kibicujesz Realowi , który jest 2. najlepszą drużyną ( co by nie mówić to nikt nawet z Anglii nie podskoczy Barcie i Realowi)
No jakoś wydaje mi się, że to tylko Twoje subiektywne odczucie. Przynajmniej historia Ligi Mistrzów tego nie pokazuje by w ostatnich latach nikt nie był w stanie zagrozić Barcelonie czy Realowi. Według mnie jest grupa 6-8 klubów w Europie w których każdy może wygrać z każdym, chociaż Barcelona ostatnio jakby odstaje poziomem od reszty.
Ale przypomnijcie sobie zeszły rok jak pięknie grająca Barcelona dostała bęcki od brzydko grającego Interu prowadzonego przez Murinio. Szczerze mówiąc to wcale bym się nie zdziwił jakby w tym sezonie defensywnie grający Real znowu utarł nosa Barcelonie w LM. Jeśli Murinio popracuje w Realu dłużej jestem przekonany, że Real będzie grał równie skutecznie jak Barca, choć na pewno nie tak widowiskowo ;)
Ja w sumie nie kibicuję teraz żadnej z tych drużyn. Kiedyś wolałem Real ale teraz Barcelona gra piłkę ładniejszą dla oka. Ja chyba jednak wolę walczaków z Anglii