Am incheiat inca un sezon competitional de U21. Ca de obicei, odata cu ultimul meci competitiv din sezon tinerii de 21 de ani au plecat de la echipa pentru a putea lasa loc de pentru cei de 20 de ani.
Cat despre sezonul nostru, a fost unul chiar bun. As putea zice chiar peste asteptari. Daca in faza de calificare nu aveam o infrangere de 3 puncte si una de 1 punct puteam iesi mult mai bine si sa fim din nou in top 10. Din pacate, sortii nu au tinut cu noi si am fost nevoiti sa dam totul in ultimele meciuri pentru a putea sa ne pastram vie calificarea.
Am avut multi jucatori foarte buni, am avut multi manageri care au contribuit. Pentru asta, va multumesc. Nu ar fi nimic posibil fara voi.
Va urma o perioada interesanta pentru Buzzerbeater. In special, pentru ca organizatorii jocului au promis ca vor face draft-ul mai important ca de obicei. Dat fiind piata destabilizata pe care o avem, sunt sigur ca au facut niste modificari excesive pentru a compensa. In draftul RBBA, dupa cum ziceam si inainte, sunt minim 5 jucatori cu potential cel putin MVP si 5 bile la skill-uri. Din pacate, pentru cine nu a investit, informatia asta vine tarziu, insa pentru restul, poate veti vrea sa cumparati ceva jucatori tineri. Cu alte update-uri, va tin la curent mai tarziu.
Mi-ar placea sa va mai aud si pe voi pe forum. In general, ce parere aveti despre unde se indreapta nationalele noastre, comunitatea, intreg jocul, jucatori pe care ii aveti, strategii deosebite de antrenament pe care poate vreti sa le incercati, sau le-ati incercat si vreti sa le impartasiti.