως παρόλο που δεν είχα ηθικό και έπαιζα και χαλαρά,οι αναφορές που έβγαλα ήταν απίστευτα μεγαλύτερες από ότι περίμενα!

αυτή ήταν η 3η απρόσμενη νίκη μου φέτος.αλλά και η πιο απρόσμενη και η πιο σημαντική από όλες!

περισσότερα ή σε λίγο ή αύριο...

This Post:
00
190683.657 in reply to 190683.656
Date: 10/9/2011 8:55:08 AM
Overall Posts Rated:
150150
στα γρήγορα να προσθέσω τα εξής.δεν περίμενα με τίποτα να κερδίσω χθες!με τίποτα!στόχος μου ήταν να χάσω με μικρή διαφορά.κι όταν λέω μικρή εννοώ μέχρι 20 πόντους!!!ήθελα δλδ να υπάρχει ελπίδα να παίξει κανονικά ο Άκης απένατι στα ρεμάλια...

η απαισιοδοξια σου πιανει κοκκινο!!!θελω να σε ακουσω μια φορα να κατεβεις και να πεις:"εχω ομαδαρα και οτι και να κανει σημερα ο αντιπαλος δεν εχει ελπιδα!!!χαχαχαχαχα(το κακουργο γελιο)"

εσυ και πρωτος να ησουν ολο θα πονταρες εναντιον σου...τι κατασταση ειναι αυτη????!!!:)

Last edited by GIANNIS.K. at 10/9/2011 8:56:02 AM

Advertisement