Takım aşırı dengesiz bileşenlerden oluşunca böyle oluyor işte. Sağlam bir uzunu olan her takım takılmadan geçer bizi. Yüksek ihtimal İtalya galibiyeti ile turu geçeceğiz ama ileri ki turlarda şamar oğlanına dönmemiz yüksek ihtimaldir. Örnek olarak vermek gerekirse, sıkıştığımızda ki planlarımızdan birkaçını yazalım; -Sinan fantezi yapa yapa 15-20 sayı atar takım kazanır, -Ersan şova döker attığını sokar takım kazanır. -Dixon tek başına çabalar alır götürür. Acil durumlarda böyle bir planı olan takımız.
Sanmıyorum ki bu turnuvanın mazotuna yetsin kazandıklarımız.
Dün akşam Kartal-Melih-Göksenin-Barış-Furkan gibi bir beşle ikinci periyota başlayarak kendi fişimizi kendimiz çektik.
Fark 17 olana kadar da mola gelmedi.
İkinci yarı da bıraktık zaten (ki ben olsam "hadi çocuklar madem maç gitti şu Reyes'e Rudy'e bir iki vurun. Sert olun." derdim ki İspanyol'lara bu zevki güzelce yaşatmayayım, o kadar da gıcığım adamlara. :)
Edit: Mesajı asıl yazma amacımı unutmuşum. Sonuç olarak, yukarıdaki gibi bir beşle oynayamayız asla. Maçı sürekli kontrolümüzde tutmalıyız kazanabilmek için (kontrolümüzde derken de önde olmaktan bahsetmiyorum, belirli bir sayı geriden izlemek de olabilir.). Bunun için de iyi bir rotasyon yapılmalı bence.
Last edited by Guzzz at 9/7/2015 11:05:27 AM