Čestitke Srki5 na prvom trofeju u istoriji i puno sreće u prvoj ligi!
Moram reći da je ovo veliko iznenađenje za mene jer je cijelu sezonu bio deveti po visini plata, ali imao je i sreće i dobrih odluka što se na kraju isplatilo. Isto tako mislim da je i svemirac u prvoj ligi tako da puno sreće i tebi u prvoj ligi!
Iskreno znao sam da ce biti guravo

mojim matorcima popadali skilovi,dvije sezone se mucim sa njim,jedan od rijetkih s kim imam negativan skor,i ranije me ubijao skokom,jos kad se Neven povrijedio u 7 min

znao sam da sa jednim centrom nisu velike sanse,sto se i pokazalo 53 njegova skoka u odnosu na mojih 26

sto je uticalo i na ukupan broj pokusaja za sut 93 njegova u odnosu na 76 mojih

kada sam poveo na 2 min prije kraja ponadao sam se da me ova luda igrica vodi do titule ali na kraju kako sam vec ranije objasnio bilo je logicno da pobijedi bolji u ovom trenutku

mislim da je to u redu obzirom da je Srki prisutan od 8 sezone i da je u drustvu 10 najstarih clanova nase zajednice po stazu,stoga jos jednom cestitke na prvoj

i na prvom ulasku u najvisi rang

Tebi hvala na lijepim zeljama jer ako sam dobro shvatio prolazim kao LL, sto ce mi biti prvi put

Bila je ova veoma interesantna sezona za mene,opustena i bez glupih tenzija
Hvala svima i zelim tebi i ostaloj ekipi sve naj u iducoj sezoni,dobrih tekmi i uzbudjenja